Ειδήσεις

30 Ιουν 2008

Προκλητική, κρυφή ρύθμιση στη Βουλή, για τα "δικά τους παιδιά"…

Η «Φιλελεύθερη Συμμαχία» σε ανακοίνωση τύπου, προσυπογράφει την καταγγελία της «γενιάς των 700 ευρώ» για την προκλητική χαριστική ρύθμιση που ψήφισαν ομόφωνα, εν κρυπτώ, όλα τα κόμματα στη βουλή (πλην ΚΚΕ), για μονιμοποίηση, (αναδρομική αλλά και μελλοντική !!!), όλων των μετακλητών ή αποσπασμένων υπαλλήλων στο κοινοβούλιο, δηλαδή των δικών τους παιδιών.
Η «Φιλελεύθερη Συμμαχία», έχει έμπρακτα, πολλές φορές μέχρι τώρα συμπαραταχθεί και υπερασπιστεί τα δικαιώματα όλων των πραγματικά μη προνομιούχων (άνεργους, χαμηλόμισθους του ιδιωτικού τομέα, μετανάστες, μειονότητες), με κοινές δράσεις και κάθε είδους στήριξη.
Η «Φιλελεύθερη Συμμαχία» καλεί όλους τους πολίτες, ιδιαίτερα τους μη προνομιούχους, να προβληματιστούν για το ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός τους. Είναι η ανάπτυξη, ο εκσυγχρονισμός και ο μπαμπούλας του «νεοφιλελευθερισμού», όπως υποστηρίζουν τα «παπαγαλάκια» του δεξιού και αριστερού κατεστημένου ή το γιγάντιο, αναποτελεσματικό και ιδιοτελές κράτος και το πολιτικό κατεστημένο των κομμάτων που το υποστηρίζει, με το αζημίωτο;
.....
Γιάννης Μ. Νέγρης
Type rest of the post here