Ειδήσεις

31 Μαρ 2008

Εγκαίνια για το zougla.gr σήμερα το βράδυ;

Σήμερα Δευτέρα εκτός απροόπτου αναμένεται να δούμε στο διαδικτυακό χώρο το portal του Mάκη Τριανταφυλλόπουλου, που ως γνωστόν θα λέγεται zougla gr. Στο άμεσο μέλλον ο Μάκης βάζει πλώρη και για διαδικτυακή τηλεόραση.


Από τη στήλη "Μικρά μικρά" της εφημερίδας "Μακεδονία" και από το: http://tileorasakias.blogspot.com.

Σχολιάζει ο tileorasakias: Θα τους απογοητεύσω τους συναδέλφους από τη Θεσσαλονίκη αλλά οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι το zougla.gr "βγαίνει" σε 8 μέρες από σήμερα.

Εμείς πάλι λέμε: Σε οκτώ μέρες θα είναι Τρίτη. Γιατί ο Μάκης να μην κάνει εγκαίνια από την εκπομπή του;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπα.. δε παίζει για σήμερα...

Με εκτίμηση είπε...

Άργησα λιγάκι αλλά δεν σας αμέλησα... Την απάντηση μου ξέρετε που θα τη βρείτε. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Χαιρετισμούς στον κ. Μοιρούλη. Μας συνδέουν πολλά...
Δεν χρειάζεται να δημοσιεύσετε αυτό το σχόλιο καθώς είναι ολίγον γραμμένο σε προσωπικό ύφος.
Καλή συνέχεια. Μια χαρά είστε. Σκίζετε! Μην απογοητεύεστε εάν δεν απαντούν μέσω σχολίου σ΄αυτά που γράφετε... Όπως ξέρετε ο Έλλην είναι περισσότερο φιλαναγνώστης. Τα λέμε...

Ανώνυμος είπε...

(Πάνω από το 65% του ελληνικού λαού ΔΕΝ ψήφισε αυτή την κυβέρνηση. Υπογράψτε το ηλεκτρονικό αίτημα για διενέργεια δημοψηφίσματος.. )

Λάθος 1 η ΝΔ πείρε κοντά 42% σε αυτούς που πήγαν να ψηφίσουν.
Λάθος 2 Το Ελληνικό δημόσιο πληρώνει για συντάξεις 43.500.000.000 ευρώ εισπράττει από όλα τα ταμεία 20.000.000.000 ευρώ , άρα επιχορηγεί τα ταμεία, από τους άμεσους και έμμεσους φόρους που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες με 23.500.000.000 ευρώ και αν υπολογίσουμε κει τους λεγόμενους κοινωνικούς πόρους που εισπράττουν κάποια ταμεία πολύ περισσότερα..
Μια δίκαια κατανομή αυτών των χρημάτων και με κοινωνικά κριτήρια θα ήταν το κράτος να σταματήσει να επιχορηγεί τα ταμεία και να δώσει μια κοινωνική σύνταξη στα 65, επίδομα ανεργίας σε όλους από 18 χρονών, όσους δεν μπορεί να δώσει δουλειά και στους ασθενείς , δηλαδή με λίγα λόγια να μην υπάρχει κανένας ενήλικας Έλληνας που να μην παίρνει ένα κατώτερο εγγυημένο εισόδημα.
Τώρα ας υπολογίσουμε πόσο μπορεί να είναι αυτό το εισόδημα . μόνο από την επιχορήγηση έχουμε 23.500.000.000 ευρώ.
Κάτοικοι πάνω από 65 ετών 2,000,000 εκατομμύρια , άνεργοι και ασθενείς 500.000 σύνολο 2,500,000 διαιρώντας τα 23,500,000,000 / 2,500,000 =9,400 ευρώ τον χρόνο.
Το μεγαλύτερο ποσοστό των συνταξιούχων παίρνουν 500 ευρώ τον μήνα επί 14 μήνες = 7,000 τον χρόνο . άνεργοι νέοι που δεν είχαν δουλειά η και μακροχρόνια άνεργοι, ανασφάλιστοι ασθενείς παίρνουν στην σοσιαλιστική Ελλάδα 000000 ευρώ το χρόνο, Ποιοι παίρνουν όλα αυτά τα λεφτά; Μήπως είναι αυτοί που μας μαλώνουν στα κανάλια με τα κεκτημένα τους; Που τα απέκτησαν βάζοντας το μαχαίρι στον λαιμό όλων μας;

Αυτά που γράφω παραπάνω ισχύουν σε μια καπιταλιστική χώρα στην Αυστραλία.
Η λύση του ασφαλιστικού έτσι πρέπει να γίνει και ας μείνουν τα ταμεία 155 και αν κάποιοι θέλουν ας κάνουν και άλλα η και να ασφαλιστούν για επιπλέον σύνταξη σε ασφαλιστικές εταιρείες , το κράτος θα δίνει και σε αυτούς την κοινωνική σύνταξη , με εισοδηματικά κριτήρια συμπληρώνοντας το εισόδημα τους μέχρι ας πούμε μέχρι του ποσού των 15.000 ευρώ.
Αυτά έπρεπε να είναι η σημαία τον δήθεν αριστερών και σοσιαλιστών.
Κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη
Υπογράψτε για το δημοψήφισμα αν θέλετε να παραμείνει η κατάσταση ως έχει
.