Ειδήσεις

21 Μαρ 2008

Εξελέγη ο Ραγκούσης αλλά με απώλειες

Η πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου να αναδειχθεί στη θέση ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Ραγκούσης συγκέντρωσε μόνο 159 ψήφους έναντι 43 του Παντελή Οικονόμου, που αυτοπροτάθηκε, ενώ υπήρξαν 59 λευκά και 12 άκυρα. Διχασμένο λοιπόν, παραμένει το ΠΑΣΟΚ, όπως αποτυπώθηκε και στα αποτελέσματα για την εκλογή γραμματέα του κόμματος, στη θέση του παραιτηθέντος Νίκου Αθανασάκη.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πριν πέντε λεπτά έκλεισαν οι κάλπες

Αναμονή για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας η οποία μάλλον θα φέρει τον μέχρι τώρα εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος, Γιάννη Ραγκούση, στη θέση του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ .

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Συνάντηση Μπακογιάννη - Μιλόσοσκι - Δηλώσεις

Ντόρα Μπακογιάννη
«Μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντησή μου με τον ομόλογό μου της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, που φιλοξενήθηκε από τις ΗΠΑ. Η συνάντηση αυτή, όπως σας είχαμε ανακοινώσει, εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας που καταβάλλει η χώρα μας για να επιτευχθεί αμοιβαία αποδεκτή λύση στο θέμα του ονόματος, πάντα μέσα στο πλαίσιο της διαδικασίας των Ηνωμένων Εθνών".

Αντόνιο Μιλόσοσκι:
«Σήμερα, με πρωτοβουλία της αμερικανικής διοίκησης είχαμε συνομιλίες με την ομόλογό μου κ.Μπακογιάννη. Στη συνάντηση, διατυπώθηκαν αρκετές απόψεις από την αμερικανική διοίκηση και θεωρώ ότι αξίζει αυτές οι απόψεις να διαβιβαστούν στις πρωτεύουσες μας, να ενημερωθεί η ηγεσία μας όπως και οι αρχηγοί των μεγαλύτερων κομμάτων μας. Η Μακεδονία έχει επιχειρήματα, σαφείς θέσεις και ξεκάθαρο στόχο, όπως και βούληση να παραμείνει εποικοδομητικά ενταγμένη σ΄αυτή τη διαδικασία. Ο στόχος μας είναι η ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ».

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εξηγήσεις για τη νοσηλεία του εργατολόγου ζητά ο Επιθεωρητής

Παρατυπίες για τον γιατρό που υπέγραψε τη γνωμοδότηση εισαγωγής στο «Αιγινήτειο» του κατηγορούμενου στην υπόθεση Ζαχόπουλου εργατολόγου, διαπιστώνει στο πόρισμα του ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης.

Ο κ. Ρακιντζής, επισημαίνει μεταξύ άλλων ορισμένες παράξενες, όπως τις χαρακτηρίζει, συμπτώσεις που οδήγησαν τον εργατολόγο προς νοσηλεία στο Αιγινήτειο και όχι σε κάποιο από τα άλλα πέντε ψυχιατρικά νοσοκομεία που εφημέρευαν τη μέρα εισαγωγής.
Σημειώνει, ότι ενώ η σύσταση του προσωπικού του γιατρού, που συνεργάζεται με το Αιγινήτειο, αφορούσε άμεση νοσηλεία και έγινε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, τελικώς ο εργατολόγος μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο συγκεκριμένο νοσοκομείο την επόμενη ημέρα.

Το πόρισμα με αυτές και άλλες επισημάνσεις θα αποσταλεί και στον ειδικό ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση του κατηγορούμενου εργατολόγου.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δίκη για το θάνατο Βαρθολομαίου

Σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πρώην σύζυγος μου ήθελε ή ήταν ικανός να τον σκοτώσει. Τουλάχιστον δεν είχε πρόθεση. Πιστεύω ότι στόχος του ήταν να διαπομπεύσει εμένα. Αυτά υποστήριξε η πρώην υπάλληλος του ΙΚΑ, μιλώντας για το δεσμό της με το Γιάννη Βαρθολομαίο.
Κατέθεσε πως άκουσε μόνο φωνές. Τρομοκρατήθηκε και έμεινε στο σπίτι. Και βγήκε όταν το θύμα ήταν ήδη πεσμένο στο πλατύσκαλο. Με το πρόσωπο μελανιασμένο και πρησμένο.

Η μαρτυρία της αμφισβητήθηκε από την εισαγγελέα ο οποίος της είπε: «Δε λέτε όλη την αλήθεια. Αν θέλετε, παρακαλώ μιλήστε για ό,τι γνωρίζετε. Δεν είναι ντροπή. Αφήστε αυτό το πέπλο. Ένας άνθρωπος χάθηκε και άλλος ένας είναι στην φυλακή». Και αυτή απάντησε: «Δεν έχω λόγο να πω ψέματα».

Η πρώην υπάλληλος του ΙΚΑ ήρθε για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τον κατηγορούμενο σύζυγό της.

Υποστήριξε ότι την είχε χτυπήσει στο παρελθόν και αυτός υποστήριξε ότι τη φώναζε να βοηθήσει το Γιάννη Βαρθολομαίο αλλά εκείνη δεν έβγαινε από το διαμέρισμα.
«Έχετε αναλογιστεί ότι βλέπατε έναν άνθρωπο πεσμένο κάτω και δεν καλέσατε ούτε το ΕΚΑΒ;» τη ρώτησε ο εισαγγελέας και αυτή απάντησε ότι συνέχεια αυτό σκέφτεται.
Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί την 1η του Απριλίου με τις καταθέσεις των ιατροδικαστών.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θυρωρός "καίει" Μπαλάσκα

Τα μέλη της Ένωσης από την πρώτη στιγμή άφηναν υπονοούμενα ότι ο Σταύρος Μπαλάσκας ή κάποιος από αυτούς που τον συνόδευαν προκάλεσαν τα τραύματα για να τους ενοχοποιήσουν.
Ο συνδικαλιστής επιμένει ότι τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Αττικής τον ξυλοκόπησαν μέσα στα γραφεία τους, στην οδό Χαλκοκονδύλη.

H μαρτυρία της θυρωρού του κτιρίου όμως ανατρέπει τους ισχυρισμούς του.
Όπως κατέθεσε στην Αστυνομία η Δανάη Δήμου, ο Σταύρος Μπαλάσκας όταν κατέβηκε από τα γραφεία της Ένωσης, δεν είχε το παραμικρό χτύπημα.
Στην συνέχεια, όπως υποστηρίζει, πήγε στον ημιώροφο μαζί με έναν συνάδελφο του και όταν πια κατεβηκε ξανά στο ισόγειο ήταν εντελώς διαφορετικός.
Για την υπόθεση έχει ήδη διαταχθεί από το Αρχηγείο της Αστυνομίας Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Νίκος Γεωργιάδης: Μόνο με την εμπλοκή ιδιωτικού επενδυτή θα μπορούσε να σωθεί η βίλα Μπιμπέλι

Ως βουλευτής Κέρκυρας προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλλω στην ανάπτυξη του νομού.
Θεωρούσα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Κέρκυρα πρέπει να αξιοποιήσει και να αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά της και να προστατέψει το ιδιαίτερο φυσικό της περιβάλλον.
Αυτές είναι βασικές προϋποθέσεις για την ενίσχυση βιώσιμης ανάπτυξης σε ένα τουριστικό προορισμό.
Παράλληλα, και με δεδομένο ότι η αναπτυξιακή διαδικασία απαιτεί επενδύσεις, κατέβαλα κάθε προσπάθεια προσέλκυσης ιδιωτικών επενδύσεων στο νομό.
Κοντολογίς, πίστευα και πιστεύω ότι αν μπορέσει η Κέρκυρα να προσελκύσει επενδύσεις που θα αξιοποιήσουν το πολιτιστικό και το φυσικό της περιβάλλον τότε θα οδηγηθεί σε ταχεία και βιώσιμη ανάπτυξη.
Η περίπτωση της βίλας Μπιμπέλι, συνδυάζει όλα τα ανωτέρω. Είναι ένα κτήριο σημαντικό για την πολιτιστική μας κληρονομιά που αφέθηκε αναξιοποίητο από το 1982 και μετά, όταν η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου εκχώρησε τη χρήση της στο Δήμο Φαιάκων.
Όταν επισκέφτηκα τη βίλα Μπιμπέλι το 2004 αισθάνθηκα ότι κάτι έπρεπε επειγόντως να γίνει καθώς το κτήριο – ή ότι είχε απομείνει από αυτό – κυριολεκτικώς κατέρρεε.
Πήγα τότε στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ) προκειμένου να την παρακινήσω να κάνει κάτι ώστε να μη χαθεί το σημαντικό αυτό κτήριο.
Επισκέφτηκα επανειλημμένα την προηγούμενη αλλά και την παρούσα ηγεσία της ΚΕΔ, καθώς και τον αρμόδιο Υφυπουργό για το σκοπό αυτό. Με τηλεοπτικό συνεργείο ανέδειξα στα τοπικά ΜΜΕ την κατάσταση του κτηρίου αλλά και του περιβάλλοντα χώρου που ήταν εγκαταλειμμένος και γεμάτος ξερόχορτα – άρα επιρρεπής σε εμπρησμό.
Στο πίσω μέρος του κτηρίου είχε διαμορφωθεί και μικρή χωματερή του Δήμου Φαιάκων καθώς και χώρος στάθμευσης απορριμματοφόρων και άλλων παλιών αυτοκινήτων του Δήμου.
Η δική μου άποψη ήταν ότι μόνο με την εμπλοκή ιδιωτικού επενδυτή – και υπό αυστηρές προϋποθέσεις - θα μπορούσε να σωθεί και να αξιοποιηθεί το κτήριο και ο περιβάλλον χώρος.
Την άποψη αυτή έχω εκθέσει επανειλημμένα δημόσια και αποτελεί ιδεολογική και πολιτική επιλογή.
Υπάρχει ιδεολογικός και πολιτικός αντίλογος τον οποίο σέβομαι αλλά απλά η πορεία της ίδιας της βίλας Μπιμπέλι από το 1982 και μετά πιστεύω ότι ενισχύει την άποψή μου.
Η ΚΕΔ αποφάσισε να προχωρήσει σε εκποίηση του ακινήτου με αυστηρούς όρους (χρονικούς και ποιοτικούς) ως προς την αναπαλαίωση του κτηρίου.
Όπως είναι γνωστό, διαδικασίες εκποίησης περιουσίας της ΚΕΔ γίνονται με ανοικτούς διεθνείς διαγωνισμούς και είναι πλειοδοτικοί. Ο ιδιώτης που προσφέρει τα περισσότερα χρήματα, παίρνει και το ακίνητο.
Προκειμένου να κινητοποιηθεί το ενδιαφέρον ιδιωτών για το ακίνητο, πήρα πρωτοβουλία ανάδειξής του σε όσους ιδιώτες – επιχειρηματίες γνώριζα και ήλπιζα να ενδιαφερθούν. Επανειλημμένα επισκέφτηκα τον χώρο με επιχειρηματίες.
Σε κάθε επίσκεψη μας οδηγούσε – και ξεναγούσε στο ακίνητο ο Δήμαρχος Φαιάκων που είχε και τα κλειδιά.
Η προσπάθειά μου προς μεν την ΚΕΔ ήταν να διασφαλιστούν αυστηροί όροι και χρονικοί περιορισμοί για την προσήκουσα αναπαλαίωση του κτηρίου, προς δε τους δυνάμει επενδυτές η προσπάθειά μου ήταν να διατηρήσω αμείωτο το ενδιαφέρον τους και να παρακινήσω όσο το δυνατόν περισσότερους από αυτούς να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.
Όπως είναι γνωστό, ο διαγωνισμός της ΚΕΔ για την εκποίηση του ακινήτου τελικά δεν έγινε καθώς εκδήλωσε – σύμφωνα με το νόμο – σχετικό ενδιαφέρον ο Δήμος Φαιάκων.
Εύχομαι ο Δήμος να καταφέρει να αναπαλαιώσει, να συντηρήσει και να αναδείξει το ακίνητο.
Πιστεύω ότι η βίλα Μπιμπέλι, αναπαλαιωμένη στην αρχική της μορφή, με τον κήπο της περιποιημένο και με χρήσεις που θα προβάλλουν την Κέρκυρα θα συντελέσει σημαντικά στην ανάπτυξη του Δήμου Φαιάκων αλλά και ολόκληρου του νομού.
Όταν αυτό συμβεί θα αισθανθώ έντονη ικανοποίηση καθώς αυτή η εξέλιξη μπορεί να απορρέει από την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2004 για την σωτηρία της σημαντικής αυτής πολιτιστικής μας κληρονομιάς και του μοναδικού σε κάλλος περιβάλλοντος χώρου.
Όσοι πάντως, όπως η τέως συνάδελφός μου κ. Γκερέκου εξακολουθούν, πίσω από όσα αναφέρονται παραπάνω, να «βλέπουν» το «ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου» ας αναλογιστούν και ας εξηγήσουν κάποτε και στους πολίτες αν η μετατροπή ενός πολιτιστικού μνημείου σε ερείπιο και σκουπιδότοπο συνιστά «διάσωση» από μόνο το λόγο ότι αυτό εξακολουθεί να ανήκει στο κράτος.
Και όσοι επίσης όπως η πρώην συνάδελφος εξακολουθούν να βλέπουν στη συμπεριφορά μου αλλά και στις απόψεις μου (!) «προσπάθεια εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων» ας έχουν τουλάχιστον την εντιμότητα να αναγνωρίσουν ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη συνεχίζεται ο διάλογος - που πάντως προϋποθέτει ψύχραιμους και καλόπιστους συνδιαλεγόμενους - σχετικά με το ερώτημα αν η κρατική ιδιοκτησία ή η ελεγχόμενη από το κράτος ιδιωτική ιδιοκτησία πολιτιστικών μνημείων συνιστά τον προσφορότερο τρόπο διάσωσής τους.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η απάντηση του Νίκου Γεωργιάδη στο Μάκη

Υποκλοπή και Χρήση Τηλεφωνικής Συνομιλίας Βουλευτή

Σε τηλεοπτική εκπομπή της Δευτέρας 17.3.2008 χρησιμοποιήθηκε υλικό από συνομιλίες μου που είχαν υποκλαπεί κατά τον χρόνο που διετέλεσα βουλευτής με την επίκληση της κατάδειξης δήθεν αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς μου.

Το θέμα που αναδεικνύεται από την ενέργεια αυτή έχει τεράστια κοινωνική σημασία και δημιουργεί την ανάγκη να τοποθετηθούν οι θεσμικοί φορείς αλλά και οι πολίτες σε σχέση με αυτό, δεδομένου ότι για πρώτη φορά γίνεται χρήση προϊόντων υποκλοπής χωρίς καν το πρόσχημα της αποκάλυψης τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.
Είναι φανερό, ότι αυτή η μεθοδολογία, που παρέχει την εντύπωση δραστηριότητας γενικευμένου παρακράτους, στοχοποιώντας με επιλεκτικά, για άγνωστους σε εμένα λόγους και σκοπιμότητες, ως μη αρεστό δημόσιο πρόσωπο, συνιστά κίνδυνο στον οποίο είναι εκτεθειμένοι όλοι, όσοι συμμετέχουν στο δημόσιο βίο και μαρτυρεί την επώδυνη αδυναμία των κοινωνικών μηχανισμών να αποκρούσουν και να ελέγξουν αυτή την εγκληματική πρακτική.
Θεωρώ ανάρμοστο να δώσω εξηγήσεις για όσα απολύτως αυθαίρετα μου αποδίδονται με τη χρήση προϊόντων υποκλοπής και την εξόφθαλμη διαστρέβλωση των λόγων και των ενεργειών μου, αρνούμενος να δώσω την εντύπωση, ότι απολογούμαι σε αυτούς που παραβίασαν κατάφωρα τη νομιμότητα.
Στην τοπική, εξάλλου, κοινωνία της Κέρκυρας είναι γνωστές οι δημόσιες και επίμονες προσπάθειές μου για τη διάσωση της βίλας Μπιμπέλι με την κινητοποίηση ενδιαφέροντος υποψήφιων αγοραστών – μεταξύ των οποίων και του συνομιλητή μου – ώστε ο όποιος πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκποίηση και την διάσωσή της να μην αποβεί άγονος.
Τέλος, για κάθε ζήτημα που άπτεται της αστικής και ποινικής δικαιοσύνης και της προστασίας της προσωπικότητάς μου καθώς και ευρύτερων θεμάτων τήρησης της νομιμότητας θα δοθούν απαντήσεις από τα αρμόδια θεσμικά όργανα και με τον δέοντα τρόπο.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Περί αναπομπής του νομοσχέδιου για το ασφαλιστικό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την Πέμπτη, ο κ. Αλαβάνος αναφέρθηκε και στη δυνατότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας να αναπέμψει το νομοσχέδιο. Η πρόταση προκάλεσε συζητήσεις για το αν αυτό είναι εφικτό ή όχι. Σύμφωνα με νομικές πηγές:
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να αναπέμψει στη Bουλή νομοσχέδιο που έχει ψηφιστεί από αυτή, εκθέτοντας και τους λόγους της αναπομπής.
Πρόταση νόμου ή νομοσχέδιο που έχει αναπεμφθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Bουλή εισάγεται στην Oλομέλειά της και, αν επιψηφιστεί και πάλι με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το εκδίδει και το δημοσιεύει υποχρεωτικά μέσα σε δέκα ημέρες από την επιψήφισή του.

Τα σχετικά σημεία στο Σύνταγμα:

MEPOΣ TPITO - Oργάνωση και λειτουργίες της Πολιτείας
TMHMA B΄ - Πρόεδρος της Δημοκρατίας
KEΦAΛAIO ΔEYTEPO - Eξουσίες και ευθύνη από τις πράξεις του Προέδρου

'Αρθρο 42 - (Έκδοση και δημοσίευση των νόμων)

1. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκδίδει και δημοσιεύει τους νόμους που έχουν ψηφιστεί από τη Bουλή μέσα σε ένα μήνα από την ψήφισή τους. Mέσα στην προθεσμία που προβλέπεται στο προηγούμενο εδάφιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να αναπέμψει στη Bουλή νομοσχέδιο που έχει ψηφιστεί από αυτή, εκθέτοντας και τους λόγους της αναπομπής.
2. Πρόταση νόμου ή νομοσχέδιο που έχει αναπεμφθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Bουλή εισάγεται στην Oλομέλειά της και, αν επιψηφιστεί και πάλι με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών κατά τη διαδικασία του άρθρου 76 παράγραφος 2, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το εκδίδει και το δημοσιεύει υποχρεωτικά μέσα σε δέκα ημέρες από την επιψήφισή του.

'Αρθρο 76 - (Συζήτηση και ψήφιση νομοσχεδίων και προτάσεων νόμων)
2. Ψηφισμένο νομοσχέδιο ή πρόταση νόμου που αναπέμπεται κατά το άρθρο 42 συζητείται και ψηφίζεται από την Oλομέλεια της Βουλής δύο φορές και σε δύο διαφορετικές συνεδριάσεις που απέχουν μεταξύ τους δύο τουλάχιστον ημέρες, στην πρώτη συζήτηση καταρχήν και κατ΄άρθρο και στη δεύτερη κατ΄ άρθρο και στο σύνολο.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Επέκταση ευεργετικών διατάξεων για τις γυναίκες και στους ανδρες

Δελτίο Τύπου

Δεκτό έκανε χθες βράδυ, η Υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη Πετραλιά, το περιεχόμενο της πρότασης, που κατέθεσε η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθήνας, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου για επέκταση και στους χήρους άνδρες ή διαζευγμένους, οι οποίοι έχουν την επιμέλεια των ανήλικων ή ανίκανων για κάθε βιοποριστική εργασία, παιδιών με δικαστική απόφαση, των ευεργετικών διατάξεων που ισχύουν για τις γυναίκες.
Έτσι, το περιεχόμενο του άρθρου 144 του σχεδίου νόμου, σύμφωνα με το οποίο, η ασφαλισμένη μητέρα με ανήλικα παιδιά ή παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας που είναι ανίκανα για κάθε βιοποριστική εργασία, η οποία έχει πραγματοποιήσει χρόνο ασφάλισης 5.500 ημερών και δεν λαμβάνει σύνταξη από το ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, το Δημόσιο, ΝΠΔΔ ή άλλο οργανισμό κύριας ασφάλισης, δικαιούται πλήρη σύνταξη γήρατος με τη συμπλήρωση του 50ου έτους της ηλικίας της (αντί του 55ου όπως τροποποιήθηκε), επεκτείνεται και στους άνδρες χήρους ή διαζευγμένους, οι οποίοι έχουν την επιμέλεια των ανήλικων ή ανίκανων για κάθε βιοποριστική εργασία, παιδιών, με δικαστική απόφαση.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αύξηση στα ναύλα της άγονης γραμμής

Αύξηση 8% στα ναύλα επιβατών και οχημάτων θα εφαρμοστεί από την 1η Μαΐου στα πλοία της άγονης γραμμής.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το νερό που καταναλώσατε στοιχίζει 29 ευρώ, μας οφείλετε 108!

Μήνυμα αναγνώστη
(κλικ για μεγέθυνση)

Εξηνταδύο κυβικά νερού κοστίζουν 29 ευρώ.
Συν ένα ειδικό τέλος 80% συν ένα τέλος υπονόμων και κάτι ΦΠΑ, από 29 ευρώ που κοστίζει το νερό που κατανάλωσα... Τελικά, πλήρωσα 108 ευρώ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αρκούδα έμφανίστηκε στη Λάρισα, δυο χιλιόμετρα απ΄ τη θάλασσα

"Με έκπληξη και μεγάλη χαρά, το πρωί της Τετάρτης, 12 Μαρτίου δεχθήκαμε στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ τηλεφώνημα ευαισθητοποιημένης κατοίκου της Μελιβοίας στη Λάρισα για εμφάνιση αρκούδας λίγο έξω απ΄ το χωριό.
Η αρκούδα περπατούσε με κατεύθυνση από Μελιβοία προς Αγιά, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά της κι αυτή αφού ανιχνευτικά σηκώθηκε στα δυο πόδια στη συνέχεια απομακρύνθηκε προς τον κοντινό κάμπο".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τα blogs είναι το καλύτερο πράγμα που μας έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια

Από την εφημερίδα "Παρασκευή +13"


Υπάρχουν blogs αξιόλογα, υπάρχουν και γελοία.Ευτυχώς η προσφορά και της μίας κατηγοράις και της άλλης και φυσικά και των ενδιάμεσων είναι τόσο μεγάλη που όλοι μπορούμε να βρούμε αυτό που μας ικανοποιεί. Δε θα μπορούσα να καταδικάσω τα blogs στο σύνολό τους, όπως δεν θα μπορούσα να φτάσω σε έναν αφορισμό για τα blogs. Είναι το καλύτερο πράγμα που μας έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια".
Ροδόλφος Μορώνης - Πρόεδρος Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ψηφίστηκε το νέο ασφαλιστικό - Οι πρώτες αντιδράσεις

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...