Ειδήσεις

2 Οκτ 2008

Κυκλοφοριακό "έμφραγμα" στο κέντρο της Αθήνας από την πορεία των εργαζομένων στηΝ Ολυμπιακή

Πορεία στη Βουλή πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στον εθνικό αερομεταφορέα αντιδρώντας στο κυβερνητικό σχέδιο ιδιωτικοποίησης.
Δείτε από την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΙS ΙS ΤΗΕ ΒΕGΙΝΝΙΝG, ΝΟΤ ΤΗΕ ΕΝD. Γκρεμίζεται ο καπιταλισμός. Είσαι τρελός. Προς το παρόν το σύστημα κλονίζεται, ξεφορτώνει και ξανά προς το πλιάτσικο προχωράει. Κατεδαφίζεται ο νεοφιλελευθερισμός. Μην είσαι βιαστικός. Τώρα βολεύει ο Κέινς και ο κρατικός παρεμβατισμός. Αύριο επιστροφή στη Θάτσερ και τη σιδερένια πυγμή. Ο κόσμος θα βγει στους δρόμους. Οφθαλμαπάτη. Κάθε ανεξήγητη για τους πληβείους καταστροφή σπρώχνει το σύμπαν προς τη μαύρη συντήρηση, την αντιδραστική. Μαύρα τα οικονομικά σύννεφα, κατάμαυροι και οι σωτήρες της Γης. Δηλαδή, καμία λύση, καμία προοπτική; Μόνο με την πλήρη απαξίωση του χρήματος, κάτι σαν Κατοχή. Όταν τίποτα δεν έχεις να χάσεις, αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα και τα συστήματα από την αρχή. Φαντάσου εσύ ο προνομιούχος, ο Ευρωπαίος κι ο ωραίος να φτάσεις στο σημείο να ζηλεύεις τον Αλβανό του Χότζα, επειδή είχε εξασφαλισμένο ένα πιάτο φαΐ. Σκέψου, δηλαδή, οι Πράντες και οι Αρμάνηδες να φωνάζουν εν χορώ Κούβα και ξερό ψωμί!

Karl Marx Jr

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Για την δημιουργική λογιστική της "ανάπτυξης" μέσω εκποιήσεων, της κάλυψης των ελλειμμάτων μέσω "αλλαγών χρήσεως γης", της έντεχνα μεθοδευμένης απόκρυψης της πραγματικής ανεργίας, της παροχής παραπλανητικών στοιχείων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή με σκοπό την καθοδήγηση της απόφασης και την δημιουργία ολιγοπωλίων με σκοπό τα κομματικά έσοδα, υπάρχει πρόβλεψη.

Εκτός τους νόμους και το κοινό περί δικαίου αίσθημα, είναι το άρθρο 120 του συντάγματος και ο ακτιβισμός.

Η απάτη και η απιστία σε βάρος του δημοσίου, η παραπλάνηση της Ευρωπαϊκής ένωσης καθώς και η εθνική προδοσία, δεν αμείβονται. Σόρυ γκάης, που σωριασμένοι να 'στε και σωριασμένοι να μείνετε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρέπονται λίγο οι παλιάνθρωποι της Ολυμπιακής, δεν έχουν λίγη τσίπα;
Τους προσφέρουν από 60.000 έως 250.000 ευρώ, πλουσιοπάροχη πρόωρη συνταξιοδότηση και όσοι θέλουν να μείνουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι με τον ίδιο ψηλό μισθό.
Όλα τα παραπάνω είναι τόσο ευνοϊκά που είναι σκάνδαλο και αυτοί επιμένουν στο χαβά τους;
Να πάρει πίσω ο Καραμανλής την προσφορά και να πτωχεύσει η εταιρία να μείνουν άνεργοι και άφραγκοι, να δούν πως είναι στον ιδιωτικό τομέα.
Τελικά Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε αποπάνω:

θα μαλλιάσει η χουφτα σου, θα χάσεις την όρασή σου, θα φαλακρύνεις και θα αρχίσεις να μιλάς αδερφίστικα όπως ο Χατζηδάκης.
Πρέπει να την κόψεις επιτέλους...

Ανώνυμος είπε...

Τρομερά επιχειρήματα έχεις από πάνω, αποκάλυψες αυτόματα και ποιός είναι ο αρχηγός σου!
Εάν υποψιαστώ ότι ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ του πασόκ θα αρχίσουν να μοιάζουν στο χαζοκούταβο, ανοίγω ΠΙΚΠΑ.
Τρελλές μπίζνες!