Ειδήσεις

15 Δεκ 2008

Όπως λέει και το γνωστό τραγούδι «Γιατί αν γλιτώσει το παιδί… υπάρχει ελπίδα!»

Μήνυμα αναγνώστη

.....
«ΕΜΕΙΣ… οι γονείς σας, οι δάσκαλοί σας, η κοινωνία μας… ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ να σας μεταδώσουμε ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ και ΗΘΙΚΗ… και τώρα ζητάμε την βοήθειά σας… γιατί μόνο ΕΣΕΙΣ μπορείτε να αποτρέψετε το να υπάρξουν παρόμοια φαινόμενα στην χώρα αυτή!
…….
Συνεχίζεται…


Και δεν αναφερόμαστε ΜΟΝΟ στον άδικο χαμό του μικρού Αλέξανδρου… αλλά μιλάμε και για τις «ζαρντινιέρες» και για την ρεμούλα και για την σαπίλα της κοινωνίας και για την λογική του «Κοιτάω μόνο την πάρτη μου»… την λογική του «Μακριά από εμάς και όπου θέλει ας είναι»… την λογική του «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»… και για όλη την ΒΡΩΜΙΑ και τους ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ των ΜΜΕ που κυκλοφορούν…

Μόνο ΕΣΕΙΣ μπορείτε να ανατρέψετε αυτή την κατάσταση πραγματικά !!! Με συμπαραστάτες ΕΜΑΣ τους γονείς σας, «ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΕ» την χαμένη λογική μας… «ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ» από τους καναπέδες μας… «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ» αυτό που πάει να γίνει η Ελλάδα και ΧΤΙΣΤΕ αυτή την χώρα από την αρχή !!!

Ξεκολλήστε από ότι ΣΑΠΙΟ σας διδάξαμε και ΤΡΑΒΗΞΤΕ και εμάς από την ΣΑΠΙΛΑ και το ΒΟΛΕΜΑ !!! Διδάξτε στα δικά σας παιδιά ότι όλα αυτά που βλέπουν να γίνονται γύρω τους ΔΕΝ είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ !!! Είναι το ΨΕΜΜΑ που σας πασάρουμε εμείς για να επιβιώνουμε…Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι αυτή που νιώθει η καρδιά σας και σας παρακαλούμε να την ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ σε όλους μας !!!

Αρνηθείτε να μπείτε στο παιχνίδι μας για το ποιος τελικά φταίει, αν φταίει ο αστυνομικός ή κάποιος άλλος… τι είναι και τι δεν είναι σωστό κι αν είναι σωστό να καίγονται περιουσίες πολιτών και να σπάνε βιτρίνες οι επιτήδειοι !!!! Γιατί ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ !!! Η βιτρίνα πίσω από την οποία κρύβουμε την ανικανότητά μας να υπάρξουμε ΓΟΝΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ και ΠΟΛΙΤΕΙΑ για όλους εσάς…. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ !!! Ανοίξτε τα μυαλά σας, ενημερωθείτε για ΟΛΑ όσα πρέπει ΣΩΣΤΑ και όχι όπως θέλουμε εμείς να τα γνωρίζετε !!! ΔΡΑΣΤΕ και αντιδράστε ΣΩΣΤΑ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ !!! Όπως πρέπει !!! Μην δέχεστε να εξυπηρετήσετε τους σκοπούς άλλων !!!»

Με το παραπάνω κείμενο, εμείς οι «γονείς της νεότερης γενιάς» θέλουμε να απευθυνθούμε σε όλους εσάς που ζείτε, που «κυβερνάτε», που «ενημερώνετε» αυτή την χώρα και να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ !!!

ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, είμαστε η πλειοψηφία του τόπου αυτού !!! Ας ενώσουμε τις φωνές μας και τις δυνάμεις μας και ας πάψουμε πια να τρώμε το κουτόχορτο που μας ταΐζουν !!! Ας πάψουμε να σκύβουμε το κεφάλι και να λέμε κι ευχαριστώ !!!

Να μην επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση !!! Να μάθουμε να διεκδικούμε και να έχουμε δράση… ΣΩΣΤΗ !!! Να ξεβολευτούμε λιγάκι από τον καναπέ μας και να νοιαστούμε για το ΑΥΡΙΟ !!!

Όπως λέει και το γνωστό τραγούδι «Γιατί αν γλιτώσει το παιδί … υπάρχει ελπίδα !!!»

Με τιμή,

Τα μέλη, οι φίλοι, οι συγγενείς και τα παιδιά των μελών του φόρουμ Xazofamily.gr

(υπάρχει λίστα ονομάτων των ανθρώπων που υπογράφουν και είναι στην διάθεσή σας αν μας ζητηθεί)


http://www.xazofamily.gr/