Ειδήσεις

7 Δεκ 2008

Βίντεο λίγα δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία του 16χρονου

Τοβίντεο τραβήχτηκε στη Ναβαρίνου λίγα δευτερόλεπτα αφότου ακούστηκε ο πυροβολισμός.
Υπάρχει διμοιρία δεξιά στη Χαριλάου Τρικούπη που παρακολουθεί το γεγονός, λίγα δευτερόλεπτα μετά έφυγαν προς τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στο βίντεο όσο είναι δυνατό να φανεί λόγω χαμηλής ευκρίνειας φεύγει από το σημείο το περιπολικό κι ένα jeep της ΟΠΚΕ χωρίς αναμμένους φάρους.
Η δολοφονία του 15χρονου μόλις έχει γίνει.
Από το video έχει αφαιρεθεί ο ήχος για ευνόητους λόγους. Υπάρχουν και άλλα video που αναλόγως θα ανεβούν αργότερα αν κριθεί αναγκαίο.
.......
Δείτε το βίντεο: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=933341

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν από σχεδόν 20 χρόνια, φοιτητής στην Αγγλία απολογούμην στους συμφοιτητές μου αιτία παρόμοιου περιστατικού ότι η χώρα μας δεν είναι τριτικοσμική, τοτε δεν είχε γίνει το επεισόδιο με τον βραζιλιάνο νεκρό από άγγλους αστυνομικούς.
Προφανώς φταίει η πολιτεία που δεν προσλαμβάνει ανθρώπους ψύχραιμους για να κρατάνε τα όπλα, ή είναι τώρα παληκάρια και κότες όταν καταδιώκουν πολυτελή τζηπ. Κρίμα για το παιδί, τους γονείς και όλους τους έλληνες που τέτοιες γιορτινές μέρες θα υποστούν την οδύνη μιας εν ψυχρώ δολοφονίας. όσο για τις παραιτήσεις έπρεπε να γίνουν δεκτές, όπως επίσης και να γίνουν καθαιρέσεις και όχι ψευτοδιαθεσημότητες.