Ειδήσεις

16 Δεκ 2008

Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους, με ROLEX στα χέρια με GUCCI στους ώμους…

Μήνυμα αναγνώστη
…..

Και ξαφνικά μέσα στον πολιτικά επιλήψιμο Δεκέμβριο του 2008 ξύπνησαν οι ογκόλιθοι της ιστορίας των επαναστάσεων και άρχισαν να αναπνέουν το οξυγόνο της λαϊκής εξέγερσης στους δρόμους της Αθήνας και των άλλων Ελληνικών πόλεων, ακολουθώντας τα φωτισμένα βήματα μιας ασυμβίβαστης νεολαίας στις μαχητικές της διεκδικήσεις.
…..
Συνεχίζεται…

Ο Λένιν, ο Μπακούνιν, ο Τρότσκι υποκλίνονται μπροστά στην επαναστατική πρωτοπορία των γενναίων 15χρονων που ντυμένοι στα αντιεξουσιαστικά τους DKNY και κραδαίνοντας απ’ τη μια τα πανάκριβα 3G κινητά τους και απ’ την άλλη πότε την πέτρα, πότε τη μολότοφ, χτυπάνε αλύπητα το περίπτερο και το μπουγατσάδικο της πλουτοκρατίας, ενώ δίπλα ο Τσε κι ο Δημητρώφ αποκαλύπτονται σεμνά μπροστά στην εικόνα των ανταρτών που απαλλοτριώνουν (sic!) όλα τα σινιέ γυαλιά του καταστήματος οπτικών και στη συνέχεια το πυρπολούν, ώστε το τριζοβόλημα απ’ τη φωτιά της κάθαρσης να ηχήσει ως άσμα ηρωικό και πένθιμο της Βανδή, μπορεί και Μαραγκόζη, τη γενναιότητα και το αγωνιστικό σθένος των σύγχρονων Σπάρτακων.

Σίγουρα ήταν νομοτελειακό!

Ο αριστερός λόγος και η αριστερή πρακτική χρόνια τώρα χρεοκοπημένη, άφησε όχι απλά χώρο, αλλά αλάνα για ν’ αλωνίζουν τα ρεμάλια των Εξαρχείων, άεργα, με σταυροπόδι και φραπέ απ’ το πρωί ως το βράδυ στα μπαράκια της πλατείας, να αυτοχρίζονται αναρχικοί, αγνοώντας ακόμη και το βασικό: ότι ο αναρχισμός στο DNA του έχει τη διανόηση και τον πολιτικό προβληματισμό.

Χουλιγκάνοι στη σκέψη και στη δράση, κάνουν την επαναστατική τους γυμναστική καίοντας και καταστρέφοντας γιατί στη ζωή τους ποτέ δε κατάφεραν και δε θα καταφέρουν να δημιουργήσουν. Πόσες αποδείξεις πρέπει να υπάρξουν για να καταλάβουν οι θιασώτες τους πως είναι οι ίδιοι που χτυπιούνται μεταξύ τους και με τα ΜΑΤ στα γήπεδα και καίνε τα αυτοκίνητα και τα μαγαζιά των περιοίκων;
Κι όταν η αδρεναλίνη κι η βαριεστημάρα βαρέσει κόκκινο, ελλείψει οπαδικών συγκρούσεων βάζουν στο επαναστατικό τους μενού τις συγκρούσεις με τους ένστολους χουλιγκάνους (ίδια μήτρα, ίδια φάρα), το βιος του κάθε μεροκαματιαρή και σε τελευταία ανάλυση τη δημόσια περιουσία.

Τώρα όμως τι γίνεται;

Ήταν καμιά 300ριά, μαζί με τους παρατρεχάμενους άντε 600. Και γίνεται η επιτομή της ηλιθιότητας και της μαγκιάς. Ένας πορωμένος εξουσιομανής τσαμπουκάς πάει να καθαρίσει για να ξεπλύνει τις προσβολές που εισπράττουν οι αστυνομικοί στα Εξάρχεια. Δεν του κάθεται όπως το φανταζότανε και πυροβολεί (με ή χωρίς εξοστρακισμό) μια παρέα. Και μετατρέπει ένα παιδάκι σε λαϊκό ηρώα.

Εκεί είναι τώρα που πιάνουν δουλειά τα ΜΜΕ.
Σχοινοτενή δελτία ειδήσεων και πολεμικές ανταποκρίσεις απ’ το φλεγόμενο μέτωπο. Πρωταρχικός στόχος να ανακατέψουμε την πολιτική τράπουλα.
Από κοντά και οι πολιτικοί μαϊντανοί των λεγόμενων προοδευτικών δυνάμεων. Ταλαιπωρημένοι απ’ την ονείρωξη της λαϊκής εξέγερσης βαφτίζουν τις ορδές του Ατίλλα κοινωνικό κίνημα και τα 11χρονα -17χρονα, που το παίζουν αντάρτες πόλεων, μπροστάρηδες της διογκωμένης αντίδρασης απέναντι σε μια πανθομολογουμένως ανίκανη κυβέρνηση της ρεμούλας και των παπαδοκουμπάρων!
Και γίνονται οι μήτρες που θα γεννήσουν στα ξαναμμένα πιτσιρίκια το μεγαλοϊδεατισμό της επανάστασης των λαϊκών μαζών, δίνοντας άλλοθι στις καταστροφές, τις λεηλασίες, τον πετροπόλεμο, τις μολότοφ και σαν επιμύθιο εκείνες τις κακόγουστες αναπαραστάσεις μιας χίπικης εποχής με τα ξεβρακώματα μπροστά στους μπάτσους και τις ανθοκομικές προσφορές υποκρισίας στα όργανα της τάξης (να μη λείπει και το συναίσθημα, μη χέσω).
Έχουμε και την πρωτοπορία του αριστερού προβληματισμού, το ΣΥΡΙΖΑ, να παραληρεί αντί να ξεστραβωθεί και να σταματήσει την κατηφόρα του, εκεί που είπαμε δόξα σοι ο Θεός άντε πάλι Θε μου βόηθα μας, να βγάζει τους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα ρατσιστές, τους κλέφτες τραπεζών Ζορό της φτωχολογιάς και τους κουκουλοφόρους εκφραστές της λαϊκής κατακραυγής. Ας ακούσουν τουλάχιστον το Νέστωρα της Αριστεράς το Λ.Κύρκο.

Κι έτσι κάναμε τους 300, 3000 μπορεί και 6000. Για ν’ αρχίσει ο κόσμος να πιστεύει ότι έχουμε λαϊκό κίνημα εν τη γενέσει του. Και δεν αναρωτιούνται οι εύπιστοι γιατί καταλάγιασαν τα επεισόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκού - Ανόρθωσης και ξανάρχισαν μόλις τέλειωσε. Εθελοτυφλούν οι βαρύγδουποι πολιτικοί αναλυτές, μη και ξεστρατίσουν απ’ το συρμό, ότι αυτή η κατάσταση της αδιάκοπης τρομοκρατίας, αναταραχής και λεηλασιών ανοίγει τις πόρτες στο εκφασισμό της πολιτικής ζωής, οδηγώντας μας για προστασία και ασφάλεια σε πιο ακροδεξιές επιλογές.

Και δε μας έφταναν όλα αυτά, έχουμε και τις δηλώσεις των ηρωικών πρωταγωνιστών των επεισοδίων. Οι 15χρονοι Ηρακλειδείς της αριστερής μας συνείδησης απαντούν με σοβαρότητα και στόμφο ότι οι καταλήψεις των σχολείων και οι διαδηλώσεις θα συνεχιστούν ως έκφραση θλίψης για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου –σε πρώτο πλάνο- γιατί στο δεύτερο ο χαβαλές και το καμάκι πάνε σύννεφο. Έζησα τα επεισόδια από κοντά και μπορώ να καταθέσω μετά λόγου γνώσεως το τι θλίψη διαπερνούσε τους ανήλικους επαναστάτες δε περιγράφεται… Μανιάτικο μοιρολόι!
Και τα συνθήματα;
Kαιρό τώρα, το «ψωμί – παιδεία – ελευθερία» και «αδέλφια μας στρατιώτες» έχουν γίνει «ποτέ, ποτέ, ποτέ..» σε ρυθμό και ύφος εξέδρας (μόνο τα cheerleaders λείπουν).
Και τα SMS που σαν άλλες φρυκτωρίες μεταφέρουν τη φλόγα της επανάστασης!!!
Το αφόρητο κιτς!
Σαν τα πάλαι ποτέ ανυπόγραφα γράμματα των θρησκόληπτων που έπρεπε να γράψεις 40 φορές γιατί αλλιώς θα σ’ έβρισκε μαύρη συμφορά έτσι απειλητικά, στο πιο trendy, τα ατίθασα νιάτα επικοινωνούν κατ’ επίφασιν ακηδεμόνευτα.

Αν αυτό πιστεύουν κάποιοι ότι είναι λαϊκή εξέγερση ας διαβάσουν λίγο και τον ξένο τύπο που μιλάει για τον ξεσηκωμό της μεσαίας τάξης. Όπως προφητικά το ‘χε πει ο Πανούσης:
Η επανάσταση θα ξεκινήσει απ’ το Παλιό Ψυχικό.

Συντρόφοι Venceremos

ΥΓ Οι κουκουλοφόροι δεν λεηλάτησαν μόνο την Αθήνα, αλλά και την ορθογραφία, όπως φαίνεται κι απ’ την φωτογραφία.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.

Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ALTER σας.

Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κυτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

Ανοχή τέλος.