Ειδήσεις

26 Ιουν 2008

Η «Εspresso» μίλησε με 27χρονη που πρωτοσυνάντησε την ηρωίνη στα 13 της χρόνια! "Μου έφερναν τη δόση μέσα στο νοσοκομείο", λέει.

Την περασμένη εβδομάδα η 27χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε πολύ γνωστό δημόσιο νοσοκομείο. Εκεί όχι μόνο έπαιρνε ανενόχλητη τη δόση της, αλλά της την έφερναν κιόλας μέσα στο θάλαμο. «Οι φλέβες μου ήταν σπασμένες και τα πόδια μου πρησμένα από θρομβοφλεβίτιδα. Είπα στους γιατρούς πως είμαι χρήστρια. Είχα αρχίσει να έχω συμπτώματα στέρησης. Δεν άντεχα, ήθελα να πάρω τη δόση μου. Ζήτησα να πάω στην τουαλέτα. Εκεί τράβηξα μια “μυτιά” και ήρθα στα ίσα μου για λίγο. Δεν ξέρω αν το κατάλαβαν» λέει και περιγράφει πώς της πάσαραν την άσπρη σκόνη. «Στα επισκεπτήρια ερχόταν άνθρωπος και μου έδινε πρέζα. Δεν μου έπαιρνε λεφτά. Ημουν καλοπληρώτρια. Με εμπιστεύονται και δεν ήθελαν να με χάσουν από πελάτισσα. Αλλωστε τους βοηθάω κιόλας. Δουλεύω μαζί τους. Στο νοσοκομείο, παρ’ όλο που ήξεραν πως παίρνω ναρκωτικά, δεν αναρωτήθηκαν γιατί δύο μέρες που νοσηλευόμουν δεν είχα παρουσιάσει στερητικό σύνδρομο»!
............
Περισσότερα: http://www.espressonews.gr/

1 σχόλια:

Spark D' Ark είπε...

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο κατάλαβαν ότι προμηθεύονταν την δόση της. Και το πιο πιθανό είναι ότι τις χορηγούσαν και οι ίδιοι φάρμακα για να μην εμφανίσει στερητικό. Είναι εύκολοι οι αφορισμοί αλλά όταν ένας χρήστης απειλεί με όποιο αυτοσχέδιο όπλο βρει, το προσωπικό για να πάρει τη δόση του, κανένας δεν νοιάζεται... ουτε καν οι secutiry που πληρώνονται μεν για τέτοια περιστατικά αλλά απαντάνε "εγώ για 500 ευρω δεν ρισκάρω τη ζωή μου"