Ειδήσεις

13 Δεκ 2008

Δημοσκόπηση της Focus για τη Real News

Πρόθεση ψήφου
......
ΠΑΣΟΚ: 26,2%
ΝΔ: 20,6%
ΣΥΝ: 7,2%
ΚΚΕ: 6,3%
ΛΑΟΣ: 2,8%
Άλλο: 7,5%
Λευκό-Άκυρο: 5,9%
Αναποφάσιστοι: 23,6%

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι μας ότι το κράτος και η πολιτεία έχουν καταλυθεί και ακυρωθεί στη συνείδηση του έλληνα πολίτη, πολύ νωρίτερα. Ξέρετε πότε; Τότε που «αυτοκτονούσε» ο υπάλληλος της Vodafone, τότε που παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του Πρωθυπουργού, τότε που ο manager της Vodafone έπαιρνε το βραβείο του «manager της χρονιάς». Τότε που «οι κουμπάροι» κανόνιζαν τις μίζες, τότε που οι γενικοί γραμματείς υπουργείων πηδούσαν από τα μπαλκόνια και οι έγκριτοι δημοσιογράφοι συναλλάσσονταν με την εξουσία. Τότε που κάποιοι επένδυαν σε ομόλογα το δημόσιο χρήμα. Τότε που η διαμαρτυρόμενη εκπαιδευτική κοινότητα έγινε σε μια νύκτα «κουκουλοφόρος και κωλόπαιδο». Τότε που «έκαιγε» την Ελλάδα και τους κατοίκους της «ο στρατηγός άνεμος». Τότε που οι μοναχοί κάνανε μπίζνες με τους υπουργούς και τις γυναίκες τους. Και όλα αυτά μόνο μέσα σε 4,5 χρόνια. Πρέπει να έχεις ταλέντο για να τα καταφέρεις τόσο καλά. Και επανερχόμαστε πάλι στο παλιό ερώτημα «Ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα;». Ο κουκουλοφόρος, ο μιζαδόρος, ο κουμπάρος, ο πουλημένος δημοσιογράφος, ο γενικός γραμματέας-εραστής, «ο στρατηγός άνεμος», ο ηγούμενος της μονής που γυρνάει τα υπουργεία για να πουλήσει ημερολόγια και βιβλία της μονής. Παλιά για να φύγεις από εδώ χρειαζόσουν διαβατήριο. Ευτυχώς πλέον γίνεται και με ταυτότητα. Μη μας αναγκάσετε να τη χρησιμοποιήσουμε.


''PASOK poisonous''

Ανώνυμος είπε...

Εάν τα ευρήματα είναι σωστά, τότε ο αμερικανοεβραιόδουλος Γιωργάκης πέφτει μέσα στο λάκκο που άνοιξε, οδηγώντας το συνολικό πολιτικό σύστημα σε κατάρρευση! Οι εχθροί της Πατρίδος για άλλη μια φορά τα κατάφεραν περίφημα: θα μας κυβερνήσουν οι... αναποφάσιστοι και κάποιο "άλλο κόμμα", ποιος ξέρει ποιο...

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης είναι στο 5%. Τον Χατζηνικολάου σαν πιστό οννεδίτικο σκυλάκι δεν τον βολεύει αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ύπνο βαθύ κοιμούνται οι οπαδοί του ΛΑΟΣ!!! Άκου λέει ο Χατζηνικολάου οννεδίτικο σκυλάκι!!! Φαντάσου και να μην ήταν δηλαδή τι θα έλεγε στις ειδήσεις του ALTER εναντίον της Κυβέρνησης...

Unknown είπε...

"τζους και τζάσε"!

warning #1:

Δεν φαντάζεσαι πόσα σου έχουμε μαζεμένα...

Ανώνυμος είπε...

Προς τους Παγκόσμιους Φασίστες του G.Soros "the Bloopers team":

Οι χιτλερικής νοοτροπίας απειλές σας, απλώς καταδεικνύουν ποιοι κρύβονται πίσω από τον πόλεμο ενάντια στην Ελλάδα και τον Μεγάλο Ηγέτη της Κώστα Καραμανλή!
Όμως ο Λαός θα σας γυρίσει την πλάτη!
Η Υψηλή Τρομοκρατία δεν θα περάσει!!!
Αίσχος στους Γραικύλους και Γενίτσαρους!

Unknown είπε...

xaxaxaxaxa

κάνε ένα βηματάκι "δεξιότερα" και πήγαινε εκεί που πραγματικά ανήκεις.

Ανώνυμος είπε...

@the Bloopers team

Όπου και να "πάω" πάντως θα είναι Ελλάδα! Και την Ελλάδα θα υπηρετεί! Όχι σαν εσάς τούς έμμισθους ανθέλληνες προβοκάτορες του G.Soros!

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε και το νέο γκάλοπ:
ΠΑΣΟΚ: 50%
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: -50%

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 100 ΜΟΝΑΔΕΣ!!!
Α... ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ!!! ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ, ΑΛΛΆ ΤΑ... ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ!!!