Ειδήσεις

18 Δεκ 2008

Στον ανακριτή παραδόθηκε το πόρισμα της βαλλιστικής για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου

Πάνω στη σφαίρα που αφαιρέθηκε από το σώμα του αδικοχαμένου μαθητή βρέθηκε οξείδιο του πυριτίου, μία ουσία η οποία βρίσκεται σε τσιμεντένιες ή μεταλλικές επιφάνειες.
Η ερμηνεία που δίνεται είναι ότι η σφαίρα πριν χτυπήσει τον Αλέξη, σε κάποια επιφάνεια χαμηλά στο έδαφος.
Επόμενο βήμα η βλητική αλλά και η αυτοψία στον τόπο της τραγωδίας παρουσία ιατροδικαστή και των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας, προκειμένου να εντοπιστεί το σημείο στο οποίο χτύπησε η σφαίρα.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ. Το συγχωροχάρτι του Καραμανλή στα αχόρταγα λαμόγια του Βουταπεδίου και της Νέας Δυστυχίας. Μπορούσε για τα μάτια του κόσμου να προχωρήσει στην προανακριτική διαδικασία. Τίποτα. Διαρκώς πορεύεται αγκαλιά με τον κομματικό αυτισμό και την ατιμωρησία. Τροφοδοτεί τον πολίτη με περιφρόνηση, απέχθεια, οργή, μίσος προς κάθε θεσμική και πολιτική εξουσία. Αφού Καραμανλής ίσον κόμμα, και κόμμα ίσον κράτος, ε, τότε κράτος ίσον εχθρός της κοινωνίας. Αυτή η αντιπαλότητα τροφοδοτεί τους πιτσιρικάδες με καταστροφική μανία. Δεν παριστάνω τον προφήτη αλλά όσο η οργανωμένη κοινωνία τραμπαλίζεται στο χείλος του γκρεμού τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες στο μέλλον οι πέτρες να αντικατασταθούν από τα κουμπούρια. Και αφού προς το παρόν καμία δύναμη δεν φαίνεται να διαθέτει ικανότητα, πάθος, όραμα και αξιοπιστία, ε, τότε η χώρα σε ελεύθερη πτώση χωρίς καν να φωνάζει βοήθεια!