Ειδήσεις

11 Οκτ 2008

Έγκλημα στη Φιλοθέη - Μάχη για την επιμέλεια των δυο ανήλικων παιδιών του ζευγαριού

Οι οικογένειες Μαζαράκη και Κατσιλάμπρου, προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους και να βρουν μια λύση για τα δύο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού.
Όλοι θέλουν να βοηθήσουν, να κρατήσουν το 4.5 ετών αγοράκι και 14 μηνών κοριτσάκι κοντά τους, να τα μεγαλώσουν με αγάπη και στοργή, να τα στηρίξουν να ξεπεράσουν το μακάβριο παρελθόν.
Έτσι, οι συγγενείς τόσο της άτυχης πιανίστας Παναγιώτας όσο και του προφυλακισμένου καθηγητή μουσικής Γιάννη Κατσιλάμπρου έδειχναν αρχικά αποφασισμένοι να φθάσουν στα άκρα προκειμένου να πάρουν την επιμέλεια των δύο παιδιών.
Μάλιστα μέσω των δικηγόρων τις κινήθηκαν νομικά προκειμένου να κερδίσουν τα παιδάκια. Οι πληροφορίες λένε, ότι τις τελευταίες ημέρες οι δύο πλευρές δείχνουν να έρχονται πιο κοντά σε μια προσπάθεια να βρεθεί συμβιβαστική λύση έτσι ώστε μακριά από δικαστήρια και αγωγές να μεγαλώσουν από κοινού τα δύο αγγελούδια.
…….
Περισσότερα: http://www.protothema.gr/content.php?id=16225

Type rest of the post here

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν έχουν έστω και την ελάχιστη συνείδηση και ανθρωπία το μόνο που μπορούν να κάνει τώρα πια η 'αξιότιμη' οικογένεια Κατσιλάμπρου είναι να δώσει τα παιδιά στην αδερφή της άτυχης κοπέλας και να τα αναλάβει οικονομικά για όλη τους την ζωή. 'Αλλωστε, το μόνο που έχουν καταφέρει να φτιάξουν στην ζωή τους είναι λεφτά...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Έγινε αυτό που έπρεπε...ας αναπαυθεί η ψυχή της τώρα!