Ειδήσεις

10 Νοε 2008

Η μόνη λύση: Εκλογές Εδώ και Τώρα!

Μήνυμα αναγνώστη

...
«Όσο δεν διαγράφονται τα πραγματικά προβλήματα,
θα διαγράφονται βουλευτές»
Γιώργος Α. Παπανδρέου
........
Η κατάσταση της χώρας αλλά και οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις μας οδηγούν σε προσφυγή στις κάλπες που είναι η πιο έντιμη λύση για γρήγορη διέξοδο από τα σημερινά προβλήματα .
Το ΠΑΣΟΚ, προτείνει την απόσυρση του Σχεδίου Προϋπολογισμού για το 2009, το πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων των ασθενέστερων οικονομικά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων έως το τέλος του 2009. Ολοκληρωμένο πλαίσιο για την αντιμετώπιση των συνεπειών της χρηματοπιστωτικής κρίσης παρουσίασε στους εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Στο σχέδιο περιλαμβάνονται πέντε δέσμες προτάσεων που αφορούν την ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά , τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας , τη στήριξη καταναλωτών και δανειοληπτών, την τόνωση της αγοράς , τη στήριξη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων , την ανακούφιση των ασθενέστερων ομάδων και την αντιμετώπιση της ανεργίας. Στις προτάσεις του ο κ. Παπανδρέου επιμένει για το πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων των ασθενέστερων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων έως το τέλος του 2009.
………
Συνεχίζεται…


Χρήσιμα και επίκαιρα είναι τα «Μέτρα επανόρθωσης (σεισάχθεια)»: Ο Σόλων κατάργησε τα υφιστάμενα χρέη ιδιωτών προς ιδιώτες και προς το δημόσιο, απελευθέρωσε όσους Αθηναίους είχαν γίνει ΔΟΥΛΟΙ λόγω χρεών στην ίδια την Αθήνα και επανέφερε στην πόλη όσους εν τω μεταξύ είχαν μεταπωληθεί στο εξωτερικό. Για να μην επαναληφθεί το φαινόμενο, κατάργησε το δανεισμό με εγγύηση το σώμα (προσωπική ελευθερία) του δανειολήπτη και των μελών της οικογένειάς του.


Ο αυριανός Πρωθυπουργός κ. τόνισε: Η κατάσταση απαιτεί πολιτικές πρωτοβουλίες. Όχι ευχολόγια, όχι λευκές επιταγές στις τράπεζες, όχι οικονομική πολιτική που αδικεί. Γι’ αυτό, παίρνουμε πρωτοβουλίες, διαβουλευόμαστε υπεύθυνα με τους κοινωνικούς εταίρους. Για να προωθήσουμε μέτρα κοινωνικής στήριξης των ασθενέστερων τάξεων, υποστήριξης της μέσης ελληνικής οικογένειας, υποστήριξης της πραγματικής οικονομίας και των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Και οι προτάσεις μας τυγχάνουν ευρύτερης αποδοχής».



Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου για τις νέες δημοσκοπήσεις τόνισε. «Τα πρώτα μηνύματα είναι ελπιδοφόρα. Η ανατροπή δεν είναι στατιστική είναι πολιτική και οι πολίτες προσβλέπουν στο ΠΑΣΟΚ και στο σχέδιο του και αυτό μας γεμίζει με ευθύνες».


Υπάρχει πλέον διάχυτη η επιθυμία να γυρίσουμε σελίδα για ένα νέο σύστημα.
Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ, που είναι η μοναδική πλέον διέξοδος των εργατών, αγροτών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων, ανέργων, υπερδανεισμένων… Το ΠΑΣΟΚ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 7% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση!! Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, η μοναδική μας ελπίδα, είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον με αξιοπρέπεια, ήθος, αξιοπιστία, σιγουριά , πίστη και ενθουσιασμό!!


Όσο αργούν οι εκλογές τόσο μεγαλώνει η διαφορά.
Όσο αυξάνονται οι δανειολήπτες τόσο μεγαλώνει η επιθυμία για αλλαγή.
Η Αμερική αλλά και όλος ο πλανήτης άλλαξε σελίδα!!
Η Σαρωτική νίκη Ομπάμα προοιωνίζει την σαρωτική νίκη Παπανδρέου
στις επικείμενες εκλογές.


Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο δημοκρατικό τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!


Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα και ο πλανήτης άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!"


Εκλογές Εδώ και Τώρα!


Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος


Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας


http://www.koutsoukos-anastasios.gr/