Ειδήσεις

31 Μαΐ 2008

Η ακτινογραφία "έδειξε" κινητό τηλέφωνο! Κρατούμενος στη φυλακή Αλικαρνασσού, κατάπιε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε μέσα στο στομάχι του!

Η πληροφορία που δόθηκε στη φυλακή από την Αστυνομία ήταν, όπως αποδείχτηκε, «τσεκαρισμένη» κατά το ήμισυ. Όλοι πίστευαν ότι οι κρατούμενοι που μεταφέρονταν από άλλες φυλακές στη χώρα, έκρυβαν στα σωθικά τους ναρκωτικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», οι «ύποπτοι» για μεταφορά ηρωίνης ήταν δύο. Ο πρώτος ήταν ένας ισοβίτης, ο οποίος «θήτευσε» στη φυλακή της Κέρκυρας για διακεκριμένη ληστεία, απάτη με υπολογιστή κ.ά.. Ο δεύτερος προερχόμενος από τη φυλακή Τρικάλων όπου κρατούνταν για ληστεία και του είχε επιβληθεί φυλάκιση εφτά ετών, αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην Αλικαρνασσό.

Για τους παραπάνω ζητήθηκε να μεταφερθούν σε κάποιο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθούν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν μεταφέρουν ή όχι ναρκωτικές ουσίες.Οι δύο κρατούμενοι μεταφέρθηκαν, υπεβλήθησαν σε κάποιες εξετάσεις και στον ένα εκ των δύο τα αποτελέσματα σόκαραν γιατρούς και σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Η ακτινογραφία που υπεβλήθη έδειξε τη συσκευή του κινητού τηλεφώνου στο στομάχι του!Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητήθηκε να υποβληθούν και σε άλλες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κρύβονται και ναρκωτικά εκτός από κινητά τηλέφωνα στα σπλάχνα τους.Χθες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο κρατούμενος με το κινητό τηλέφωνο, το απέβαλλε ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο.Επίσης, έγινε γνωστό ότι χθες κρατούμενος ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών κατάπιε ξυραφάκια. Ο ίδιος έγκλειστος και κατά το παρελθόν είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, καταπίνοντας μπαταρίες.

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Αυτο και αν ειναι απο τα απιστευτα....

linaaaap είπε...

Αυτό θα πει φαταούλας!