Ειδήσεις

19 Δεκ 2008

Ο Νικοπολίδης κηπουρός

"...διορίζεται ο διακριθείς αθλητής Αντώνιος Νικοπολίδης του Ιωάννη, στο Δ' Βαθμό με 18ο μισθολογικό κλιμάκιο, σε κενή οργανική θέση του κλάδου ΔΕ35 Δενδροκηπουρών του Δήμου Κηφισιάς..."

............

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε παιδιά μέχρι πριν λίγο καιρό γινόντουσαν αξιωματικοί στις ένοπλες δυνάμεις οι αθλητές , αλλά αυτοί δεν παίρνουν τα λεφτά που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές του ύψους του Νικοπολίδη . Πάντως θέλω να ρωτήσω . Δεν υπήρχε μία θέση στις ΧΕΣΤΡΕΣ του ιδίου δήμου ???? Γιατί τέτοια του αξίζει .

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβες Γιωργάκη Παπανδρέου γιατί ό κοσμάκης σας έστειλε??
Κάτι τέτοια κάνατε….
Και όχι μόνο για τον Αντωνάκη…..έρχονται κι άλλοι πίσω του.
Και τα δικά μας τα παιδιά….σκύβουν το κεφάλι…για 600 ευρώ.
Εδώ και τώρα…ζήτα συγνώμη….Γιωργάκη.

Ανώνυμος είπε...

Το δημόσιο δεν τις χαρίζει τις θέσεις, πρέπει να κάνει κανείς αίτηση.. Ο Αντωνάκης έκανε αίτηση και του δόθηκε η θέση, όλη η ξεφτύλα λοιπόν ανήκει αποκλειστικά στον ίδιο. Όσο για τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε, τέτοιοι ηλίθιοι είμαστε τέτοιοι μας αξίζουν!

Ανώνυμος είπε...

Οι αθλητες θα επρεπε να προσλαμβανονται ως καθηγητες γυμναστικης, και πιστεύω ότι θα προσφεραν πραγματικά πολλά, αρκεί να περνούσαν και από την κατάλληλη εκπαίδευση. Εάν υπάρχει ο νόμος καλά έκανε ο Αντωνάκης και έκανε την αίτησή του. Αλλά το δημόσιο πρέπει να εκμεταλλεύεται τις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού του όσο καλύτερα γίνεται. Πληρώνω φόρους για να μου παρέχονται υπηρεσίες, αλλιώς παίρνω το καπελάκι μου και τα σκάω στον Gordon Brown...

Ανώνυμος είπε...

Το 2004 καμαρώναμε και τωρα πέσαμε όλοι να τον φάμε...