Ειδήσεις

7 Δεκ 2008

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θάνατο του 15χρονου

"Το Αρχηγείο εκφράζει την βαθιά οδύνη για το περιστατικό που έλαβε χώρα στην περιοχή των Εξαρχείων, από το οποίο επήλθε ο θάνατος ανήλικου ημεδαπού και για την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών, ζητήθηκε από την Εισαγγελία Πλημ/κών Αθηνών η διενέργεια προανάκρισης από τρεις (3) Εισαγγελείς.
Κατά τους ισχυρισμούς των Ειδικών Φρουρών – οι οποίοι βεβαίως θα ερευνηθούν αρμοδίως ως προς την ακρίβειά τους - το περιστατικό συνέβη ως εξής:
Περί την 21.00 ώρα της 6/12/2008 περιπολικό αυτοκίνητο του Αστυν. Τμήματος Εξαρχείων στο οποίο επέβαιναν δύο (2) Ειδικοί Φρουροί δέχθηκε επίθεση στη συμβολή Χ. Τρικούπη και Ναυαρίνου, με ρίψη αντικειμένων από τριάντα (30) άτομα περίπου.
Μετά την αρχική επίθεση, το πλήρωμα του περιπολικού στάθμευσε το αυτοκίνητο επί της οδού Χ. Τρικούπη (πλησίον αστυνομικής δύναμης) και κατευθύνθηκαν πεζή προς τους επιτιθέμενους για την σύλληψή τους.
Οι συγκεντρωθέντες, πάντα κατά τους ισχυρισμούς των Ειδικών Φρουρών, επιτέθηκαν εκ νέου στους δύο Ειδικούς Φρουρούς, οι οποίοι αντέδρασαν: ο μεν ένας δια ρίψεως χειροβομβίδας κρότου – λάμψεως, ο δε άλλος με χρήση του υπηρεσιακού του όπλου πυροβολώντας τρεις φορές, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του ανηλίκου, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Με παραγγελία του Υφυπουργού Eσωτερικών κ. Παναγιώτη Χηνοφώτη κινήθηκε άμεσα η διαδικασία προκειμένου να τεθούν σε διαθεσιμότητα ο Διοικητής του Αστυν. Τμήματος Εξαρχείων και οι δύο (2) Ειδικοί Φρουροί."

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Επικίνδυνοι ψυχάκηδες με όπλα. "The guys in white" (με τα μανίκια δεμένα πίσω) τώρα τώρα στην πολιτική και στην αστυνομία.

Κατάλαβες μαλακιστήρι τηλεβιβλιοπώλη γιατί δεν πρέπει να έχουν όπλα οι δημοτικοί αστυνομικοί; Εκτός του ότι οι πέργολες και τα τραπεζοκαθίσματα δεν επιτίθενται αλλά και δεν συλλαμβάνονται, υπάρχει το θέμα της ψυχοπάθειας, της "εκπαίδευσης" και της φασιστοπροπαγάνδας του ΛΑΟΣ. Στρατόκαυλοι μικροτσούτσουνοι!

1η Δεκεμβρίου και ο "small dick-big gun", "βιβλία με το κιλό" ούρλιαζε κατά Παυλόπουλου μέσα στη βουλή κατά την συνεδρίαση της προπαρασκευαστικής επιτροπής που συζητούσε ΣΝ σχετικά με την δημοτική αστυνομία. Ο Παυλόπουλος, παρά τις αντιδιαμετρικά αντίθετες πολιτικές θέσεις μας, τήρησε μια αξιοπρεπή στάση (πάλι) απέναντι στο μεταναστευτικό και την λαγνεία των όπλων του φασιστοΛΑΟΣ. Ο "small dick - big gun" πιστεύει σε επιδρομές κατά πάντων με τα όπλα, την εξόντωση, με κριτήριο βέβαια την φυλή, την καταγωγή, το θρήσκευμα ή τον τόπο διαμονής. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ πιστεύω ότι αν αυτοί οι ναζί δεν ζούσαν, οκόσμος θα ήταν καλύτερος. Εχω όμως το δικαίωμα να προτρέπω σε βια ή την εξόντωσή τους; Ασφαλώς όχι. To 1% (και λιγότερο) κάνει τόση φασαρία και να τώρα τα αποτελέσματα.

Ορίστε ποιοι υποκινούν τους "αυθόρμητους", εδώ κι εδώ. Ναζιστοσκουπίδια, απόγονοι των γερμανών κατακτητών ναζί από τα στρατιωτικά πορνεία που δούλευαν οι γιαγιάδες τους!

Οσο δε για τον Χηνοφώτη, αυτός είναι ικανός μόνο να δέρνει τους εργαζόμενους και τους πατεράδες τους και τους παπούδες μας... Ο Χηνοφώτης είναι το κομματικό προϊόν του στρατεύματος. Ανάξιος λόγου, ΚΑΙ για το ναυτικό ΚΑΙ για την πολιτική. Ενα ΤΙΠΟΤΑ. Αντε το πολύ ένα "κάτι" με βύσσινο.-

Σκοτώθηκε ένα παιδάκι 15 χρονών επειδή ένας οπλισμένος ηλίθιος χέστηκε από τον φόβο του γιατί... δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει! Να σας χέσω την "ειδικότητα" των "ειδικών" ρε αλήτες!

Μικρό τσουτσούνι - μεγάλο όπλο - φανταχτερό αμάξι... Αυτά πάνε μαζί.

Ανώνυμος είπε...

ντροπη!τιποτα αλλο δεν μπορω να πω!μαλακα μπατσε ευχομαι να το πληρωσεις πολυ ακριβα αυτο που εκανες!