Ειδήσεις

18 Μαρ 2008

Από το Βιετνάμ και ακόμη... πετάνε

15 Σεπτεμβρίου 1994

Επτά δασοπυροσβέστες και το τριμελές πλήρωμα του στρατιωτικού ελικοπτέρου "Χιούι" βρίσκουν τραγικό θάνατο σε επιχείρηση δασοπυρόσβεσης του Όρους Τερψιθέα στη Δράμα. Το πόρισμα έκανε λόγο για ανθρώπινο λάθος

5 Μάρτιου 1997

Το στρατιωτικό ελικόπτερο "Χιούι" πέφτει στη θαλάσσια περιοχή του Αλεποχωρίου.Οι δύο χειριστές κολυμπώντας φτάνουν στη στεριά σώοι και αβλαβείς. Η πτώση του ελικοπτέρου οφείλεται σε μηχανική βλάβη.

29 Μαΐου 2001

Ο κυβερνήτης Σωτήρης Τσερκεζόπουλος βυθίζεται μαζί με το κουφάρι του ελικοπτέρου του, τύπου "Χιούι",στη θαλάσσια περιοχή της Σκύρου. Συμμετείχε σε άσκηση της αεροπορίας στρατού. Τα αίτια του δυστυχήματος αποδίδονται σε μηχανική βλάβη.


2ο Φεβρουαρίου 2006

Η άσκηση ρουτίνας της Αεροπορίας γίνεται τραγωδία και το ελικόπτερο Χιούι φέρετρο για 4μελές πλήρωμα του. Το "Χιούι" κατέπεσε στον κάμπο των Γιαννιτσών ανάμεσα στα χωριά Καρυώτισα και Μελίσι. Πολλά τα ερωτηματικά, λιγοστές απαντήσεις για την πτώση του ελικοπτέρου.


18 Μαρτίου 2008

Το 3μελές πλήρωμα βρίσκεται απανθρακωμένο στα συντρίμια του μοιραίου ελικοπτέρου "Χιούι" που κατέπεσε σε μικρή απόσταση από την Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, κοντά στη λίμνη Κορώνεια. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η πτώση του οφείλεται σε μηχανική βλάβη.