Ειδήσεις

13 Ιουν 2008

Τι είπε ο Γιώργος Παπανδρέου για τη διαγραφή Σημίτη, σήμερα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στις σεισμόπληκτες περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας

Δημοσιογράφος: Κύριε Πρόεδρε, πιστεύετε ότι χθες πράξατε το σωστό; Αναφέρομαι στα εσωκομματικά. Και το λέω γιατί σήμερα υπάρχουν πολλά στελέχη που βγαίνουν και λένε ότι δε γίνεται πολιτική με διαγραφές.
Γιώργος Παπανδρέου: Μοναδικός στόχος και μοναδική μου έγνοια, μοναδική έγνοια ολόκληρης της παράταξης, είναι να απαλλάξουμε τη χώρα από ένα άθλιο κατεστημένο συγκεκριμένων οικονομικών και πολιτικών παραγόντων, που έχουν ως προστάτη τον κ. Καραμανλή και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Μια κυβέρνηση, που έχει κάνει την Ελλάδα, τους Έλληνες, τον πιο απαισιόδοξο λαό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένα λαό που υποφέρει από την ακρίβεια, απ' την αδιαφάνεια, απ' την αυθαιρεσία, την ασυδοσία, την κοινωνική αναλγησία. Μοναδικός μας στόχος είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα και να ξαναφέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα στα πρόσωπα των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Να κάνουμε την Ελλάδα χώρα δικαιοσύνης, ευημερίας, ανάπτυξης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Υποστηρίζουμε κάθε φωνή που δεν συμπράττει στην διαφθορά και την αλλοίωση του πολιτεύματος.

Το κάνουμε ακόμα κι αν οι φωνές αυτές ακούγονται από άλλα κόμματα, διαφορετικά από αυτό που εμείς προτιμούμε να ψηφίζουμε.

Τέτοιες φωνές σήμερα ελάχιστες. Ανάμεσά τους είναι αυτές των κυρίων Παπανδρέου και Τατούλη.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ.
Μιλησες σαν Παπανδρεου, μετα την Παπανδρεϊκη πραξη.
Ο πατερας τις τελευταιες μερες νιωθω οτι σε καμαρωνει απο κει ψηλα, μαζι με τον παππου σου

spyros είπε...

Επί τέλους ο Γιώργος Παπανδρέου
έκοψε τον ομφάλιο λώρο των υπονομευτών του ΠΑΣΟΚ.
Μπράβο Γιώργο, έχεις τα πολιτικά γονίδια του Ανδρέα Παπανδρέου.
Μεσολογγίτης