Ειδήσεις

2 Οκτ 2008

Σταύρος Δαϊλάκης: Μακάρι να ήμουν μεθυσμένος αλλά δεν μπορώ να πιω…

Μακάρι να ήμουν μεθυσμένος αλλά δεν μπορώ να πιω λόγω του διαβήτη που κληρονόμησα από τη μητέρα μου, είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τις φήμες που τον θέλουν να είχε πιει πριν πει αυτά που είπε στο «Extra».
Αλλά και μεθυσμένος να ήταν, σήμερα τα επαναλαμβάνει και επιμένει στην απομάκρυνση Ρουσόπουλου και Αγγέλου.

4 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...


Η πληροφορία που ακολουθεί ελέγχεται ως ανακριβής.


Πιθανόν, φημολογείται, λένε ότι, ο Ρουσσόπουλος πάσχει από θρησκοληπτικής προελεύσεως σεξουαλική ανεπάρκεια (papa Roofa).

Αυτό πάντως, σύμφωνα με τους ιατρούς, δεν μπορεί να αποτελεί, ούτε εμπόδιο, ούτε ανασχετικό παράγοντα, στον συνεχή δημόσιο αυνανισμό μερικών φίλων του εκδοτών και ορισμένων βουλευτών...

Γούστα είναι αυτά, ο καθείς ότι μπορεί και σε ότι αρέσκεται. Εξάλλου, σε ορισμένα καθεστώτα, η αυτοϊκανοποίηση των στελεχών και των υποστηρικτών τους, είναι το παν.

Αρχισαν να δίνουν "το ρυθμό" οι... μαράκες!

Η πληροφορία που προηγήθηκε ελέγχεται ως ανακριβής.

Ανώνυμος είπε...

"θα πέσω κάτω απ' τη μαγκιά,
και ποιός θα με σηκώσει,
που να 'ρθει ο δόλιος πιο κοντά,
τα χέρια θα λερώσει" (λαϊκόν άσμα).

Ο Τράγκας, τις προάλλες,
στο Αλτερ των πλαστών παραστατικών και των χαρισμένων χρεών: "βζζ, μπζζ, κόμμα βαρελοφρόνων" κλπ.

Τριάμισι εκατομμύρια ευρώ κρατική διαφήμιση, σε μια πατσαβούρα μηδενικής κυκλοφορίας. Μια επένδυση της ΓΓΤ που αποδίδει.

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...


Ο Γιάννης, ο Νίκος και ο… Γιώργος της δημοσιοκαφρίας…


Για όλα τα πάθη υπάρχει το αίτιο, για όλες τις εμπάθειες υπάρχει η αιτία.

Ο Γιάννης ήταν επιστήμων άνθρωπος, μαιευτήρας γυναικολόγος, ήταν από τους καλούς με δικό του ιατρείο, τους διάσημους της εποχής εκείνης.

Παντρεμένος με μια κυρία ο Γιάννης και με γιό τον Νίκο, ζούσαν ευτυχισμένοι σε ένα σπίτι στην Πλατεία Κουμουνδούρου. Δύο πολυκατοικίες πιο δίπλα, ήταν και το Ιατρείο του Γιάννη. Καλή οικονομική επιφάνεια, επιτυχημένη καριέρα, διάσημος στο χώρο του, ευτυχισμένος με την γυναίκα του και το Νίκο τον γιό του. Ο Νίκος μάλιστα αργότερα, μέσα σε πολύ δύσκολα χρόνια κατάφερε να τελειώσει την σχολή Ραδιοτηλεγραφητών και αργότερα τη σχολή Αναστασιάδη, την σχολή που αργότερα και μέχρι σήμερα έγινε γνωστή σαν ΤΕΙ. Ο Νίκος, πολύ μετά, μπήκε σε μια μεγάλη Ελληνική (τότε) εταιρία και αφού ανέβηκε μέχρι την θέση του προϊσταμένου ελέγχου μετατέθηκε μετέπειτα στα γραφεία της εταιρίας κάπου στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Όλα καλά μέχρι που ο Γιάννης γνώρισε την «καλή» πελάτισσα. Πήγε για να ζητήσει μια «διακοπή κύησης», αλλά γνωρίστηκε καλύτερα με τον Γιάννη, είδε μια καλύτερη προοπτική για την ίδια και μετά ήρθε ο… έρωτας! Ο Γιάννης ερωτεύτηκε την «κυρία»… Δύσκολα τα πράγματα για την οικογένεια του Γιάννη, αναγκάστηκε να χωρίσει ο άνθρωπος και να αφήσει την γυναίκα του και τα παιδιά «στο δρόμο». Όχι βέβαια ότι τους βγήκε σε κακό, μια χαρά τα πήγαν στη ζωή τους οι άνθρωποι…

Από την άλλη είναι ο Γιάννης… Παντρεύτηκε τελικά την ερωμένη του και μαζί έκαναν τον Γιώργο, τον γνωστό σε όλους μας επαγγελματία σχολιαστή Γιώργο. Χρόνια μετά ένα μικρόσωμο καχεκτικό ανθρωπάκι εμφανίστηκε στο σπίτι του Νίκου εκεί που βρισκόταν τότε ένας φίλος του Νίκου ο οποίος είχε παει να τον δει… «είναι ο Γιώργος, ο ετεροθαλής αδερφός μου» είπε ο Νίκος… «…και τι θέλει να κάνει όταν μεγαλώσει;» ρώτησε ο φίλος του, «με έχει πρήξει από τώρα, να τον στείλω στην Ιταλία να μάθει δημοσιογραφία» είπε ο Γιάννης!
Βέβαια ο Γιώργος, ποτέ δεν πήρε κανένα πτυχίο από κανένα ανεγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα του εσωτερικού ή έστω, του εξωτερικού… Πολύ μαγκιά, πολύ μπιλιάρδο, πολύ ποδοσφαιράκι, πολύ παρέα με αλητεία… «Μαύρος λύκος και ισχνός, του πατέρα του καημός» που λένε δηλαδή (του Γιάννη).

Που έμενε ο Γιάννης, και πού ο φίλος που συνάντησε τον Νίκο;

Μα που αλλού; Στην Πλατεία Κουμουνδούρου!
…μάλιστα δε, στην πολυκατοικία που σήμερα στεγάζει τον Συνασπισμό!
Αυτό βέβαια εξηγεί και την εμπάθεια του Γιώργου για τον Αλαβάνο, ίσως και να πιστεύει ότι… του «πήρε το σπίτι που θα κληρονομούσε»!

Η ερώτηση αυτή είναι ΧΩΡΙΣ προφυλακτικό:

«…έτσι δεν είναι Γιώργο; Κάνουμε λάθος;;;»

Unknown είπε...

Αυτό είναι!

Αμα θες, κατασυκοφάντησε πάλι Βουλευτή (οιασδήποτε παράταξης). Εχουμε κι άλλα άπλυτα.

NEVER fuck with an old family στο σινάφι...