Ειδήσεις

2 Οκτ 2008

Επιμένει ο Δαϊλάκης για Ρουσόπουλο και Αγγέλου: «Τραβούν τα γκέμια» του Καραμανλή

Από τις 6:00 έως τις 8:00 το πρωί ο Σταύρος Δαϊλάκης στην εκπομπή «Καλημέρα σας» του Γιώργου Αυτιά μίλησε για τη διαγραφή του.
Τα κυριότερα σημεία των όσων είπε:

Εμφανίστηκε να επιμένει για Ρουσόπουλο και Αγγέλου: «Τραβούν τα γκέμια» του Καραμανλή είπε και συμπλήρωσε ότι ο Καραμανλής αν βγει έξω να πιει έναν καφέ θα έχει όλους τους ψηφοφόρους με το μέρος του αλλά δεν τον αφήνουν να «βλέπει» έξω.

Εμφανίστηκε προσβεβλημένος από την εμπλοκή Τραγάκη. Δεν μπορείς να διαγράψεις έναν βουλευτή και να βάζεις τον Τραγάκη να του ζητήσει να παραιτηθεί. Είναι ταπείνωση και ο μεγαλύτερος εγκληματίας απολογείται, είπε.

Για την αλλαγή της στάσης του όσον αφορά στις δηλώσεις του περί παραίτησης είπε ότι ήταν έτοιμος να παραιτηθεί αλλά η αργοπορία του τηλεφωνήματος με το οποίο θα του το ζητούσαν τον έκανε να μετανιώσει αφού στο μεσοδιάστημα είχα δεκάδες τηλεφωνήματα που του έλεγαν να μην παραιτηθεί.

Για τον Καραμανλή είπε ότι έχει μετανιώσει για αυτό που έγινε γιατί τον αγαπάει και δε θέλει να τον στεναχωρεί. Ακόμα είπε ότι «έπρεπε να κάνει ο πρόεδρος μια κίνηση για να μη σχολιαστεί αρνητικά» και ότι τον θέλει να κινείται γρήγορα όπως στη διαγραφή του στην οποία λειτούργησε άψογα.

2 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Ισως αυτοί να τραβούν τα γκέμια του Καραμανλή, ίσως...

Σκέφτεστε πάντως τι τους τραβάει ο Καραμανλής από εκεί που είναι κρεμασμένος; Μπρρρρ, ανατριχίλα!

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

βρε τις τιράντες εννοούσα, μα τι βάλατε πάλι με το μυαλό σας;