Ειδήσεις

7 Μαΐ 2008

Θεωρεί άδικο το χαμό της μητέρας του και είναι αποφασισμένος να ψάξει την υπόθεση σε βάθος και να κάνει μήνυση εναντίον των γιατρών του νοσοκομείου

Με το μυαλό να στριφογυρίζει διαρκώς στην εικόνα της ηλικιωμένης γυναίκας να «σβήνει», όπως υποστηρίζει ο ίδιος, «αβοήθητη μέσα στους τέσσερις τοίχους του θαλάμου της Γαστρεντερολογικής Κλινικής», και με τα μάτια βουρκωμένα, ο κ. Στέλιος Βογιατζάκης αδυνατεί να πιστέψει την αδιαφορία και το χάος που αντίκρισε κατά τη νοσηλεία της μητέρας του στο "ΠΑΓΝΗ", την περίοδο της απεργίας των γιατρών.
Μπαίνοντας στο νοσοκομείο με πρόβλημα στη χολή, η ηλικιωμένη γυναίκα εξέπνευσε το πρωινό της 11ης Απριλίου, ημερομηνία, κατά τραγική ειρωνεία, γέννησής της το 1910.

Μας έκανε εντύπωση πως αν και η μητέρα του ήταν γεννημένη το 1910 και πέθανε την ημέρα των γενεθλίων της, 98 χρονών, θεωρεί άδικο το χαμό της και είναι αποφασισμένος να ψάξει την υπόθεση σε βάθος, με πρώτο βήμα την εκταφή της σορού και την κατάθεση μήνυσης εναντίον των γιατρών του νοσοκομείου...
Γιατί αν αυτά που εξιστορεί στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» είναι αλήθεια, αυτό πρέπει να κάνει.
Καταγγέλλει λοιπόν ο κύριος Βογιατζάκης ότι αρχικά, τους τοποθέτησαν σε διάδρομο, μετά τους παρέπεμψαν για αξονική σε ιδιωτικό κέντρο και αργότερα έκαναν τις ευθύνες τους… «μπαλάκι» δηλώνοντας αναρμόδιοι και στέλνοντάς τους από τον έναν γιατρό στον άλλον.
Η μητέρα του τελικά, παρουσίασε πυρετό, οι γιατροί όμως εμφανίζονταν καθησυχαστικοί και λίγο αργότερα τους ανακοίνωσαν απλώς το θάνατό της.
.
Περισσότερα εδώ.