Ειδήσεις

1 Δεκ 2008

Γιατί δεν αποφυλακίζονται οι δυο τελευταίοι έγκλειστοι "απριλιανοί"

«Το θέμα Ιωαννίδη έχει κλείσει» για το υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως δηλώνουν αρμόδιες πηγές του, υπογραμμίζοντας ότι η διάταξη που συμπεριελήφθη στο νομοσχέδιο για όσους έχουν υπερβεί το ογδοηκοστό έτος της ηλικίας τους και πάσχουν από γεροντική άνοια δεν αφορά ούτε τον αποκαλούμενο «αόρατο δικτάτορα» ούτε τον συγκρατούμενό του, αλλά πάντα εχθρικά διακείμενο προς αυτόν, Ν. Ντερτιλή.

Με κατηγορηματικό εξάλλου τρόπο το απέκλεισε και ο ίδιος ο κ. Χατζηγάκης δηλώνοντας ότι οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου αφορούν γενικές κατηγορίες κρατουμένων, ενώ «τους συγκεκριμένους δεν τους αφορούν αφού δεν εμπίπτουν σε αυτές».
Όπως επισημαίνουν παράγοντες του υπουργείου «ο Ιωαννίδης δεν πάσχει από άνοια» και ως εκ τούτου δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η επίμαχη διάταξη που προστέθηκε στο νομοσχέδιο- θα ψηφιστεί αυτή την εβδομάδα-, ενώ δηλώνουν ότι «ούτε ετέθη ούτε υπάρχει τέτοιο θέμα».
..

Περισσότερα: Το Βήμα.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Να γιατί.

Δείτε το video.


Πολλοί από αυτούς των οποίων αναφέρονται τα ονόματά τους ως βασανιστές της χούντας, φτάνουν σήμερα αυτοί και οι απόγονοί τους να κατεβαίνουν υποψήφιοι σε δημοτικές ή βουλευτικές εκλογές. Με το ΛΑΟΣ φυσικά... Ας όψεται ο "εθνάρχης" με τον στιγμιαίο καφέ, το "στιγμιαίο έγκλημα" και τα στιγμιαία "ισόβια".