Ειδήσεις

28 Σεπ 2008

Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις στα «οχήματα στριπτιζάδηκων»

Το παρακάτω κείμενο έφτασε στο e-mail, σχετικά με επιθέσεις εναντίον οχημάτων στριπτιζάδηκων, το μεσημέρι της αμέσως επόμενης μέρας:

«Πολλές φορές επιτεθήκαμε σε πιο ξεκάθαρους μηχανισμούς εξουσίας και κοινωνικού ελέγχου. Το χθεσινό βράδυ, τράπεζες, διπλωματικά οχήματα, αμάξι εταιρείας security, ασφαλιστικές εταιρίες, μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και μια εφορία χτυπήθηκαν με φωτιά..
Σήμερα επιλέξαμε να χτυπήσουμε μες το καταμεσήμερο στην λεωφόρο Συγγρού, βανάκια που ανήκουν σε μαγαζιά στριπτίζ ,μια σχέση εκμετάλλευσης που συχνά μένει στη σκιά: την "γυμνή" εμπορία της ανθρώπινης σάρκας, το σεξ που υποβιβάζεται σε εμπόρευμα. Εμπόριο γυναικών, σκλαβιά για μια ψεύτικη μορφή ευχαρίστησης. Σήμερα επιτεθήκαμε την βιομηχανία του σεξ και τους νταβάδες της. Επιτεθήκαμε την μιζέρια που προκαλεί και την μιζέρια από την οποία αναπαράγεται από ετερόκλητα κομμάτια της κοινωνίας. Ηθικοί οικογενειάρχες, επιτυχημένοι καριερίστες, που τα βράδια δείχνουν τις πραγματικές προθέσεις τους. Σε έναν κόσμο που καταστρέφει κάθε απόλαυση, η μόνη αληθινή απόλαυση βρίσκεται στην καταστροφή αυτού του παλιού κόσμου.
.
Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς/Πυρήνας "Αναρχικές Ατομικότητες"
000000
Από: http://athens.indymedia.org/


Type rest of the post here