Ειδήσεις

20 Δεκ 2008

Ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σχετικά με την πρόσληψη του Νικοπολίδη στο Δήμο Κηφισιάς

H ανακοίνωση της ΓΓΑ:

«Σχετικά με το θόρυβο που δημιουργήθηκε από τον διορισμό του κ. Αντώνη Νικοπολίδη στον Δήμο Κηφισιάς, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνεται:

Ο διορισμός έγινε σύμφωνα με τον νόμο του ΠΑΣΟΚ 2725/99 άρθρο 34 παράγραφος 8, ο οποίος αναφέρει ότι 'αθλητές που σημειώνουν μια εξαιρετική αγωνιστική διάκριση επιτρέπεται να διορίζονται κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων σε κενές θέσεις φορέων του δημοσίου τομέα'.

Με βάση την αίτηση που έκανε ο αθλητής το 2005 και το γεγονός ότι κατέκτησε τη 1η θέση σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ανδρών (EURO 2004), έγινε ο διορισμός του σε κενή οργανική θέση του Δήμου Κηφισιάς. Όλοι οι αθλητές που πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις του νόμου και έχουν υποβάλει σχετικές αιτήσεις τον Απρίλιο του 2005, διορίζονται σήμερα σε κενές οργανικές θέσεις που υποδεικνύονται από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Με τον νόμο 3708/08 που ψήφισε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το Σεπτέμβριο του 2008, καταργούνται αυτά τα προνόμια διορισμού και ισχύουν προνόμια διορισμού μόνο για αθλητές που κατακτούν την 1η έως και την 3η νίκη σε θερινούς ή χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και επιτρέπεται σε αυτούς να διορίζονται κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων σε κενές θέσεις είτε της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των εποπτευόμενων από αυτήν φορέων είτε σε οργανισμούς, φορείς, γραφεία ή υπηρεσίες αθλητικού αντικειμένου των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) Α και Β βαθμού. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι γεγονός ότι επειδή ο κος Νικοπολίδης πεινάει και δεν έχει να φάει είναι απαραιτητο να του δωθεί μιά θέση στο Δημόσιο.Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ...

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε παιδιά μέχρι πριν λίγο καιρό γινόντουσαν αξιωματικοί στις ένοπλες δυνάμεις οι αθλητές , αλλά αυτοί δεν παίρνουν τα λεφτά που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές του ύψους του Νικοπολίδη . Πάντως θέλω να ρωτήσω . Δεν υπήρχε μία θέση στις ΧΕΣΤΡΕΣ του ιδίου δήμου ???? Γιατί τέτοια του αξίζει .

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΝΟΜΟ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

KALA DEN DREPETAI O EKATOMMYRIOUHOS ???