Ειδήσεις

30 Μαρ 2008

Θέμος Αναστασιάδης: Περιμένω τα χειρότερα αλλά κυρίως τη δικαίωση

«Να μιλήσουμε για τα τρέχοντα» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, «για τα κατατρέχοντα» διόρθωσε με χιούμορ ο Θέμος Αναστασιάδης και ξεκίνησαν μια συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις του θέματος που έφερε το δημοσιογράφο "στο μάτι του κυκλώνα".
Τα χειρότερα, ακόμα και το να καταδικαστεί για κακούργημα και άρα να προφυλακιστεί, είπε ότι περιμένει ο Θέμος Αναστασιάδης στην εκπομπή «Αυτός μας έλειπε», σήμερα το πρωί.
Χαρακτήρισε όμως «σκευωρία» την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται και πρόσθεσε ότι ελπίζει ότι θα βρεθούν κάποιοι έντιμοι που θα πουν: «Ως εδώ».
Είπε ακόμα ότι τον ενδιαφέρει μόνο η δικαίωση και όχι η ταλαιπωρία που θα τραβήξει μέχρι να λήξει αυτή η «πολιτική δίωξη» - έτσι χαρακτήρισε την περιπέτειά του.
Όσο για την ταλαιπωρία που υφίσταται, είπε με το γνωστό του χιούμορ: «Ας γίνει ένα συντονιστικό όργανο καταπολέμησης Θέμου. Δεν τα προλαβαίνω όλα μαζί».
Για το ενδεχόμενο να προφυλακιστεί είπε ότι δεν τον απασχολεί περισσότερο από το αποτέλεσμα του σημερινού ντέρμπι και ότι τα μόνα πράγματα που έχει στο μυαλό του είναι να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»και να είναι καλά η οικογένειά του.
Στην ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πώς έχει εξηγήσει στα παιδιά του όλα αυτά που ακούνε στην τηλεόραση απάντησε ότι τους είπε πως πρόκειται για μια «ευρύτερη συνωμοσία των Παναθηναϊκών εναντίον του μπαμπά» και πριν λίγες μέρες με αφορμή την Εθνική επέτειο είπε στα μικρότερα «οι Τούρκοι μας «την πέφτουν».
Όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον ρώτησε πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει ενδεχόμενο δεύτερο γύρο επίθεσης του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου απάντησε με τη φράση που κάνει σουξέ αυτές τις μέρες, «καλώς τα παιδιά».
Και αναφερόμενες σε γενικότερες επιθέσεις είπε: «Μολών λαβέ. Για να δούμε τι μπορείτε να μου κάνετε....»
Για την εκπομπή του είπε ότι συνεχίζεται, αλλά δεν έχει τις παλιές της επιδόσεις γιατί προβάλλεται μετά από τον «τυφώνα» που λέγεται Λαζόπουλος ο οποίος είναι σε πολύ καλή φόρμα.
Όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος του ζήτησε να αναφερθεί σε παραδείγματα ανθρώπων που τον «ξέσκισαν», μίλησε για τηλεοπτικούς σταθμούς.
Αναφέρθηκε στο «Mega» που είπε ότι το έκανε λόγω ανταγωνισμού, στον «Antenna» λέγοντας «ναι, εν μέρει», στο «Alter» λέγοντας «σύσσωμο», στο «Star» λέγοντας «καθόλου» και στον «Alpha» λέγοντας «50-50 ή 49-51».
Τέλος, θετικά μίλησε για τη στάση που τήρησαν απέναντί του η Λιάνα Κανέλλη και ο Σταμάτης Μαλέλης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kυριε μανεση ξαναχτυπησε ο βουλγαρος
http://www.bulgarmak.org/history_greek.htm

Unknown είπε...


Πράκτωρ Εύη καλεί Mr. President …over


Επιτέλους ο Πρωθυπουργός έλυσε το μυστήριο του σκανδάλου Μαξίμου-Ζαχόπουλου αποδεικνύοντας ότι μπροστά στον Καραμανλή δεν φτουράει σύμπασα η δικαιοσύνη και η ΕΥΠ.

Μετά από έρευνες μηνών και με την αμέριστη συμπαράσταση μιντιακών φίλων και εχθρών, ο Έλλην Clouseau ανακάλυψε τα ίχνη του σκοτεινού κυκλώματος, που παρεισέφρησε στα κυβερνητικά κλιμάκια με εμφανή στόχο να πλήξει τα συμφέροντα της χώρας, δηλαδή τον ίδιο τον κ. Καραμανλή.

Το σενάριο είναι γνωστό και από προηγούμενα έργα: ορκισμένοι εχθροί της πατρίδας, καθοδηγούμενοι από τον γνωστό ξένο παράγοντα που κατοικοεδρεύει πλέον μόνιμα στο πασίγνωστο τετράγωνο που περικλείει την πλατεία-Μαβίλη, το Μέγαρο Μουσικής και την πρώην γειτονιά του Αγίου, ακολουθώντας τη μέθοδο «είμαι κεφάτη, ψωνίζομαι για μια θέση στο δημόσιο», επιχείρησαν να εγκλωβίσουν τον Πρωθυπουργό της χώρας « στα τηλεοπτικά δίκτυα της γυναίκας αράχνης».


Περισσότερα εδώ...

και το... soundtrack εδώ.