Ειδήσεις

7 Δεκ 2008

Τι είπε φίλη της οικογένειας του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Ο Αλέξανδρος ήταν καλός μαθητής, ιδιωτικού σχολείου και ποτέ δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα.
Χθες, είχε ξεκινήσει για να πάει στη γιορτή φίλου ο οποίος ήθελε να τους κεράσει σε μαγαζί στα Εξάρχεια. Δεν είναι αναρχικός, τον γνωρίζω από πέντε χρονών, ήταν συμμαθητής με την κόρη μου και δεν είχε εμπλακεί, ποτέ, σε καμία φασαρία και ήταν ένα πάρα πολύ ευγενικό παιδί.
.....
Συνεχίζεται...

Το παιδί βρέθηκε στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή.
Την οικογένειά του την ειδοποίησαν από το κινητό του παιδιού, Το πήρε ένας αστυνομικός, κάλεσε τη μητέρα του και της είπε ότι τραυματίστηκε, είναι στον «Ευαγγελισμό» αλλά καλό θα ήταν να μην πάαει μόνη της να το δει, να πάρει κάποιον δικό της άνθρωπο μαζί…
Ο μοναδικός που τηλεφώνησε στη μητέρα, ο Προκόπης Παυλόπουλος, το πρωί, όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και κανένας άλλος.
Η μητέρα παρακολουθείται από δυο δικούς της ψυχιάτρους, κανένας αστυνομικός δεν έχει εμφανιστεί για να της μιλήσει,
Κάτω από το σπίτι είναι δημοσιογράφοι και δεν έχουν μεριμνήσει να στείλουν έναν άνθρωπο να φυλάει την είσοδο για να μην ανέβουν πάνω. Η μητέρα έχει μεριμνήσει και για αυτό, έχοντας κάποιον να προσέχει την είσοδο του σπιτιού.
Αυτά είπε φίλη της μητέρας του Αλέξη στο δελτίο ειδήσεων του «Alpha».

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ιδου που καταντησαν οι αστυνομικοι στην ελλαδα!πως γινετε να συμβαινουν τοσο φρικτα πραγματα!το παιδι ηταν αμετοχο σε αυτο που γινοταν κι ομως...!στην θεση του θα μπορουσε να ειναι ο καθενας!