Ειδήσεις

9 Δεκ 2008

Κλέβουν κινητά από κατεστραμμένο κατάστημα

Εγνατία και Αριστοτέλους, κατάστημα Γερμανός.
Κάηκε!
Παιδιά 7 και 8 ετών έχουν μπει μέσα σήμερα το πρωί και ψάχνουν για κινητά.
Σας τα στέλνω με πλάτη στον φακό.
Τα σχόλια δικά σας.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Έπεσαν όπως παλιά όλοι οι "νομοταγείς" πολίτες, όλα τα κοράκια του συστήματος πάνω τους. Σε αυτούς τους "νομοταγείς" εντάσσονται και οι παπαγάλοι μεγαλοδημοσιογράφοι, οι χουντικοί μεγαλοδικηγόροι, οι ξαδέρφες πολιτικών που απέλαυσαν όλο το μεγαλείο του νεποτισμού και της αναξιοκρατίας στην ΕΡΤ με τις φραπελιές τους, όλοι οι "αναλυτές" υποψήφιοι πολιτικάντηδες, όλοι όσοι τρέφονται μαραίνοντας την Δημοκρατία απομυζώντας τους χυμούς της Ελλάδας...

Ολοι αυτοί οι εμετικοί τύποι συκοφαντούν και λοιδορούν τα νιάτα που αγωνίζονται για το δικαίωμά τους στη ζωή.

Πολλά χρόνια πριν, ο υποφαινόμενος, κουβαλούσε σε προεφηβική ακόμα ηλικία, με τα πόδια, από τον Βοτανικό μέχρι το Πολυτεχνείο ένα πάνβαρυ ταψί που ο φίλος του τότε ο "ητα-βήτα" μαζί με τον άλλο, τον "δέλτα" είχαν κλέψει από τη μάνα του ενός και είχαν κατασκευάσει έναν παράνομο πομπό ραδιοφωνίας και τελικά να αξιοποιηθεί σε όφελος της δημοκρατίας. Μας έφτασαν τα χέρια στα γόνατα με αυτό το ασήκωτο πράγμα.

Και τότε, πάλι αλήτες τους έλεγαν, και τότε πάλι μαλλιάδες αξύριστοι βρώμικοι και αναρχοκομμούνια αποκαλούσαν τους ρομαντικούς εραστές της δημοκρατίας. Και τότε και πάντα τα ίδια καθίκια.
Οι βολεμένοι με τα "δανεικά κι αγύριστα" της χούντας. Οι πλουτίζοντες με την συνεργασία τους με την δικτατορία και ορισμένοι εξ αυτών αργότερα υπουργοί του ΠΑΣΟΚ. Οι σεμνοί νομοταγείς γείτονες που κοιτούσαν πίσω από τις γρύλιες στο πατζούρι τον διπλανό για να καρφώσουν αμέσως ποιός μπήκε και ποιος βγήκε. Οι εμετικοί νομοταγείς πολίτες της μετάνοιας και της επίκυψης. Οι χωροφύλακες ως "στρατιωτάκια ακούνητα και αμίλητα" του ψυχοπαθούς Πο-λοίδωρα... όλοι αυτοί ήταν οι καλοί και οι νεολαία ήταν οι κακοί. Ο τόπος βλέπετε, πάντα έσφυζε από Μαστοράκηδες, από ανάξιες φραπελιές-ξαδέρφες Αλογοσκούφηδων και άλλα συναφή γαϊδούρια...

Σήμερα όλοι "διαμαρτύρονται αυθόρμητα" για τις ζημιές... ε, καλά τώρα...
Είσαστε νομίζετε "το μόνο θύμα";

Πιστεύεις "νομοταγή πολίτη" ότι εμείς όσοι δεν διαμαρτυρόμαστε είμαστε αλώβητοι από όσα έγιναν;
Ε, ΟΧΙ! Απλώς το βλέπουμε από μια άλλη γωνία, λέω "ότι μπορώ κάνω" τα παιδιά κατεβαίνουν, εγώ θα γράψω και θα πληρώσω τις ζημιές". Αυτό είναι.

Η Δημοκρατία ΔΕΝ είναι δωρεάν. Τόσο καιρό "νομοταγή" ανεγκέφαλε πληρώνεις για μια παρωδία δημοκρατίας, αλλά τώρα σε πείραξε, τώρα ξινίζει;

Δεν μπορείς να κατέβεις στο δρόμο, οκ. Σώπασε και πλήρωνε όπως κάνω κι εγώ. Δεν εννοώ τους 300 χουλιγκάνους αλήτες, αλλά όσα παιδιά αγωνίζονται για δημοκρατία και ζωή και ίσως μερικά 16αρικα παρασύρονται. Μην τους φοβάσαι, μην τους λοιδορείς!

...αλλιώς, επειδή είναι δεκαεξάρηδες, μπορεί και με το δίκιο τους ως άλλοι Σαββόπουλοι, όταν πια "νομοταγή συμπολίτη" όταν πια δεν θα μπορείς, να μας "γαμήσουν τα λύκεια"!

Ας μείνουμε καλύτερα στο άλλο, το "κι εγώ πληρώνω την Δημοκρατία που αγαπώ" έστω και λίγη, έστω κι αν είναι "μάτια".

Σκάσε και πλήρωνε προνομιούχε "νομοταγή συμπολίτη", να συνεισφέρεις κι εσύ με ότι μπορείς και έχεις! Όπως κι εγώ δηλαδή, γιατί αν και όχι ευνοημένος, πάλι προνομιούχος είμαι.

Σκάσε επιτέλους, για την δημοκρατία πρόκειται, για το μέλλον του παιδιού σου που διακυβεύεται!

Unknown είπε...

Κύριε Καρέλλα,

Αυτό που επίσης δεν κατέγραψαν οι κάμερες, είναι ότι αυτό που εσείς αγοράζετε .33 έως και 2ευρώ από την Κίνα και την Ταιβάν παλαιότερα, το πουλάτε 200 και με πιστωτική κάρτα του 20%, κύριε Καρέλλα μου.

Ακόμα, κύριε Καρέλλα, συνάδελφός σας σε μικρή απόσταση από το λεηλατηθέν κατάστημα, κύριε Καρέλλα, ξοδεύει καθημερινά κύριε Καρέλλα, όσα δεν πληρώνει καν σε μισθούς στους υπαλλήλους του.

Αν τους πλήρωνε αντί να τους φεσώνει κύρια Καρέλλα, θα τους έδινε μόνο το 1/3 από τον καθημερινό τζόγο του, κύριε Καρέλλα.

Ντρέπεσαι είπες κύριε Καρέλλα;
Καλά κάνεις, μόνο που ντρέπεσαι για λάθος λόγους "κύριε" Καρέλλα!

το όνομα του συναδέλφου σου, αρχίζει από "Β" και τελειώνει σε "αρδαβάς".

Κατάλαβες κύριε Καρέλλα μου; Ουδέν κρυπτόν!

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ, μπλούπερ, sorry αλλά...

Μήπως ρώτησες τον Σαββόπουλο ποια δημοκρατία εννοούσε ή θα μπορούσες να μου υποδείξεις ένα παράδειγμα εφαρμοσμένης Δημοκρατίας αυθεντικού τύπου; (αλβανικής, κινέζικης, γαλλικής, αμερικανικού ή σοβιετικού τύπου;)

Μάλλον καμιά προκάτ δημοκρατία στήσανε πάλι, σκαρωμένη επί χάρτου από πρωτοετάκια σε κάποιο αρχαιόλαγνο Καποδοστριακό συμπόσιο μετά από αρκετή δόση και πόση χασίς και οινοπνεύματος και οράματα "νεοχίππικης" ουτοπίας... (με γενναιόδωρο χορηγό τα υποψήφια κόμματα εξουσίας)

* Σημαντική λεπτομέρεια: τα "οράματα" της στρούγκας αναλαμβάνει πάντα να ενσαρκώσει με το αζημίωτο ο υποθάλπων χορηγός... (ποιος πληρώνει το είπαμε ήδη... εγώ ο μαλάκας που υφίσταμαι συν τοις άλλοις και την αποτυχία των εκάστοτε "δημοκρατικών" οραμάτων)

ΥΓ. Αυτόν τον γελοίο, τον Βερύκιο, τι ληγμένα τον ποτίζετε εκεί στον Άλφα; Καλό το show που δίνει, αλλά μόνο στα νηπιαγωγεία μπορεί να πείσει...

Unknown είπε...

να και κάτι για τον Κύρτσο που δήθεν ψάχνει εξηγήσεις για τις δηλώσεις της Αλέκας.

Δείτε το βίντεο.

Αν αυτή η αισθητική σας αρέσει, αν κι εσείς ψοφάτε για στρατιωτικές στολές και πολίτ μπιρό, ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε. Κι αφήστε τους Κύρτσους και άλλους νοικοκυραίους να λένε.

Εμείς μείναμε αγνοί και νέοι. Οταν προπαγανδίζετε φασισμό γινόμαστε δεκαεξάρηδες, τότε είναι που μαζί με τα παιδιά μας θέλουμε να σας πηδήξουμε τα λύκεια! Φυλαχτείτε!