Ειδήσεις

10 Δεκ 2008

Εμπλοκή με τη βαλλιστική

Σύμφωνα την εφημερίδα Έθνος οι ειδικοί που είδαν το βλήμα από την πρώτη οπτική εξέταση εκτιμούν ότι έχει χτυπήσει σε σκληρό σημείο πριν πλήξει θανάσιμα το 15χρονο παιδί στην καρδιά. Κατά τις ίδιες εκτιμήσεις, το σημείο που μπορεί να χτύπησε η σφαίρα δεν είναι τοίχος, αλλά μάλλον σίδερο και πιθανότατα σε κολόνα φωτισμού ή κάγκελο μπαλκονιού.
…..
Συνεχίζεται…


Στην εκτίμηση αυτή καταλήγουν οι αστυνομικοί για δύο λόγους: Πρώτον, από την παραμόρφωση του βλήματος, που όπως λένε δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να έχει γίνει από την πρόσκρουση στο σώμα του παιδιού ή κόκαλο. Και, δεύτερον, γιατί η σφαίρα από εννιάρι πιστόλι από απόσταση 15 μέτρων που ερρίφθησαν οι πυροβολισμοί θα είχε διαπεράσει το τρυφερό σώμα του παιδιού και δεν θα είχε μείνει μέσα.
Το σενάριοΤο σενάριο που παρουσιάζουν ανεπίσημα ως πιθανότερο είναι ότι η βολίδα χτύπησε κάπου ψηλά και με καθοδική πορεία, όπως φαίνεται και στην νεκροτομία, τραυμάτισε θανάσιμα τον 15χρονο.
Κανείς όμως δεν παίρνει την ευθύνη να ανακοινώσει κάτι τέτοιο, που θα μπορούσε να εκληφθεί ως απόπειρα συγκάλυψης, γι αυτό όπως λένε οι αρμόδιοι αξιωματικοί, το βλήμα έχει σφραγιστεί με εντολή του ανακριτή, ο οποίος έχει και την ευθύνη της υπόθεσης, και αναμένεται η απόφαση της οικογένειας αν θα τοποθετήσει τεχνικό σύμβουλο για να προχωρήσει η βαλλιστική εξέταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια έχει ήδη έλθει σε επαφή με τεχνικό σύμβουλο, αλλά χθες δεν έγινε καμία κίνηση λόγω της κηδείας και δεν πρόκειται να υπάρξει αποτέλεσμα σήμερα ή αύριο.
Η οικογένεια, σύμφωνα με τη διαδικασία, θα πρέπει να στείλει εγγράφως την απόφασή της στον ανακριτή, είτε θέλει την παρουσία τεχνικού της συμβούλου είτε όχι, και στη συνέχεια θα βγει διάταξη από τον ανακριτή για να γίνει η βαλλιστική.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και ιστολογική εξέταση σε δείγματα που ελήφθησαν από την πύλη εισόδου του βλήματος στο στήθος του 15χρονου, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ξένα στοιχεία που ενδεχομένως είχε πάνω του το βλήμα από τυχόν πρόσκρουσή του σε τρίτο αντικείμενο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

Unknown είπε...

ποιος τις λέει αυτές τις αηδίες;

Ανώνυμος είπε...

4.000.000 το λένε βρε bloopers εσύ δεν το πήρες χαμπάρι, ή είσαι και εσύ στο ίδιο στρατόπεδο με τους εβραιο/σιονιστες ;;

Για πες μας. Δεν γράφεις και κάτι διαφορετικο. είσαι ο μόνος που περνει θέση εδώ πέρα, πόσα πήρες ;

Αλήθεια ποιός είσαι bloopers ;

Ανώνυμος είπε...

κάποιος που δεν τραβήχτηκε εγκαίρως γιατί με έσφιγγε πολύ η μαμά σου... Κατάλαβες τώρα πως πήρες το όνομά σου "Μισοριξιά"?