Ειδήσεις

10 Νοε 2008

Όχι μόνο βίασε την κόρη του και την κράτησε κλειδωμένη σε ένα κελάρι για 24 χρόνια αλλά είχε κρατήσει αιχμάλωτη και τη μητέρα του!

Ο Josef Fritzl όχι μόνο βίασε την κόρη του Elizabeth και την κράτησε κλειδωμένη σε ένα κελάρι για 24 χρόνια αλλά όπως αποκαλύφθηκε φυλάκισε και τη μητέρα του.
Σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα «OE24» αυτό που προκύπτει από πρόσφατες ψυχολογικές εξετάσεις του, είναι ότι ο 73χρονος είχε κρατήσει για χρόνια αιχμάλωτη και τη μητέρα του σε ένα δωμάτιο στο σπίτι του, στην πόλη Amstetten.
Μιλώντας για τη μητέρα του ο Josef Fritzl είπε: «Δεν πήρα ποτέ ένα φιλί ή ένα αγκάλιασμα από αυτήν, αν και κατέβαλα τεράστιες προσπάθειες να την κάνω να είναι καλή με μένα. Το ένα πράγμα που έκανε ήταν πηγαίνει στην εκκλησία»...........

Συνεχίζεται...

Όταν λοιπόν ο Fritzl μετακόμισε με τη σύζυγο και τα παιδιά του στο Amstetten, την εκδικήθηκε. Ήταν πλέον ηλικιωμένη και δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Την έκλεισε σε ένα δωμάτιο, έκλεισε τα παράθυρα ώστε να μην μπορεί να μπει το φως της ημέρας και εκεί η γυναίκα πέθανε, κάτω από άθλιες συνθήκες το 1980.

Σήμερα, ο Fritzl έχει προφυλακιστεί στη βόρεια Αυστρία μετά την αποκάλυψη των φρικιαστικών εγκλημάτων του.