Ειδήσεις

2 Οκτ 2008

Η παγκόσμια οικονομική κρίση τους ενέπνευσε να φωτογραφίσουν γυμνές χρηματίστριες!

Παρά τα προβλήματα της παγκόσμιας οικονομίας το Playboy έχει ξεκινήσει εκστρατεία για να βρει μοντέλα που θα ποζάρουν γυμνά στην έκδοση που προγραμματίζει για τον Φεβρουάριο του 2009 με τίτλο «Οι Γυναίκες της Γουόλ Στριτ».
Γιατί, όπως δήλωσε ο επικεφαλής των φωτογράφων του περιοδικού «όταν τα νέα είναι άσχημα, τότε αυτή ίσως είναι μία ευκαιρία να κάνουμε τους ανθρώπους να χαμογελάσουν με κάτι που δίνει διαφορετική εικόνα σε αυτά».
Το περιοδικό θα επιλέξει περίπου 20 γυναίκες οι οποίες θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να μπορούν να αποδείξουν ότι είναι υπάλληλοι ή πρώην υπάλληλοι οικονομικών εταιρειών οι οποίες έχουν καταρρεύσει.
.............

Κάτι θα ξέρουν για το αποτέλεσμα αφού όπως βλέπετε στη φωτογραφία, το είχαν ξανακάνει τον Αύγουστο του 1989...

3 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...


Ο αυθαιρετάκιας Καντινιέρης μιλάει ΤΩΡΑ στο MEGA για το... Βατοπέδιο!

ψιτ! παιδί, πιάσε μια γκαζόζα!

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Καραμαν τζα Fuhrer είπε...


Ο διάσημος πλέον, γραφικός τηλεοπτικός μαϊντανός στον ALTER! (ε, που αλλού;)


Παρένθεση, Χατζηπαπάρα, είσαι γελοίος, κλείνει η παρένθεση.

Είπε: «να σταματήσει το τραγελαφικό αντί να ασχολούμαστε με τα σοβαρά, να ασχολούμαστε με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του κυρίου Δαϊλάκη και οποιουδήποτε άλλου». Ακριβές οι ντομάτες, ας του’ρθει γιαούρτι! Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ «άνδρας» ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλάδα που κατέθεσε μηνύσεις εναντίον απεργών, το μέλος της ΝΔ, το μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ που βλέπει να καταβαραθρώνεται η μετοχή της και τα έσοδά της, ο πόερδος του ΕΒΕΑ. Ο μαϊντανός κάθε παραθύρου, ο γραφικός κάθε δελτίου.

Κυρίες και Κύριοι, σας παρουσιάζουμε τον χέρ Μιχαλος, τον γιο του "υπουργού" της χούντας και άξιο συνεχιστή του πρότζεκτ!

ΚΟΥΙΖ: Βρείτε μόνοι σας που χρωστάει ο άνθρωπος…