Ειδήσεις

2 Οκτ 2008

"Είμαι ο Θεός", λέει ο λιποτάκτης κατάσκοπος David Shayler

Ο πρώην κατάσκοπος της MI5 (Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες) και στη συνέχεια λιποτάκτης και φυγάς David Shayler, μπορεί να πλέον να μην έχει καμία από τις εξουσίες που είχε στην υπηρεσία του αλλά, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, έχει πλέον τη μεγαλύτερη δύναμη και εξουσία που μπορεί να φανταστεί κανείς.
Και αυτό επειδή μετά από μια περίοδο διαλογισμού που ακολούθησε τη φυλάκισή του για παραβίαση του απορρήτου κρατικών μυστικών, ισχυρίζεται ότι είναι ο "Μεσσίας"!
Χτες το βράδυ, ανακηρύσσοντας το εαυτό του «Θεό», εξήγησε: «Αυτό που θα έλεγα στους ανθρώπους είναι: Sας φαίνομαι για διανοητικά άρρωστος; Ακούγομαι διανοητικά άρρωστος;»...
…….
Συνεχίζεται…
«Ο λόγος που στέλνω αυτό το μήνυμα είναι γιατί είμαι απόλυτα πεπεισμένος - όσο πεπεισμένος μπορεί να είμαι για οτιδήποτε σε αυτόν τον κόσμο - ότι το σύμπαν αλλάζει μορφή και η ανθρωπότητα πρέπει να προετοιμαστεί και εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω στη διδαχή των ανθρώπων»...
Ο κ. Shayler, ήταν για χρόνια φυγόδικος μετά την αποκάλυψη της παρανομίας στην καρδιά της Μυστικής Υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένου και του ισχυρισμού ότι η ΜΙ5 ήταν υπεύθυνη για μια αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Λίβυου ηγέτη συνταγματάρχη Καντάφι.
Τελικά επέστρεψε οικιοθελώς στην Βρετανία όπου και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση το 2002.
Έκτοτε, ζει κάνοντας ομιλίες σε ενασχολούμενος με θεωρίες συνωμοσίας.Η άποψη του Shayler για το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου είναι ότι έγινε χωρίς κανένα αεροπλάνο αλλά με ολογράμματα αεροπλάνων που έκρυβαν πυραύλους σε συνδυασμό με διαστημικά όπλα.

Διαβάστε όλο το κείμενο ΕΔΩ
Από: http://ventetta.blogspot.com/2008/10/blog-post_8855.html