Ειδήσεις

30 Σεπ 2008

150 + Τατούλης

Το πρόβλημα για την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό ήταν τι θα συμβεί εάν η «πρόκληση» έρθει τις επόμενες ημέρες από άλλον βουλευτή.
Σε περίπτωση που δεν διαγραφεί λέγαμε, το ηγετικό προφίλ του κ. Καραμανλή θα τραυματιστεί, ενώ μία διαγραφή θα άφηνε τη Ν.Δ. με 150 βουλευτές και τον Πέτρο Τατούλη, τον οποίο στο κυβερνητικό επιτελείο αντιμετωπίζουν ως «ξένο σώμα».

Η κυβέρνηση έκανε τώρα μια διαγραφή. Μετά τι θα γίνει; Θα διαγράψει και τον επόμενο και θα πάει σε εκλογές, επειδή υπάρχουν βουλευτές που θεωρούν ότι ο κ. Ρουσόπουλος, για παράδειγμα, σπαταλά το «κεφάλαιο» του Πρωθυπουργού; όπως έλεγαν χθες κομματικά στελέχη;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΕΣΗ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ,
Ο ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ,ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ.
ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ.


Παληκάρι απο τα Σφακιά

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΝΟΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Του αυτού Εξοχότατου Αυτοκράτορος Καρα Αμάν Αλή
και
του Εκλαμπροτάτου Πρίγκηπος και διαδόχου Καρα Τζαφέρημ.


Ελληνικέ Λαέ,

Προ του επερχομένου κομμουνιστικού κινδύνου δια της συμπράξεως των αντεθνικών κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, τα δύο εθνικά κόμματα της Ελλάδος απεφάσισαν την σύμπραξή των από τούδε και εις το μέλλον δια της ενώσεως αυτών εις σάρκαν μίαν αλλά πνεύμα διττόν.

Είναι γνωστόν ότι η ΠΑΤΡΙΣ διέρχεται μεγάλον κίνδυνον τόσο δια της υπονομεύσεως των αναρχοκομμουνιστών, όσο και δια της υπονομεύσεως εσωτερικών εχθρών εις το μεγάλο αυτάδελφον κόμμα της Ν.Δ. Ούσα κυβέρνησις με ισχνήν πλειοψηφίαν κινδυνεύει να καταστεί μειοψηφία και να απολέσει την εξουσίαν. Προς τούτο αποφασίζομεν και διαττάσομεν:

1. Την ενίσχυση της κοινοβουλευτικής δυνάμεως της ΝΔ δια των 10 βουλευτών του ανάδελφου κόμματος ΛΑΟΣ.
2. Την ενίσχυση του κόμματος ΛΑΟΣ με τα πλέον εθνικά στελέχη-μη βουλευτές της ΝΔ.
Πιο συγκεκριμένα:
α. Η ΝΔ παραχωρεί για 10 χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης το λαμπρόν αυτής στέλεχος ΨΩΜΟΛΥΣΣΑ κοινώς ΨΩΛΙΑΔΗ μαζί με το βεσπάκι του, την πεθερά του και τους κουμπάρους του, αλλά και τον πνευματικό του.
β. Η Η ΝΔ παραχωρεί για 30 χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης το λαμπρόν αυτής στέλεχος ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ μαζί με τις περούκες του και την ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ.
γ.Το ΛΑΟΣ παραχωρεί μαζί με τους βουλευτές του και τα άπαντα του φωστήρος ΠΛΕΥΡΗ και μαζί σε 200.000 αντίτυπα το σύγγραμμα Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ του ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.
δ. Το ΛΑΟΣ παραχωρεί στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τα κάτωθι ΕΘΝΙΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ: Το τρίκυκλο του ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ, τη μασέλα του ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΓΚΑ, τα χασαπομάχαιρα του ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑ, τις αλυσίδες του ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ και το βαθύ λαρύγγι της ΕΦΗΣ ΣΑΡΡΗ.
ε. Η ΝΔ παραχωρεί στο ΛΑΟΣ τα λείψανα από τις κουράδες του ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ και ένα μπουκαλάκι με ούρα - αγίασμα του ΜΕΤΑΞΑ.

Κατόπιν τούτων των σημαντικών μεταρρυθμίσεων θα τονωθεί το εθνικόν φρόνημα του λαού μας και θα αποτραπεί ο κίνδυνος του κομμουνισμού.

Δια τα εθνικά κόμματα NΔ-ΛΑΟΣ

Καρά Αμάν Αλή - Καρά Τζαφέρημ.

Ανώνυμος είπε...

Τα "ρεπορτάζ" των τηλε-ηθοποιών του Μπομπολο-μέγκα, του Κυριακο-αντένα και του Κοντομηνάλφα μπορεί να ξέρουν τί χρώμα βρακί φοράει ο Αλογοσκούφης αλλά δεν πήραν χαμπάρι τί έκανε ο σύντροφός τους βουλευτής Καρχιμπάκης με τη μονή Τοπλού στη Σητεία.
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Είδες η ενημέρωση;
Στο δικό μου χωριό το λένε ξεφτίλα.