Ειδήσεις

3 Δεκ 2008

Σοκαρισμένος ο οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή του Παπαχρόνη μίλησε για το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του ηθοποιού

Ο οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή του Κωνσταντίνου Παπαχρόνη μίλησε πριν από λίγο για το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του ηθοποιού, στην εκπομπή «Μπορώ» της Άννας Δρούζα.
Είναι 50χρονος, πλοίαρχος του εμπορικού Ναυτικού, οδηγεί από το 78, δεν πίνει και είπε σοκαρισμένος ότι αν μπορούσε να είχε κάνε κάτι για να αποφύγει το δυστύχημα θα το είχε κάνει.
Διηγήθηκε τον τρόπο που συνέβη το δυστύχημα και αναφέρθηκε και στις μνήμες που ξύπνησαν μέσα του από το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή του πατέρα του.
Μετά το τρακάρισμα, βγήκε από το αυτοκίνητο, είδε τον Κωνσταντίνο πεσμένο στο δρόμο και το μόνο που έκανε, όπως είπε, είναι να σταθεί σε μια κολώνα και να κοιτάει. Ασθενοφόρο κάλεσαν άτομα από διπλανό ξενοδοχείο. Μετέφεραν τον ηθοποιό στο Γενικό Κρατικό όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Είπε ακόμα ότι περιμένει το πόρισμα της Τροχαίας και μετέφερε μέσω του δημοσιογράφου τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια…