Ειδήσεις

14 Απρ 2008

Τι θα περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για τους bloggers

Από της εφημερίδα "Απογευματινή της Κυριακής"
("κλικ" για μεγέθυνση)
.












3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάτω η χούντα και χουντικά κατάλοιπα της στη δημοσιογραφία.

Σε ελεύθερη χώρα θα είχε συλληφθεί όποιος έγραφε τέτοιο πράγμα. Επι χούντας δεν είχε προβλήματα η απογευματινή, έτσι δεν είναι;

Unknown είπε...

Τέτοια νομοθετική ρύθμιση θα έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα (1η τροποποίηση) των ΗΠΑ, την Σύμβαση της Ρώμης και Ευρωπαϊκή Σύμβαση (με το κείμενο της Συνόδου του Βουκουρεστίου του 2001) που η Ελλάδα έχει συνυπογράψει.

Θα πέσει πολύ γέλιο και πολλές καταδίκες στο εξωτερικό. Επίσης θυμίζουμε και το άρθρο 120 του Συντάγματος το οποίο δίνει την δυνατότητα ΑΜΥΝΑΣ απέναντι σε τέτοιες χουντικές αποφάσεις.

Ανάλογο ζήτημα αντιμετώπισε 12 χρόνια πριν η Αμερική με το CDA (communications decency act) το οποίο φυσικά δεν μπόρεσε να σταθεί αφού ήταν αντισυνταγματικό.

Βγείτε λίγο ΕΞΩ από την Ελλάδα (προτιμήστε Ευρώπη) να δείτε πως ζουν οι άνθρωποι και πως είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ δημοκρατίες.

Εκτός αυτού, όσοι είμαστε τυχεροί και ζούμε στον ελεύθερο κόσμο, σας ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα με τις χουντόφατσες που μπλέξατε.

Unknown είπε...

yeah, right... :-)

E-mail me your text and media content as encrypted mime and I'll post it to blogger.com from here.

Let them come for a subpoena to request my identity, let them violate my rights, they might even get arrested for that. There's no immunity here. Everyone's equal when it comes to law and justice.