Ειδήσεις

8 Δεκ 2008

Η χώρα ζει τα πιο περίεργα 24ωρα της τελευταίας δεκαετίας

Μήνυμα αναγνώστη
...
Δοκιμάζεται, εκτός από την αντοχή του κόσμου σε κρατική καταστολή και την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου, και η ίδια η Δημοκρατία. Τα απομεινάρια της έστω...
Οι διαχωριστικές γραμμές είναι πολύ λεπτές... Δεν είναι ένα ακόμη σκάνδαλο αυτό. Δεν είναι μια ανικανότητα της κυβέρνησης. Είναι ευθεία πρόκληση. Και στις ευθείες προκλήσεις ο αγανακτισμένος λαός δεν απαντάει με group στο Facebook. Βγαίνει στους δρόμους.
………
Συνεχίζεται…

Εκεί όμως γίνεται το λάθος... Ο κόσμος αρχίζει να συγκρούεται χωρίς λογική, χωρίς σχέδιο, χωρίς πλάνο. Απλά εκφράζει την οργή του. Οι υπαίτιοι όμως των συμβάντων, οι ηθικοί αυτουργοί όλων αυτών των καταστάσεων χαίρονται και τρίβουν τα χέρια τους, που γλίτωσαν την τηλεοπτική διαπόμπευση για κάποιες μέρες για την υπόθεση Βατοπεδίου.

Έχουν βάλει τα ΜΑΤ σε πρώτη γραμμή... να απορροφούν τους κραδασμούς της κοινωνίας.

Σίγουρα οι γνωστοί - άγνωστοι δεν πρωταγωνιστούν μόνοι τους σε αυτή την κατάσταση. Πλέον είναι πολύς κόσμος στους δρόμους. Και αν δεν βγήκε σήμερα κάποιος στο δρόμο, σίγουρα αισθάνεται την μέρα αυτή διαφορετικά από τις υπόλοιπες.

Αλλά η ανοχή του κόσμου... ακόμα αντέχει πολλά! Η τηλεόραση τον έχει μάθει να αντέχει ... όλο και περισσότερα!
Και για αύριο ετοιμάζεται το ίδιο σκηνικό στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Αύριο επίσης κηδεύεται ο αδικοχαμένος Αλέξης Γρηγορόπουλος.
Κανένας δεν περιμένει την ιατροδικαστική εξέταση για να καταλάβει τι έγινε.

Από: http://odontiatroi.wordpress.com/2008/12/08/empolemi/