Ειδήσεις

1 Απρ 2008

Κι όμως πρόκειται για ελληνική ιστοσελίδα!

Κι όμως πρόκειται για ελληνική ιστοσελίδα της πολιτικής οργάνωσης "Βουλγαρικά Ανθρώπινα Δικαιώματα" της οποίας

«η ιδρυτική πράξη έγινε τον Ιούνιο 2000 με βάση τον νόμο 59/1974 που επιτρέπει την αυτοδίκαιη σύσταση πολιτικών οργανώσεων με προϋπόθεση την κατάθεση Δήλωσης Συνταγματικής πειθαρχίας προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η δήλωση κατατέθηκε την 1η Ιουνίου 2000, έγινε δεκτή και πρωτοκολλήθηκε με στοιχεία 1776 στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Αντίγραφο εστάλη στην Βουλή των Ελλήνων (αριθ. πρωτ.1557) και στο Υπουργείο Εσωτερικών (αριθ. πρωτ. 577/26649) όπου και καταχωρήθηκε στο βιβλίο πολιτικών κομμάτων».

ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
1ο ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ: ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΧΙΤΛΕΡ
.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai o idiokthths ths einai ypallhlos toy ellhnikoy dhmosioy!

Unknown είπε...

Ηταν, δεν είναι...

Unknown είπε...


Τι ώρα είναι;


"Δεν είναι ώρα για κριτική" δήλωσε, πολύ σωστά, ο Γ. Παπανδρέου μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, σχετικά με τη στάση της ελληνικής πλευράς στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Δεν είναι η ώρα για να βρεθεί μια λύση στο πόδι – λύση για τη λύση – λέει, επίσης πολύ σωστά, η Κυβέρνηση.

Δεν είναι η ώρα για την ένταξη της ΠΓΔΜ στη Συμμαχία υποστηρίζει, μόνη και έρμη η ελληνική πλευρά και βάζει το χέρι στο τσεπάκι με το κόκκινο καρτελάκι…veto.

Δεν είναι η ώρα να τινάξουμε τη Συμμαχία στον αέρα με τα καπρίτσια της Ελλάδας, λένε οι Δυτικοί, που έχουν άλλου τύπου «διευρυντικά προβλήματα». Ούτως ή άλλως δεν έχουν πείσει εαυτούς και αλλήλους, όχι μόνο για τον χειρισμό, αλλά ούτε καν για την αναγκαιότητα της δρομολόγησης ένταξης στο ΝΑΤΟ της Ουκρανίας και της Γεωργίας.

Δεν είναι η ώρα της Ελλάδας. Τώρα, είναι η ώρα της Μακεδονίας, λέει σε όλες τις γνωστές γλώσσες και σε κάθε ευκαιρία η κυβέρνηση- Μπούς.

Δεν είναι η ώρα του λαού συμφωνεί σύμπασα η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση στη χώρα μας.

"Βρισκόμαστε μπροστά σε μία κρίσιμη διαπραγμάτευση. Η χώρα δέχεται πιέσεις από συμμάχους και εταίρους" σημείωσε πριν από λίγο ο κ. Παπανδρέου - σε αντίθεση με τον Καραμανλή που υποστήριζε μέχρι χθες τουλάχιστον, ότι κανείς δεν τολμάει να πιέσει την ισχυρή Ελλάδα - υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα αδικείται.

Τι ακριβώς διαπραγματεύεται η Ελλάδα τούτη τη στιγμή, δεν μας είπε ο Γιώργος για να ρυθμίσουμε και εμείς ανάλογα τα ρολόγια μας, καθώς συμφωνούμε απολύτως στο ότι αδικείται από την ύπαρξη του χρόνου και των ρολογιών!

η συνέχεια (και το μουσικό σχόλιο) εδώ...