Ειδήσεις

1 Απρ 2008

Ο Καρατζαφέρης στέλνει εξώδικο στο Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας

Ο λόγος; Σε διημερίδα του Πανεπιστημίου που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή, οι ομιλητές (σύμφωνα με το εξώδικο) θα μιλήσουν απαξιωτικά για το ΛΑ.Ο.Σ..

Αναφέρεται μετάξύ άλλων στο κείμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας:

"Σε ανακοίνωση Τύπου του Πανεπιστημίου σας σχετικά με διημερίδα του, η οποία πρόκειται να λάβει χώρα στις 3 και 4 Απριλίου 2008, με θέμα: «Το νέο κομματικό τοπίο στην Ελλάδα», περιλαμβάνεται ενότητα υπό τον τίτλο «Το δεξιό άκρο του κομματικού συστήματος» στην οποία όλως αυθαιρέτως, στρεβλωτικώς, και αβασανίστως, εντάσσονται οι δύο και μοναδικές ομιλίες της ενότητας, οι οποίες, και οι δύο, αναφέρονται στον «Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό» (ΛΑ.Ο.Σ). Η μία μάλιστα εξ αυτών της άγνωστης σε εμάς κ. Βασιλικής Γεωργιάδου, επίκουρης Καθηγήτριας του Παντείου Πανεπιστημίου, φέρει τον, εξόφθαλμα συκοφαντικό και απαξιωτικό για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, τίτλο: «Πώς γεμίζει η δεξαμενή της Άκρας Δεξιάς; Σύνθεση και προέλευση των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ στις εκλογές του 2004 και 2007».
Όπως είναι πανελληνίως γνωστό οι σκοποί του Κόμματός μας και τα μέσα για την επίτευξή τους είναι απόλυτα δημοκρατικά και το Κόμμα μας σέβεται το πολίτευμα της Χώρας λειτουργώντας στα πλαίσια της δημοκρατικής νομιμότητας.
Εξάλλου η ηγεσία και τα μέλη του Κόμματος δεν προέρχονται από τους κόλπους «τζακιών» και οικογενειών που με παράνομες και παράτυπες πρακτικές επεμβαίνουν στα Πανεπιστήμια".

Περισσότερα: http://www.laos.gr/DT-Ekswdikh_Diamartyria-010408.pdf

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To ΛΑ.Ο.Σ. ειναι κόμμα ΝΟΜΙΜΑ εκλεγμένο απο τον Ελληνικό λαό και σε όποιον αρέσει!

Και οι πασοκτζήδες και συριζίτες και όλοι οι υπολοιποι που τωρα έγιναν αναλυτες του Σκοπιανου και ανήσυχοι [πατριώτες κατόπιν εορτής, τον Καρατζαφέρη οταν προσπαθουσε εδώ και χρονια να προειδοποιήσει, τον φώναζαν ΦΑΣΙΣΤΑ και ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ!

Τώρα φυσικα μόκο...

Ας κοιτάξει το Συριζα που αναγνώρισε τα Σκοπια ως Μακεδονία και πήγε ο Αλαβανος στα Σκοπια και τον υποδέχτηκαν με αγκαλιες, και το ΚΚΕ, που έπαιρνε λιριτσες απο τους Αγγλους...αεροπλανικα, για να κανουν Σοβιετ την Β. Ελλαδα, και για τις αμαρτίες τους οι σκοπιανοι γενίτσαροι έγιναν δούρειος ίππος, και μετα να κατακρίνουν τους...''ακροδεξιους!''

Ελεος πια...