Ειδήσεις

6 Μαρ 2008

Βελτίωση της υγείας της Μαριέττας Γιαννάκου

Αποσωληνώθηκε, είναι απύρετη, μίλησα μαζί της και αστειευτήκαμε. Αυτά είπε πριν από λίγο ο πρόεδρος του "Ερρίκος Ντυνάν", κ. Ανδρέας Μαρτίνης.

Στο μεταξύ, χθες το μεσημέρι άρχισαν να διαδίδονται μακάβριες φήμες για την κατάσταση της υγείας της τέως υπουργού Παιδείας οι οποίες αναστάτωσαν μέλη του οικογενειακού και φιλικού της περιβάλλοντος.
Τις φήμες διέψευσε κατηγορηματικά χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος του νοσοκομείου κ. Ανδρέας Μαρτίνης. 'Οπως δήλωσε ο ίδιος, «ο αμοραλισμός έχει και τα όριά του. Η κυρία Γιαννάκου ουδέποτε κινδύνεψε να πεθάνει».

1 σχόλια:

Unknown είπε...


"Η κυρία Γιαννάκου ουδέποτε κινδύνεψε να πεθάνει"


...κι εμείς, που χάσαμε όχι απλά περιουσίες, αλλά ανθρώπους μας στον "συνωστισμό", ουδέποτε κινδυνεύαμε να γίνουμε "ακροδεξιά στοιχεία". Παρόλα αυτά έτσι μας αποκαλούσε όλους συλλήβδην, ενώ παράλληλα ειρωνευόταν "βάζοντας πάγο" σε δημοσιογράφους. Μας φλόμωσε στο ψέμα και την μπούρδα, εξυπηρέτησε συμφέροντα αντίθετα με το Σύνταγμα και την Ελλάδα τα οποία είχε ορκιστεί να υπερασπίζεται και εισέπραξε ένα πανηγυρικότατο διακομματικό καζανάκι.

Δεν κινδύνευσε από "συνωστισμό";
ΚΑΚΩΣ!

Ο θεός ας διορθώσει το λάθος αυτό στο μέλλον για την συκοφάντησα εκατοντάδων χιλιάδων ζωών που χάθηκαν με ειδεχθή, με φρικιαστικό τρόπο.