Ειδήσεις

14 Νοε 2008

Δείχνει Μαξίμου μέσω Ψωμιάδη η δικηγόρος των κατοίκων της Νέας Ραιδεστού με την κατάθεσή της στην Εξεταστική

Με την παρότρυνση «άνδρας είναι ο κ. Ψωμιάδης και να με διαψεύσει γιατί το είπε ενώπιον μάρτυρα» η δικηγόρος των κατοίκων της Νέας Ραιδεστού, Σταματία Σωτηροπούλου, ανέφερε χθες στην Εξεταστική Επιτροπή ότι ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε συνάντηση που είχαν τον περασμένο Μάιο αρνήθηκε να παρέμβει όταν ο ηγούμενος Εφραίμ θέλησε να καρπωθεί τα οικόπεδα και να τα βάλει στη ρουλέτα της ανταλλαγής με το ολυμπιακό φιλέτο στους Θρακομακεδόνες λέγοντάς της «... Ποιος είμαι εγώ που θα πω όχι στον Καραμανλή» και ότι «αυτή η απόφαση ήρθε από πάρα πολύ ψηλά, πιο ψηλά δεν γίνεται...».
……….
Συνεχίζεται…


«Λέω στον κ. Ψωμιάδη» είπε η κ. Σωτηροπούλου «αν σας έλεγαν να ληστέψετε, να σκοτώσετε, θα το κάνατε; Απ΄ όσο ψηλά κι ερχόταν;». Και μου λέει: «Να σου πω την αλήθεια, μήπως κατάλαβα εκείνη τη στιγμή και τι υπέγραφα;». Επί λέξει. Και στο τέλος μου είπε: «Όπου έχω πάει, έχω σπάσει τα μούτρα μου. Και εσύ τι κατάλαβες με αυτά που έχεις κάνει;».

Στη συνέχεια- όπως κατέθεσε η κ. Σωτηροπούλου- ο νομάρχης Θεσσαλονίκης τη «χτύπησε στον ώμο» και της ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον αγώνα της, τονίζοντας όμως πως ο ίδιος «δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο και δεν έχει όρεξη και να βοηθήσει τους δημότες της Νέας Ραιδεστού που διεκδικούσαν τα οικόπεδα».


Από: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=1409112


Διαβάστε και: "Καίει" Αρσένιο και Μαξίμου η δικηγόρος των κατοίκων της Νέας Ραιδεστού – Και ο Ψωμιάδης θα καταθέσει στην Εξεταστική

1 σχόλια:

Δ' Ενδειαν Δένδιαν Ν. είπε...

Ο μόνος λόγος που όλοι οι bloopers γράφουμε με τα στοιχεία του λογαριασμού μας στη google, είναι η υπευθυνότητά μας για τα γραφόμενα από τον καθένα από την ομάδα μας. Δεν μας αρέσει καθόλου η λογοκρισία, ειδικά όταν τα σχόλια ή οτιδήποτε άλλο κείμενο γράφουμε ΔΕΝ είναι ανώνυμο ώστε να μεταβιβάζει -έστω κα πρόσκαιρα- την ευθύνη στο μπλογκ που εκάστοτε φιλοξενεί την γνώμη μας. Πάντως τα ελάχιστα "μπλογκ" που λογοκρίνουν είναι κατά κανόνα "μπλογκ" επαγγελματιών δημοσιογράφων.

Υποστηρίζουμε πάντως την αυτοπροστασία του κάθε μπλόγκ, μόνο όμως για τα ανώνυμα σχόλια.

Στο audio clip εδώ, είναι η συνέντευξη της Σωτηροπούλου στο ραδιόφωνο για το θέμα του νομάρχη της λόλας αλλά και την κατάθεση Σωτηροπουλου στην επιτροπή της βουλής γενικότερα.