Ειδήσεις

24 Νοε 2008

Πολεμικός ανταποκριτής χωρίς ασφάλιση, συμβασιούχος με μπλοκάκι, ήταν ο Γιώργος Κοίλιαρης

Ανακοίνωση Financial Crimes
..........
Πολεμικός ανταποκριτής χωρίς ασφάλεια, συμβασιούχος με μπλοκάκι, ήταν ο Γιώργος Κοίλιαρης, που τραυματίστηκε θανάσιμα κάτω από«αδιευκρίνιστες συνθήκες» στο Αφγανιστάν.Απαιτώντας να δοθούν όλα τα στοιχεία για την υπόθεση αυτή στη δημοσιότητα, τιμούμε τη μνήμη του με τρεις τρόπους: ..

Συνεχίζεται…
1) Συμμετέχουμε στη Βαλκανική Συνάντηση Ειρήνης στις 29 και 30 Νοέμβρηστην Αθήνα.
2) Αγωνιζόμαστε για να μπει τέλος στις «ελαστικές» μορφές εργασίας,διεκδικώντας πλήρη και σταθερή απασχόληση, με ΣΣΕ με αποδοχές που ναεξασφαλίζουν αξιοπρεπή διαβίωση, μέσα στις συνθήκες ακρίβειας. Καλούμετη διοίκηση της ΕΡΤ να μην διώξει ούτε ένα συμβασιούχο, από τη φουρνιάπου το Δεκέμβρη λήγουν οι συμβάσεις της, να λύσει τα προβλήματα πουαντιμετωπίζει η τελευταία φουρνιά των μονιμοποιηθέντων και νασταματήσει τη δικαστική αντιδικία με τους εργαζόμενους.Αποτελούν πρόκληση οι παχυλές αμοιβές των golden boys της ΕΡΤ και το1.200.000 ευρώ που δόθηκε για τα νέα σήματα της ΕΡΤ, όταν ο Κοίλιαρηςήταν «μπλοκάκιας».
3) Οι περικοπές σημαίνουν και τη μη καταβολή ειδικού επιδόματος γιακάθε μέρα παραμονής σε επικίνδυνες περιοχές (πόλεμος, σεισμοί,πυρκαγιές). Αρκετοί δημοσιογράφοι της ΕΡΤ μας έχουν καταγγείλει ότιδεν τους έχει καταβληθεί, αν και υπάρχει γραπτή συμφωνία μεταξύ ΕΡΤκαι ΕΣΗΕΑ. Ζητάμε την άμεση καταβολή του, όπου υπάρχει σχετικήυποχρέωση. Επίσης περικοπές αποφασίστηκαν και στις δαπάνες κίνησης γιαόλες τις ειδικότητες της ΕΡΤ. Επισυνάπτουμε τα σχετικά έγγραφα(εξώδικα συνδικαλιστικών οργανώσεων).
……………..
Εργασιακή ενημέρωση στο: http://financialcrimesnews.blogspot.com/