Ειδήσεις

24 Νοε 2008

Επίδειξη ενορατικών ικανοτήτων προτίμησε να κάνει ο Εφραίμ έξω από τη Βουλή – Αμίλητος στην αίθουσα συνεδριάσεων της Εξεταστικής Επιτροπής

Έχοντας δεξιά του και αριστερά του δύο φρουρούς και ακολουθούμενος από τον μοναχό Αρσένιο, ο κ. Εφραίμ προκάλεσε στο Κοινοβούλιο με την προκλητική του συμπεριφορά.
ΝΔ και ΚΚΕ συμπαρατάχθηκαν και με τις ψήφους των μελών της εξεταστικής από τα δύο κόμματα έγινε τελικώς δεκτό το υπόμνημά του, παρά τις διαφοροποιήσεις των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

"Είμαι σε δύσκολη θέση από τη στιγμή που είμαι οιονεί κατηγορούμενος", είπε χαρακτηριστικά ο ηγούμενος Εφραίμ, ενώ ένταση επικράτησε όταν επιχείρησε να μπει στην αίθουσα συνοδεία των δικηγόρων του για να καταθέσει με την παρουσία τους.

''Με βγάζετε κατηγορούμενο, χωρίς να με έχετε ακούσει. Με έχετε δικάσει ήδη, έχετε βγάλει απόφαση" είπε, στους δημοσιογράφους και στο βουλευτή της ΝΔ, Μανούσο Βολουδάκη, ενώ διερωτήθηκε ειρωνικά τι είδους εξεταστική είναι αυτή.

Ακόμα, ο ηγούμενος Εφραίμ, έξω από την αίθουσα των συνεδριάσεων της Εξεταστικής Επιτροπής, έκανε ψυχογραφήματα σε δημοσιογράφους και αστυνομικούς, «μαντεύοντας» το χαρακτήρα τους και τις κακές τους συνήθειες.

Είσαι παντρεμένος, ρώτησε έναν δημοσιογράφο.
Όχι απάντησε εκείνος και ο Εφραίμ του είπε: Είσαι αλειτούργητος, αλιβάνιστος και μπερδεμένος. Είσαι εγωιστής.

Είσαι πάντρεμένος, από πού είσαι, ρώτησε έναν ασρυνομικό.Είμαι από την Εύβοια και ανύπαντρος απάντησε αυτός και ο Εφραίμ του είπε ότι είναι πονηρός και με πειρασμούς!