Ειδήσεις

11 Ιουν 2008

Πετραλιά: Δίψασε το μεσημέρι, μα το νερό φτηνό...

Μήνυμα αναγνώστη

...........
Χθες στο συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης της ΕΕ αποφασίστηκε η κατάργηση του 48ώρου και η επέκταση στις 62 έως 65 ώρες απασχόλησης την εβδομάδα. Είναι γνωστό εκ των προτέρων ότι με την ανεργία που υπάρχει αυτό θα επιβληθεί από τους εργοδότες προς τις ασθενείς και πάσχουσες οικονομικά τάξεις δηλαδή τους εργαζόμενους.
Από το πρωί σήμερα, το δελτίο ειδήσεων του Μαξίμου που μεταδίδει η ΕΡΤ (ΝΕΤ 105.8) λέει ότι η απόφαση υπερψηφίστηκε με την διαφωνία της Ελλάδας και άλλων τεσσάρων χωρών. Αυτό είναι απολύτως ψευδές. Οι αποφάσεις αυτές λαμβάνονται με το δικαίωμα κάθε χώρας να ασκήσει την αρνησικυρία για να προστατέψει ότι εκείνη θεωρεί ζωτικό δικαίωμα θέτοντας αμέσως ένα τέρμα στην συζήτηση. Η Ελλάδα λοιπόν δια της Πετραλιά όχι μόνο ΔΕΝ διαφώνησε, αλλά απλώς δίψασε την κατάλληλη στιγμή!
Απείχε της ψηφοφορίας, την ώρα εκείνη, βγήκε μαζί με τα άλλα δειλά παιδιά που δεν ήθελαν να υποστούν τις πολιτικές συνέπειες αυτής την κύρωσης, ε, και. ήπιε ένα καφεδάκι στην καντίνα.
……………
Συνεχίζεται

Αυτή είναι η κυρία Πετραλιά, η μαμά της άλλης, εκείνης που μαζί με το κομματικό φερέφωνο, με τον γραφικό μαϊντανό όλων των παραθύρων Μίχαλο, υπέβαλαν μηνύσεις εναντίον των απεργών της ΔΕΗ διότι άσκησαν ένα Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους!

Αυτή είναι και η ΕΡΤ του καταξιωμένου πλέον ως εθνικού μας ΨΕΥΤΗ, «υπουργού» Ρουσσόπουλου.
………….
snb