Ειδήσεις

6 Μαρ 2008

Περίπου 200 σελίδες το νομοσχέδιο του Ασφαλιστικού.

Οι δημοσιογράφοι περιμένουν ακόμα στο υπουργείο Απασχόλησης για τη συνέντευξη Τύπου που επρόκειτο να παραχωρήσει το πρωί η κ. Πετραλιά. Αιτία;
Δεν τους έχει παραδοθεί το κείμενο του νομοσχεδίου με την αιτιολογία ότι είναι πολύσέλιδο και δεν επαρκούσε το χαρτί του φωτοτυπικού μηχανήματος!

Από "Alpha 9,89"

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Με την ευκαιρία της παρουσίας του μεγάλου στα παράθυρα του ALPHA φέρνουμε και πάλι μια παλαιότερη δουλειά μας:

Λάιβ από το αναψυκτήριο Μαγγίνα.


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι υπάρχει έτοιμο ένα αφιέρωμα στην πολιτική σταδιοδρομία του πολιτικού ανδρός Βασίλη Μαγγίνα (http://www.magginas.gr/) που νομίζει ότι είναι ακόμα Υπουργός.

Στο "αφιέρωμα" αυτό που είναι σε κλίμα retroσκυλοξεφτιλέ αντίστοιχο των ενεργειών του ανδρός προς βόλεμα δικό του και της οικογενείας του, γίνεται και απευθείας δορυφορική διαπλανητική σύνδεση με γνωστή καντίνα στο Κορωπί απ' όπου υπάρχει σε ζωντανή μετάδοση ανταπόκριση από τον χώρο και μια σπάνια ηχογράφηση με το τι ακριβώς διαδραματίστηκε εκεί "εψές" το βράδυ 12:00 - 12:30 δίπλα στην πισίνα. Ακούστε και μάθετε τι «παιάνιζαν» τα μεγάφωνα κατά την νυκτερινή λειτουργία της καντίνας.
Ακούστε το (τουλάχιστον 4 Mbps σύνδεση)στο κατάστημά μας η κατεβάστε το τοπικά (για να αποφύγετε την τσίκνα) σε πακέτο για το σπίτι από ΕΔΩ.
Είναι από τις 23 Δεκεμβρίου 07, 00:00 έως 00:30, bloopers Live @shoutcast.com (AUX2 σε GRP2 μόνο) δηλαδή χωρίς πρόζα (μικρόφωνα).

:-)