Ειδήσεις

29 Σεπ 2008

Μήνυση ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κατά της διοίκησης της Επιχείρησης για την οικονομική της κατρακύλα

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, στρεφόμενη κατά της διοίκησης της Επιχείρησης για την οικονομική της κατρακύλα.
Ενδεικτικό είναι ότι η μετοχή της ΔΕΗ βρέθηκε σε ελεύθερη πτώση πάνω από 20%.
Η ΔΕΗ επικαλούμενη την αύξηση των καυσίμων ανακοίνωσε ότι τα αποτελέσματα του δεύτερου εξαμήνου του 2008 προβλέπονται χειρότερα από αυτά του πρώτου, ωστόσο οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν κακοδιαχείριση, με δεδομένο ότι τους τελευταίους 22 μήνες τα τιμολόγια αυξήθηκαν κατά 23,4%. Οι εισαγγελείς έχουν επιλεκτική μνήμη, θα έπρεπε να έχουν παρέμβει για όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα, δήλωσε στον «Alpha 98,9» ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος, επισημαίνοντας ότι η επιχείρηση πουλά χαμηλότερα από ότι παράγει και δεν κάνει επενδύσεις προκειμένου να ευνοηθούν τα σχέδια των ανταγωνιστών της.


1 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Νομικά μέτρα εναντίον δημοσιογράφου αναγκάζεται να πάρει η ομάδα μας για κατασυκοφάντηση της εταιρίας της οποίας έχουμε μετοχές.

Πιο συγκεκριμένα, ο "δημοσιογράφος" πολυθεσίτης του δημοσίου σε γραφεία τύπου και κομματικό όργανο της ΝΔ, διαδίδει εσκεμμένα ψευδείς ειδήσεις για την εταιρία και τις διαδικασίες της με αντικειμενικό σκοπό την συνέργεια στην χειραγώγηση για πτώση της αξίας της μετοχής της και όλα αυτά μέσα από κεντρικό δελτίο "ειδήσεων" καναλιού. Πρόκειται για υπάλληλο του Αλτερ.

Τα νεότερα θα γίνουν γνωστά μετά την ολοκλήρωση της προεργασίας που από απόψε βρίσκεται σε εξέλιξη, από τον νομικό μας σύμβουλο.