Ειδήσεις

14 Νοε 2008

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 35η επέτειο του Πολυτεχνείου

Λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 35η επέτειο του Πολυτεχνείου, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης & στάθμευσης, διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας) σε οδούς γύρω από το Ε.Μ.Π. έως την Πλατεία Κάνιγγος από την Παρασκευή 14.11.2008 έως την Κυριακή 16.11.2008, ενώ οι ρυθμίσεις αυτές θα κορυφωθούν τη Δευτέρα 17.11.2008 κατά την ημέρα της πορείας, οπότε θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.
………
Συνεχίζεται…


Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Ακόμα, θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση οχημάτων καθώς και η κυκλοφορία αυτών από τις τέσσερις το απόγευμα της 16ης Νοεμβρίου έως τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας και από τις δύο μετά το μεσημέρι της 17ης Νοεμβρίου μέχρι το τέλος της πορείας, στο τμήμα ανάμεσα στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και την οδό Μιχαλακοπούλου:
Βεντήρη, Χατζηγιάννη, Μέξη Ηριδανού, Δ. Αιγινήτου, Λούρου, Σεμιτέλου, Λαμψάκου, Κερασούντος, Καρτάλη και Ξενίας.
Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με Απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).
Από τη Διεύθυνσή μας σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Οι πύλες του Ιδρύματος θα είναι ανοικτές από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ το Σαββατοκύριακο και 9 με 2 τη Δευτέρα, ενώ στις 3 μετά το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.