Ειδήσεις

29 Μαΐ 2008

Ο πρώην υπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης, παραπέμπεται σε δίκη

Ο πρώην υπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης, παραπέμπεται σε δίκη που θα γίνει στην Κρήτη, στις 22 Σεπτεμβρίου, κατηγορούμενος για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία.
Ο κύριος Κεφαλογιάννης κατηγορείται γιατί είχε παρέμβει σε αστυνομικά όργανα προκειμένου αυτά να αμβλύνουν τις καταθέσεις τους σε υπόθεση χασισοκαλλιέργειας.

1 σχόλια:

Unknown είπε...


Χασασίνος, Χασικλίνος, Χασισέμπορος ή Papa-tzioti;


του SNB

Ασκηση δίωξης και παραπομπή σε δίκη κατά του συμβούλου του Καραμανλή και πρώην υπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη.
Σύμφωνα με μαρτυρία αστυνομικού ο υπόδικος Κεφαλογιάννης είχε παρέμβει για την αποφυλάκιση ατόμου καταδικασμένου για εμπορία ναρκωτικών με καταγωγή από τα Ζωνιανά.
Αυτό βέβαια, αν επιβεβαιωθεί θα έρθει να προστεθεί σε άλλα αντίστοιχα παρόμοια περιστατικά με ανάμιξη στελεχών της νέας δημοκρατίας σε περιπτώσεις αποφυλακίσεων εμπόρων ναρκωτικών όπως αυτές στην Αλικαρνασσό με την υπό διερεύνηση ανάμιξη/παρέμβαση του Χανιώτη πρώην εισαγγελέα Μαρκογιαννάκη.
Με το γεγονός πάντως αυτό, δίνεται και μια πιθανή εξήγηση στο μένος με το οποίο κατασυκοφαντήθηκαν από τους φίλιους προς τους χασισοκαλλιεργητές και εμπόρους ναρκωτικών, πρώην νεοδημοκράτες υπουργούς, τα στελέχη του ΣΥΝ και του ΣΤΡΙΖΑ γενικότερα, όταν αυτά εξέφραζαν δημόσια τον προβληματισμό τους για τον τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών και εξαρτημένων ατόμων από το σύστημα, άτομα εξαρτημένα τα οποία δεν γνώριζαν κανένα Κεφαλογιάννη ή Μαρκογιαννάκη για να τους σώσει.

Το ερώτημα πάντως που βασανίζει τους Δημοκράτες - μη Νεοδημοκράτες - Πολίτες, αφορά στο όνομα που θα πρέπει να αποδοθεί στο εξής στους Κεφαλογιάννηδες, Μαρκογιαννάκηδες και λοιπούς άλλους - αν αποδειχτεί - προστάτες - αν όχι και συνεργούς - των εμπόρων ναρκωτικών.

Να είναι Χασασίνος, Χασικλίνος, Χασισέμπορος, Papa-tzioti ή απλά Μαφιόζος πολιτικός;

διαβάστε-ακούστε εδώ.