Ειδήσεις

4 Ιουν 2008

Ας μας κάνουν τη χάρη όλοι οι πάσχοντες από "πνευματικό aids" και ας αφήσουν την Τήλο ήσυχη

Μήνυμα αναγνώστη
…………..
Καλά θα κάνετε όσοι μιλάτε για το Δήμαρχο της Τήλου να μάθετε ότι πριν τους γάμους που έκανε και που σας έδωσε την ευκαιρία να «μάθετε» το νησί και τον ίδιο, έχει πρωτοστατήσει στο να αγοραστεί και να δρομολογηθεί πλοίο στο νησί, το «Sea Star», με κύριο μέτοχο το Δήμο , σπάζοντας με αυτόν τον τρόπο την απομόνωσή του.
Έχει απαγορεύσει το κυνήγι για να μη χαλάσει το οικοσύστημα του νησιού, έχει συμβάλλει σημαντικότατα στην ίδρυση και λειτουργία του «Πάρκου της Τήλου» που αναγνωρίζεται σαν ένα από τα καλύτερα φυσικά πάρκα στον κόσμο.
Αν αυτά δεν αρκούν, μάθετε πως επί των ημερών του…
……………
Συνεχίζεται

…ο πληθυσμός της Τήλου τριπλασιάστηκε, πως το σχολείο που ήταν έτοιμο να κλείσει σήμερα έχει περισσότερους από 60 μαθητές και πως είναι το μόνο μικρό νησί από το οποίο δεν φεύγουν οι νέοι γιατί έχει εντονότατη τουριστική ανάπτυξη. Παρεμπιπτόντως, μάθετε ότι εγκατέστησε εδώ και χρόνια, σύστημα τηλεϊατρικής Α και για να μάθετε πού πέφτει η Τήλος, επειδή, όπως προείπα οι περισσότεροι είναι σίγουρο ότι την «ανακαλύψατε» το τελευταίο διάστημα, σας ενημερώνουμε ότι είναι στη Δωδεκάνησο.
Όσο για τους πανηλίθιους που φωνάζουν για τους γάμους των ομοφυλόφιλων, την ίδια στιγμή που… αγοράζουν ανθρώπινο κρέας στην Συγγρού, το ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να την επισκεφτούν, γιατί πού να τους μείνει καιρός από τις διακοπές στην Μύκονο.
Ας μας κάνουν την χάρη λοιπόν, όλοι οι πάσχοντες από "πνευματικό aids", και ας αφήσουν την Τήλο ήσυχη.
Μακάρι όλα τα μικρά νησιά να είχαν Δήμαρχο με τα προσόντα του Τάσου Αλιφέρη.
Θα είχαν πάψει να είναι μικρά, όπως έπαψε η Τήλος.
…………….
Θωμάς Λιναρδής,
Δημοσιογράφος,
Ρόδος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

=http://www.kerdos.gr/ECHome.aspx?page=KerdoskoposXrysostomos.ascx&mode=k
04/06/2008
Καλή σας ημέρα...

**...Ζοφερές μέρες για τους κατοίκους αυτής της χώρας βλέπει ο καθηγητής (και οικονομικός σύμβουλος της Eurobank) κ. Γκίκας Χαρδούβελης. Μιλώντας σε ημερίδα στη Θεσσαλονίκη ο κ. Χαρδούβελης προέβλεψε ότι σταδιακά οι ελληνικές επιχειρήσεις και τα ελληνικά ακίνητα θα περάσουν στα χέρια ξένων («μη κατοίκων», είπε), οπότε η βασική πηγή εισοδήματος για τους εν Ελλάδι ζώντες θα είναι η εργασία και όχι η κατοχή κεφαλαίου...
**...Αυτό, βεβαίως, σημαίνει σταδιακή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής. Μάλλον θα αποδειχθούν προφητικοί οι «Financial Times», που προέβλεψαν ένα νέο κύμα μετανάστευσης Ελλήνων στα ξένα, προς αναζήτηση καλύτερης τύχης...
………………………………………………………………………………………
**...ΟΛΘ: Το προσφερόμενο τίμημα για τους εμπορευματικούς σταθμούς του Πειραιά, όπως είπε και ο κ. Βουλγαράκης, είναι 7 φορές πάνω από τη σημερινή κεφαλαιοποίηση του ΟΛΠ και η ετήσια απόδοση 17 φορές υψηλότερη από τα ετήσια κέρδη του Οργανισμού. Η γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας έχει τελικώς μεγάλη αξία (την οποία οι γηγενείς μάλλον δεν έχουμε κατανοήσει...).
**...Εθνική Τράπεζα: Στις 31 Μαρτίου 2008, σύμφωνα με τη δημοσίευση των λογιστικών καταστάσεων πρώτου τριμήνου, φαίνεται μείωση ιδίων κεφαλαίων κατά 403 εκατ. ευρώ, έναντι της 31/12/2007 και μεταφορά απευθείας σε μείωση της καθαρής θέσης 771 εκατ. ευρώ...
………………………………………………………………………………

Unknown είπε...



THΝ KYΡIAKH 15-6-2008,ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΒΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS


Η Ελληνική Κυβέρνηση μέσα στις επόμενες μέρες,ετοιμάζεται να προβεί στη ψήφιση νομοθετικού πλαισίου,με το οποίο θα μπορεί να ελέγχει και να φιλτράρει τις ιδεές και τις αποψείς που ανταλλάσσονται στα blogs.

Εμείς,οι χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο,δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ψηφιστεί κανένας τέτοιος νόμος,ο οποίος θα νομιμοποιεί τη λογοκρισία.

Γι' αυτό και κατεβαίνουμε όλοι μαζί στη Πλατεία Συντάγματος,τη Κυριακή 15-6-2008, στις 6 το απόγευμα, ώστε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα, σε όλους αυτούς που θέλουν να κυβερνήσουν τον Κυβερνοχώρο.

--ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ--

Εχουν ειδοποιηθεί για κάλυψη τα ξένα μέσα. Τα Ελληνικά, ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ,,,,Ο ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς να έρθει!

Εδώ δεν είναι Ελλάδα του 1967 ούτε του 2008. Το CDA το έχεις ακουστά χουντολαγνε;

Ξέρεις γιατί επιτρέπεται η οπλοκατοχή εδώ; Για την υπεράσπιση την Δημοκρατίας, ΗΛΙΘΙΕ!

Πάρε κι αυτό!

Ανώνυμος είπε...

Καλα, το γνωρίζουμε πως υπαρχουν και δημοσιογραφοι κλακαδόροι. Σημερα βρισκεις από εναν παρατρεχαμενο να χειροκροτησει ακομα και την ανωμαλια του καθενος.

Μετα γιατι θα έπρεπε να συγκινηθω που εβαλε καραβι και έκανε και παρκο. Υποθετω πως τα ζωα αν το νησι ήταν ακατοικητο θα περνουσαν ακομα καλυτερα.

Εγω βεβαια δεν επροκειτο να παω ποτε έσι και αλλοιως. Γιατι οι Τηλιακοι περιμενουν να αρμεξουν τον καθε οικογενειαρχη-θυμα ωστε να βρουν το μηνα που θρέφει τους 11.

Και στην τελική, αν προκειται το νησι να καταντησει Σκαλα Ερεσσου και οι κατοικοι να μην τολμουν πια να ζουν με αξιοπρεπεια στον τόπο τους απο την καθε αρρωστημενη Λεσβια που παλαμουτιαζεται δημοσιως, την αλλη που γλωσσοφιλιέται μπροστα στα παιδια που παιζουν δίπλα, και την τριτη που κυκλοφορει ντυμενη σαν λοκατζης και ρίχνει μπουνιδια στην διπλανη που γλυκοκοίταξε την γκόμενα της, τότε καλύτερα την Τηλο να την χαρισουμε στους Τουρκους να ελαφρυνει λίγο και ο κρατικός προυπολογισμός.

Εκτός αν θεωρειτε κε δημοσιογραφε ως αναπτυξη και την υπαρξη ρατσιτικων ξενοδoχειων WOMEN ONLY.

Εκτος από το πνευματικο AIDS, υπαρχει και το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ AIDS. Το οποίο είναι μάλιστα και πιό επικινδυνο. Διοτι κυκλοφορουν κατι εγωκεντρικα φασιστακια της εξουσίας με μολυσμενη συρηγγα και τρυπανε με την βια τον κόσμο για να κολλήσουν και οι αλλοι τον ιό από τον οποίο πασχουν και οι ίδιοι.

Theoprovlitos είπε...

Η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
Η GOOGLE ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ


http://theoprovlitos.blogspot.com/2008/06/mas-fimose-h-y.html