Ειδήσεις

4 Ιουν 2008

Ανθελληνική δράση από πολιτιστικούς συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας

Οι φιλοσκοπιανοί στην Ελλάδα κινούνται με σχέδιο κι οργανωμένα. Καταφέρνουν να ελέγχουν τη διοίκηση πολιτιστικών συλλόγων προκειμένου να προσεγγίσουν τα μικρά παιδιά στα οποία καλλιεργούν μία πλαστή διαφορετικότητα αλλά κι ένα δήθεν προαιώνιο μίσος κατά των Ελλήνων που κατέκτησαν την Μακεδονία …τους! Από την Καστοριά, την Φλώρινα, την Πέλλα, έως τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και ποιος ξέρει που αλλού...λαμβάνουν χώρα "Μακεδονικές", μη ελληνικές συναθροίσεις, ενίοτε παρουσία και Ελλήνων βουλευτών που δεν χάνουν την ευκαιρία να αλιεύσουν και μερικές ψήφους από τους αυτονομιστές, προσδίδοντας ταυτόχρονα κύρος και αναγνώριση στην ανθελληνική τους δράση.
…………
Συνεχίζεται…

Εκτός από την προπαγάνδα ο έλεγχος πολιτιστικών συλλόγων δίνει την πρόσβαση σε ΧΡΗΜΑΤΑ από κρατικές επιχορηγήσεις αλλά και στο έλεγχο των εσόδων από διάφορες εκδηλώσεις. Ταυτόχρονα δημιουργούν και Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρίες μέσω των οποίων λαμβάνουν απευθείας αναθέσεις "εικονικών" έργων και προμηθειών από πολιτικούς της τοπικής αυτοδιοίκησης που χρειάζονται τις ψήφους όσων πρόσκεινται στους συγκεκριμένους φιλοσκοπιανούς συλλόγους. Αυτά τα ΚΡΑΤΙΚΗΣ προέλευσης χρήματα προωθούνται σε καθαρά ανθελληνικές δράσεις όπως εκτύπωση προπαγανδιστικών βιβλίων γεμάτα ανθελληνικές ρατσιστικές αναφορές καθώς και στην πληρωμή Σκοπιανών συγκροτημάτων που αλωνίζουν στην Βόρεια Ελλάδα παίζοντας ανθελληνικά τραγούδια με παραδοσιακό ήχο. Συμμετέχουν επίσης σε "Μακεδονικά" φεστιβάλ των Σκοπίων και εισάγουν παραδοσιακές στολές από τα Σκόπια έτσι ώστε από τη μουσική μέχρι και την εμφάνιση ... ΤΙΠΟΤΑ να μην σχετίζεται με την Ελλάδα και την Ελληνική Μακεδονία. Οι ενασχολούμενοι με τα πολιτιστικά δέχονται μία καταιγίδα ανθελληνικής προπαγάνδας υπό τον μανδύα της Μακεδονικής παράδοσης κι αποκτούν με τον καιρό την πεποίθηση ότι οι Μακεδόνες , όχι μόνο δεν είναι Έλληνες αλλά ότι είναι και θύματα γενοκτονίας του Ελληνικού Ιμπεριαλισμού! Έτσι η Σκοπιανή προπαγάνδα ταυτόχρονα με τη "διόρθωση" των σχολικών βιβλίων μας "έπεισε" ότι ... η ψωροκώσταινα πατρίδα του Θανάση Βέγγου και της Βασιλειάδου είναι κατά βάθος μία σατανική ιμπεριαλιστική υπερδύναμη Αρβανιτόβλαχων που εξελλήνισε βίαια τους γαλαζοαίματους και καθαρόαιμους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου και που συνεχίζει να παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα σε αντίθεση με τις "πολιτισμένες" γειτονικές μας χώρες που είναι ουσιαστικά τα θύματα των Ελλήνων σφαγέων και εισβολέων! Διαβάστε σχετικά εδώ.

…………………
Από: macedonia-greece.blogspot.com

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

THΝ KYΡIAKH 15-6-2008,ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΒΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS

Η Ελληνική Κυβέρνηση μέσα στις επόμενες μέρες,ετοιμάζεται να προβεί στη ψήφιση νομοθετικού πλαισίου,με το οποίο θα μπορεί να ελέγχει και να φιλτράρει τις ιδεές και τις αποψείς που ανταλλάσσονται στα blogs.
Εμείς,οι χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο,δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ψηφιστεί κανένας τέτοιος νόμος,ο οποίος θα νομιμοποιεί τη λογοκρισία.
Γι'αυτό και κατεβαίνουμε όλοι μαζί στη Πλατεία Συντάγματος,τη Κυριακή 15-6-2008,στις 6 το απόγευμα,ώστε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα,σε όλους αυτούς που θέλουν να κυβερνήσουν τον Κυβερνοχώρο.

--ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ--