Ειδήσεις

1 Απρ 2008

Πληρώθηκαν και σταμάτησαν μετά από 19 μέρες την απεργία πείνας οι Έλληνες εργάτες, στη Γαλλία

Με το θέμα είχαμε ασχοληθεί και με παλιότερες αναρτήσεις μας:



Και χαρήκαμε όταν διαβάσαμε ότι η ιδιοκτήτρια των ναυπηγείων του Σεν Ναζέρ, αποφάσισε μετά από σύσκεψη που έγινε στη Νομαρχία, να πληρώσει επιτέλους τους τρεις Έλληνες εργάτες.
Αφού πήραν τις επιταγές με το διεκδικούμενο ποσό των 8.000 ευρώ για τον καθένα, ανακοίνωσαν ότι από σήμερα το βράδυ τερματίζουν την απεργία πείνας (ύστερα από 19 μέρες) αλλά θα παραμείνουν στο Σεν Ναζέρ τουλάχιστον για επτά ακόμη μέρες για να ακολουθήσουν το ειδικό διαιτολόγιο που θα τους επιτρέψει να αρχίσουν εκ νέου να τρέφονται φυσιολογικά.
Οι τρεις αμμοβολιστές άφησαν την Θράκη, ξενιτεύτηκαν στο Σεν Ναζέρ της Γαλλίας και δούλεψαν σκληρά. Κάποια στιγμή ο εργοδότης τους είπε ότι είναι κουρασμένοι και πως είναι καλύτερα να γυρίσουν στην Ελλάδα.Όταν ζήτησαν τα χρήματα τους απάντησε, πάρτε τα λεφτά για το εισιτήριο της επιστροφής και μόλις φτάσετε στην χώρα σας, θα σας στείλουμε ό,τι σας χρωστάμε.Οι αμμοβολιστές αρνήθηκαν. Φορώντας τις φόρμες της δουλειάς ξεκίνησαν απεργία πείνας έξω από το δημαρχείο της πόλης.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θάνατος 17χρονου από μηνιγγίτιδα

Εξέπνευσε απόψε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, 17χρονος μαθητής λυκείου από τον Πύργο, ο οποίος είχε προσβληθεί από μικροβιακή μηνιγγίτιδα και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από την περασμένη Παρασκευή.

Ο μαθητής, είχε πάει κανονικά στο σχολείο του, χωρίς να παρουσιάζει κάποια συμπτώματα. Όμως κατά την διάρκεια της διδασκαλίας, αισθάνθηκε έντονο πονοκέφαλο και σωματική εξάντληση. Αμέσως ο 17χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείου του Πύργου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου εισήχθη στην ΜΕΘ.


Πηγή: ΑΠΕ και www.news247.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο πιο γνωστός Έλληνας μπλόγκερ έγινε ραδιοφωνικός παραγωγός

Στο blog του γράφει: Κι όμως, υπάρχουν άνθρωποι που πίστεψαν πως θα εγκαταλείψω το μπλογκ μου - once a blogger, always a blogger.

Και από κάτω:

Τσα!
Φίλες και φίλοι, ό,τι αρχίζει με πίκρα, συνεχίζεται με τραγούδι και πάρλα. Δυστυχώς, η κυβέρνηση προσπαθεί με νέους νόμους να τρομοκρατήσει τους μπλόγκερ και να φιμώσει τα μπλογκ, οπότε κι εγώ αναγκάστηκα να αναζητήσω ένα νέο μέσο για να εκφράζω ελεύθερα τις απόψεις μου. Έτσι, αποφάσισα να αγοράσω το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Τρίτη, 1η Απριλίου, στις 11.00 το πρωί, ο πιτσιρίκος στο νέο του μέσο. Όλες οι λεπτομέρειες, εδώ.
.
.
.
.
.
.Οδηγούμαστε λοιπόν στην ιστοσελίδα του ραδιοφώνου του "Σκάι" όπου διαβάζουμε:
.
Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ 100,3

Πιτσιρίκος
Ο πιτσιρίκος δεν έχει ιδέα από ραδιόφωνο. Βέβαια, αυτό δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα επειδή ξέρει πως η σημερινή τραγική κατάσταση των περισσότερων ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους, οι οποίοι, υποτίθεται ότι ήξεραν από ραδιόφωνο. Από την Πρωταπριλιά στον ΣΚΑΪ 100,3.
Για του λόγου το αληθές δείτε και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου.
Εμείς σήμερα δεν τον ακούσαμε αλλά αύριο δε θα τον χάσουμε.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και ελπίζουμε να συνεχίσει να γράφει και στο blog του.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία;

Μήνυμα αναγνώστη


Από το macedonia-greece.blogspot.com

Τουλάχιστον ΔΥΟ συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και η εφημερίδα ΑΥΓΗ αναγνώρισαν τα Σκόπια ως «Μακεδονία» !
Δυστυχώς ΠΟΛΥΣ κόσμος , ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ, αγνοεί το γεγονός ότι οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «Οικολογική Παρέμβαση» που εκδίδει δελτία τύπου στα Σκοπιανά, αγνοεί ότι η «ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» που αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία» και αγνοεί ότι η εφημερίδα «ΑΥΓΗ» συλλέγει υπογραφές για την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία!
Ταυτόχρονα ο κ.Τσίπρας για να αποφύγει τις ντομάτες βγαίνει και κάνει δηλώσεις σύμφωνες με την επικρατούσα θέση της κυβέρνησης για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Άλλα από πίσω μας και άλλα από μπροστά στα εθνικά θέματα. ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ κ.Τσίπρα;
Να ΜΗΝ παραλείψουμε ότι το κόμμα των «Μακεδόνων ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ υποστήριξε επίσημα την Φιλελεύθερη Συμμαχία καθώς σε αυτή πολιτεύτηκε ο κ. Δημητράς που έχει καταγγείλει την Ελλάδα για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ενώ αγωνία για την «μακεδονική» μειονότητα έχει το ΟΑΚΚΕ αλλά και η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» μέσω των άρθρων του «ΙΟΥ» .
Όλοι οι παραπάνω κάνουν πως ΔΕΝ βλέπουν τις αλυτρωτικές προκλήσεις και τον Σκοπιανό εθνικισμό και κατηγορούν την Ελλάδα, την ίδια τους τη χώρα, για ιμπεριαλισμό! Αρχές Φεβρουαρίου ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός κατέθετε στεφάνι σε χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας» με τμήματα της Βόρειας Ελλάδας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Καβγάς ανάμεσα σε Αργύρη Ντινόπουλο και Λιάνα Κανέλλη στο δελτίο ειδήσεων του «Alter».

Υπό τον τίτλο: «Ώρα μηδέν για το Σκοπιανό» η συζήτηση κυλούσε ομαλά μέχρι τη στιγμή που ο Αργύρης Ντινόπουλος αναφέρθηκε στο συμφωνητικό της 12ης Ιουλίου 1943 που υπέγραψαν στο Πετρίτσι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και το Κομμουνιστικό Κόμμα Βουλγαρίας για τη δημιουργία μιας ενιαίας Μακεδονίας λέγοντας: «Αυτά έκανε το κόμμα σας» στη Λιάνα Κανέλλη.
Στο συγκεκριμένο συμφωνητικό οι δυο πλευρές δήλωσαν ότι προτίθενται να εργασθούν από κοινού για ..."την εγκαθίδρυση στη Βαλκανική Ένωσης Σοβιετικών Δημοκρατιών που θα περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Μακεδονία και την Σερβία" και περιγράφει (στην έκτη παράγραφο) την Μακεδονία σαν χώρα "Ελληνική, Σερβική και Βουλγαρική".
Οι τόνοι ανέβηκαν και προκλήθηκε η παρέμβαση του εκπρόσωπου Τύπου του ΚΚΕ, του Μάκη Μαΐλη, ο οποίος ανέφερε ότι το συγκεκριμένο έγγραφο έχει καταγγελθεί ως πλαστό και από τον Ευάγγελο Κωφό ο οποίος ήταν εμπειρογνώμων του υπουργείου εξωτερικών και συγγραφέας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Καρατζαφέρης στέλνει εξώδικο στο Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας

Ο λόγος; Σε διημερίδα του Πανεπιστημίου που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή, οι ομιλητές (σύμφωνα με το εξώδικο) θα μιλήσουν απαξιωτικά για το ΛΑ.Ο.Σ..

Αναφέρεται μετάξύ άλλων στο κείμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας:

"Σε ανακοίνωση Τύπου του Πανεπιστημίου σας σχετικά με διημερίδα του, η οποία πρόκειται να λάβει χώρα στις 3 και 4 Απριλίου 2008, με θέμα: «Το νέο κομματικό τοπίο στην Ελλάδα», περιλαμβάνεται ενότητα υπό τον τίτλο «Το δεξιό άκρο του κομματικού συστήματος» στην οποία όλως αυθαιρέτως, στρεβλωτικώς, και αβασανίστως, εντάσσονται οι δύο και μοναδικές ομιλίες της ενότητας, οι οποίες, και οι δύο, αναφέρονται στον «Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό» (ΛΑ.Ο.Σ). Η μία μάλιστα εξ αυτών της άγνωστης σε εμάς κ. Βασιλικής Γεωργιάδου, επίκουρης Καθηγήτριας του Παντείου Πανεπιστημίου, φέρει τον, εξόφθαλμα συκοφαντικό και απαξιωτικό για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, τίτλο: «Πώς γεμίζει η δεξαμενή της Άκρας Δεξιάς; Σύνθεση και προέλευση των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ στις εκλογές του 2004 και 2007».
Όπως είναι πανελληνίως γνωστό οι σκοποί του Κόμματός μας και τα μέσα για την επίτευξή τους είναι απόλυτα δημοκρατικά και το Κόμμα μας σέβεται το πολίτευμα της Χώρας λειτουργώντας στα πλαίσια της δημοκρατικής νομιμότητας.
Εξάλλου η ηγεσία και τα μέλη του Κόμματος δεν προέρχονται από τους κόλπους «τζακιών» και οικογενειών που με παράνομες και παράτυπες πρακτικές επεμβαίνουν στα Πανεπιστήμια".

Περισσότερα: http://www.laos.gr/DT-Ekswdikh_Diamartyria-010408.pdf

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ακόμα και αύριο μπορεί να καταθέσει ο Χρήστος Ζαχόπουλος

Η κατάθεσή του είναι θέμα ημερών αν όχι ωρών. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός", η κατάστασή του είναι σταθερή και δε χρίζει άλλης χειρουργικής επέμβασης. Μπορεί να δεχτεί επίσκεψη από οποιαδήποτε Αρχή και έχει ενημερωθεί ο ανακριτής ο οποίος θα καθορίσει τη μέρα και την ώρα επίσκεψής του στο νοσκομείο από όπου θα πάρει κατάθεση από το Χρήστο Ζαχόπουλο.

Αυτά πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο από το δελτίο ειδήσεων του "Alter".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απίστευτο: Και η ΕΡΤ αποκαλεί τα Σκόπια "FYR MACEDONIA"!

Ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ στη Β΄ Αθηνών, Κωστής Αϊβαλιώτης, κατέθεσε την εξής ερώτηση στον Υπουργό Επικρατείας:

«Ο Πρόεδρος του ΔΣ και Δ/νων Σύμβουλος της ΕΡΤ, κ. Χρήστος Παναγόπουλος, σε επιστολή του προς τον κ. Θεόδωρο Ρουσόπουλο, με ημερομηνία 31.12.2007, σχετικά με την υπ’ αρίθμ. 3548/19.12.2007 γραπτή ερώτησή μου προς τον Υπουργό Τύπου, με θέμα «Συμμετοχή του σκοπιανού πρακτορείου ειδήσεων και της σκοπιανής κρατικής τηλεόρασης σε διεθνείς εκδηλώσεις», όπου ρωτούσα μεταξύ άλλων, με ποιο όνομα μετέχει η κρατική τηλεόραση των Σκοπίων στον διαγωνισμό της EUROVISION, αναφέρει το όνομα «FYROM», όμως αμέσως μετά επισημαίνει ότι η αναγραφή του ονόματος της χώρας αυτής στην τηλεοπτική μετάδοση είναι «FYR MACEDONIA» (!!!), καθώς - όπως λέει - «για λόγους τηλεοπτικής τακτικής δεν μπορεί να αναγράφει το πλήρες όνομα της γειτονικής χώρας».

Ερωτάται ο κ. Υπουργός

Γιατί δεν ζήτησε η ΕΡΤ στην τηλεοπτική μετάδοση, τη χρήση του όρου FYROM, ο οποίος είναι συντομότερος και δεν δημιουργεί βλάβη στα ελληνικά συμφέροντα, όπως προφανώς κάνει η εμφάνιση του "FYR MACEDONIA";»

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Μπους νομίζει ότι η Ρωσία είναι στο ΝΑΤΟ;

Ανακοίνωση Τύπου

Οικολόγοι Πράσινοι

Και στον ύπνο του φαίνεται βλέπει ο αποχωρών πλανητάρχης κ. Μπους ακόμη κι αυτή τη μόνο σχετικά πιο όρθια στάση της Ελλάδας για το Σκοπιανό, και την προοπτική «βέτο» (άσχετο αν αυτή δεν λύνει συστημικά το πρόβλημα και για το μέλλον...).
Εξέφρασε, λέει, την ελπίδα να μην βάλει βέτο η ....Ρωσία για την είσοδο της Ουκρανίας στο ...ΝΑΤΟ!
Και, επειδή βέβαια, δεν δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να θυμάται και ημερομηνίες, αποκλείεται να είναι Πρωταπριλιάτικο Μπουσ-ικο αστείο... Έτσι αναγκάστηκε, αμήχανος ο Ουκρανός ηγέτης Γιουσένκο να του υπενθυμίσει ότι, η Ρωσία δεν είναι (ακόμη...) στο ΝΑΤΟ, άρα δεν μπορεί να βάλει «βέτο»... Αλλά έτσι είναι: «Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσει...»

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ψυχραιμία παιδιά...

Τα λαϊκά δικαστήρια στην ομάδα του λιμανιού ξεκίνησαν. Μία ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ ήταν αρκετή για να βγουν οι παντογνώστες και να κάνουν τις αναλύσεις τους.
Ασφαλώς και στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν χωράει κριτική. Στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα και το αποτέλεσμα από μόνο του τα λέει όλα. Θεωρώ ότι τα λόγια είναι περιττά έπειτα από αυτό που είδαμε και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε περισσότερο. Το θέμα είναι τι έχασε και τι κέρδισε η κάθε ομάδα μετά από αυτό τον αγώνα.
Θα ξεκινήσω από τον Ολυμπιακό γιατί αυτές τις τρεις ημέρες έχω ακούσει και έχω διαβάσει απίστευτα πράγματα. Ομολογώ πως αν ζούσα σε άλλη χώρα θα είχα την εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό και ότι η ομάδα διαλύεται. Αυτό που πιστεύω είναι ότι ο Ολυμπιακός μόνο κέρδη μπορεί να έχει έπειτα από μία τέτοια ήττα. Τι εννοώ;
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φαίνεται επιτέλους να κατάλαβε ότι όσους παίκτες και να πάρει, όσα χρήματα και να δώσει, αν δεν πάρει έναν καλό προπονητή δεν θα μπορέσει να δημιουργήσει μία καλή ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και όταν λέω καλό προπονητή, ασφαλώς, δεν εννοώ ούτε το Λίπη, ούτε το Μουρίνιο, ούτε τον Καπέλο. Αξιόλογοι προπονητές υπάρχουν και στην Ελλάδα. Όποιοι έχουν μάτια βλέπουν. Δεν μπορείς για παράδειγμα να φτιάχνεις ένα εστιατόριο και να παίρνεις καλούς σερβιτόρους, χωρίς να υπάρχει ένας πολύ καλός μάγειρας γιατί έτσι είναι σίγουρο ότι θα το κλείσεις το μαγαζί. Αν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σκεφτόταν να αφήσει τον κύριο Σεγούρα στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν, έπειτα από αυτή τη σφαλιάρα νομίζω ότι θα άλλαξε γνώμη.
Το μόνο που χάθηκε για τον Ολυμπιακό ήταν οι τρεις βαθμοί και τίποτα περισσότερο. Ακόμη και αν το παιχνίδι έληγε ισόπαλο, ο Ολυμπιακός θα χρειαζόταν τρεις νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να πανηγυρίσει τον 11ο τίτλο του τα τελευταία 12 χρόνια.
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών η ομάδα του λιμανιού την εξασφάλισε από την ημέρα που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο.
Η ομάδα έδειξε ότι έχει αρκετές ελλείψεις. Με τρεις ποδοσφαιριστές, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, που θα έρθουν το καλοκαίρι στο λιμάνι δεν γεμίζει το ρόστερ. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι μετά το τέλος του πρωταθλήματος κάποιοι από αυτούς θα κουνήσουν μαντίλι.
Και επειδή στην Ελλάδα έχουμε την τάση να τα μηδενίζουμε όλα θα πρέπει να σας θυμίσω ότι αυτή η ομάδα, με αυτούς τους παίκτες φέτος έφτασε μέχρι τους 16 του Τσάμπιονς Λίγκ, είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, και βρίσκεται μία ανάσα από τον τελικό του κυπέλλου. Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν γιατί υπάρχει όλοι αυτή η γκρίνια και η μουρμούρα από τους οπαδούς της ομάδας. Αν δηλαδή κέρδιζε με 4-0 μηδέν την ΑΕΚ και 4-0 τον Παναθηναϊκό και είχε αποκλειστεί από τα προκριματικά του Τσάμπιον Λίγκ, όπως η ΑΕΚ, είχε αποκλειστεί από την Ξάνθη στο κύπελλο, όπως η ΑΕΚ και ήταν τρίτη στο πρωτάθλημα, όπως η ΑΕΚ, τότε όλα θα ήταν μια χαρά;
Και επειδή όλοι θα μου πέιτε για το πρεστίζ της ομάδας και διάφορα τέτοια μήπως πρέπει να σας θυμίσω πόσες φορές έχουν έρθει σε αυτή τη θέση οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ την τελευταία εικοσαετία; Δε νομίζω ότι πρέπει. «Μην είμαστε και πλεονέκτες», όπως έλεγε και ο αείμνηστος Χατζηχρήστος.
Αν οι διοικούντες την ΠΑΕ διαχειριστούν σωστά την ήττα από την ΑΕΚ, μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει ο Ολυμπιακός.
Και έρχομαι στην ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν ίσως την καλύτερή τους εμφάνιση σε ντέρμπι την τελευταία 10ετία. Ο θρίαμβος επί του Ολυμπιακού υπάρχει κίνδυνος όμως να γυρίσει μπούμερανγκ και να ξεχαστούν τα προβλήματα που όλοι έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν, από την αρχή της σεζόν.
Η προσφορά του Ριβάλντο φέτος ήταν σχεδόν μηδενική. Όταν η ομάδα τον χρειάστηκε, δεν κατάφερε να της δώσει αυτό το κάτι παραπάνω που όλοι περίμεναν από την ημέρα που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του. Ένα καλό παιχνίδι του ήταν αρκετό για να γίνει, ο Ρίμπο «ο εκδικητής». Η αλήθεια είναι αυτή που είπε ο Άκης Ζήκος μετά το τέλος του αγώνα. Παρά τη μεγαλειώδη νίκη της, η ΑΕΚ παραμένει τρίτη και κατά τη γνώμη μου η ομάδα με τις λιγότερες πιθανότητες, από τις τρεις που το διεκδικούν, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται κοντά στη δύση της ποδοσφαιρικής τους καριέρας (Λυμπερόπουλος, Ριβάλντο, Ζήκος, Αρουαμπαρένα, Δέλας), πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα χρειάζεται ανανέωση και κάποιοι που ακόμη δεν έχουν δείξει ότι αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ της (Μπούρμπος, Αλβες, Τόζερ, Ενσαλίβα).
Ακόμη και αν πάρει φέτος το πρωτάθλημα η ομάδα αυτή δεν έχει μέλλον. Η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση και ανανέωση και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνούν ούτε ο πρόεδρος, ούτε οι οπαδοί της Ένωση.

Κ.Μ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πρωταπριλιάτικο ψέμα: Τα blogs όπως και τα ΜΜΕ, διεκδικούν αποκλειστικότητες και αποκαλύψεις.

Χθες Δευτέρα, δημοσιεύσαμε μια ανάρτηση με τίτλο Πώς μπορεί να "πέσει" η κυβέρνηση.
Πηγή μας, η εφημερίδα «Τα Νέα» την οποία και αναφέραμε.
Τη διαβάσαμε και αντιγράψαμε ένα απόσπασμά της για ένα θέμα που υφίσταται εδώ και καιρό.
Που δεν είναι σε καμία περίπτωση «αποκλειστικό» ή «αποκάλυψη».
Παραθέτουμε, μετά από πάρα πολύ γρήγορο ψάξιμο, προηγούμενες αναφορές στο θέμα, με ημερομηνίες και ηλεκτρονικές διευθύνσεις.
Και λυπούμαστε που μπλόγκερς μπαίνουν σε διαδικασίες που καλύτερα να μην ήθελαν να ασχοληθούν ποτέ με αυτές.

Απειλούν με παραίτηση οι βουλευτές Χανίων
20.12.2007
Έτοιμοι να παραιτηθούν δηλώνουν οι τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγονται στο νομό Χανίων σε περίπτωση που το Εφετείο της Κρήτης μεταφερθεί από την εκλογική τους περιφέρεια στο γειτονικό Ηράκλειο.
http://www.madata.gr/index.php?news=10847

Υπό παραίτηση ο βουλευτής της Ν.Δ Στ. Νικηφοράκης
28.3.2008
… επί κυβερνήσεως Σημίτη, είχε συνυπογράψει συμβόλαιο τιμής, με άλλους συμπολίτες του, με το οποίο δήλωναν ότι στην περίπτωση που θα προχωρούσε η κυβέρνηση στην ίδρυση εφετείου στο Ηράκλειο θα παραιτούνταν από το όποιο αξίωμα κατείχαν. Το σχετικό κείμενο είχε υπογραφεί πέραν του κ. Νικηφοράκης, που δεν ήταν τότε βουλευτής, από τους νυν βουλευτές Χρήστο Μαρκογιαννάκη και Μανώλη Σκουλάκη και από τους πρώην Σήφη Βαλυράκη και Ευτύχη Δαμιανάκη. Έχοντας ως δεδομένη την στάση που κράτησε τόσο ο ίδιος, όσο και το κόμμα του, το 2003, θεωρεί ότι σήμερα δεν μπορεί να πάρει πίσω την υπογραφή του.
http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=19778&nt=108&lang=1

Εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα»
28.03.08
Πριν από επτά χρόνια, όταν ανάλογη πρωτοβουλία ανέλαβε ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Σταθόπουλος, αν και η γνωμοδότηση του Αρείου Πάγου ήταν αρνητική, σύσσωμοι οι τοπικοί φορείς, με μπροστάρηδες τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τους τέσσερις βουλευτές (κ. Σήφη Βαλυράκη, Ευτύχη Δαμιανάκη, Μανώλη Σκουλάκη, Χρήστο Μαρκογιαννάκη) υπέγραψαν το πρωτόκολλο τιμής, ξεκαθαρίζοντας ότι θα παραιτηθούν από τις θέσεις τους αν η κυβέρνηση προχωρούσε σε αυτή την ενέργεια.
http://www.haniotika-nea.gr/index.php?art_id=16810

Τώρα αν κάποιος μετά από αυτά τα δημοσιεύματα πιστεύει ότι έχει "αποκλειστική" είδηση...
Καλή πρωταπριλιά και... ήρεμα, γενικώς...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Από χθες ξεκίνησε τα πρωταπριλιάτικα ψέματα ο Ψωμιάδης

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την ανακοίνωση της Νομαρχίας ότι την Πέμπτη ο κ. Ψωμιάδης θα παραστεί στα εγκαίνια της επίμαχης Έκθεσης Φωτογραφίας, η οποία διαφημίζεται στην προκλητική αφίσα που κυκλοφόρησε προχθές, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ας ηρεμήσουν στα Σκόπια, δεν πρόκειται να πάω. Ο Ελληνισμός αντιμετώπιζε πάντοτε τις προκλήσεις, τις αθλιότητες και τις γελοιότητες με χιούμορ και ψυχή. Έτσι έκανα κι εγώ. Καλή πρωταπριλιά!»

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βέτο εμείς; Εμπάργκο αυτοί! Αυτό προτείνει "Έλληνας" κάτοχος ιστοσελίδας!

Διεθνής οδός Αθηνών-Σκοπίων-Βελιγραδίου
.













Σιδηροδρομική γραμμή Θεσ/νίκης-Γευγελή-Σκοπίων
.















.
Το εμπάργκο στον σιδηροδρομικό και οδικό άξονα Ελλάδας-Μακεδονίας αποτελεί ισχυρό μέτρο αντιμετώπισης της Ελληνικής αδιαλλαξίας!


Αυτήν την παρότρυνση στα Σκόπια τη βρήκαμε σε ελληνική ιστοσελίδα της οποίας «η ιδρυτική πράξη έγινε τον Ιούνιο 2000 με βάση τον νόμο 59/1974 που επιτρέπει την αυτοδίκαιη σύσταση πολιτικών οργανώσεων με προϋπόθεση την κατάθεση Δήλωσης Συνταγματικής πειθαρχίας προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η δήλωση κατατέθηκε την 1η Ιουνίου 2000, έγινε δεκτή και πρωτοκολλήθηκε με στοιχεία 1776 στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Αντίγραφο εστάλη στην Βουλή των Ελλήνων (αριθ. πρωτ.1557) και στο Υπουργείο Εσωτερικών (αριθ. πρωτ. 577/26649) όπου και καταχωρήθηκε στο βιβλίο πολιτικών κομμάτων».

www.bulgarmak.org

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το "Δημοκρατία της Μακεδονίας - Ελληνικά Πετρέλαια" πώς σας φαίνεται;

Το κείμενο της προκήρυξης

Θέλετε σύνθετη ονομασία;
Το "Δημοκρατία της Μακεδονίας - Ελληνικά Πετρέλαια" πώς σας φαίνεται;Όπως στη χρυσή περίοδο του "το όνομα είναι η ψυχή μας", έτσι και στη τωρινή φάση του "το σύνθετο όνομα είναι ο ρεαλισμός μας" ολόκληρος ο πολιτικός συρφετός του εθνικού κορμού, φασίστες, φιλελεύθεροι, σοσιαλδημοκράτες, ροζ αριστεροί και καφέ αριστεροί, δίνουν μαθήματα αφοσίωσης στα συμφέροντα του ελληνικού καπιταλιστικού ιμπεριαλισμού.
Τι κρύβεται 15 χρόνια τώρα πίσω απ' το όνομα του κράτους της Μακεδονίας; Η άρνηση των ντόπιων αφεντικών και των λακέδων τους να δεχτούν την ύπαρξη του. Τα ελάχιστα κρυμμένα όνειρα ότι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο (και σίγουρα με αίμα) το κράτος αυτό θα διαλυθεί. Η ελπίδα πως τα ελληνικά αφεντικά θα προλάβουν να αρπάξουν ένα κομμάτι πριν τον (κρυφό) αντίπαλο στο θέμα, δηλαδή το βουλγαρικό κράτος. Το να θες να επιβάλεις το όνομα του γούστου σου σε κάποιον, είναι ο νόμος ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ. Στην προκείμενη περίπτωση τα ελληνικά αφεντικά, μέσω του ονόματος, θέλουν να έχουν αποφασιστικό δικαίωμα στο σύνταγμα της δημοκρατίας της Μακεδονίας. Θέλουν να παραδεχτεί η ελίτ του κράτους αυτού οτι αποτελεί ελληνικό εξάρτημα.Την περίοδο ανάμεσα στο 1992-1995 οι Έλληνες ήλπιζαν πως θα κάνουν την μοιρασιά με τους "αδελφούς Σέρβους" - μόλις τέλειωνε η συνεταιρική σφαγή των βόσνιων. Τώρα ελπίζουν ότι την δουλειά θα την ξεκινήσουν οι αλβανόφωνοι. Και εκνευρίζονται που οι Αμερικανοί θέλουν το οικόπεδο αυτό για πάρτη τους, και δεν δίνουν ένα καλό κομμάτι στους συμμάχους τους.Αλλαγή ονομάτων (τοπωνυμίων) έκανε το ελληνικό κράτος επί δεκαετίες στο εσωτερικό του, για να σβήσει την πολυφυλετική, πολυεθνική ιστορία των τόπων, και να πετύχει την εθνική "ομογενοποίηση".Αλλαγή ονομάτων (ατόμων) έκαναν κατά συρροή οι ντόπιοι μικροαστοί σε βάρος των μεταναστών εργατών: το να ξαναβαφτίζεις κάποιον με το ψευδώνυμο που σου αρέσει επιβεβαιώνει την κυριότητα σου επάνω του.Αλλαγή ονόματος απαιτεί εδώ και 15 χρόνια το ελληνικό κράτος από ένα μέρος που επειδή λεγόταν Μακεδονία επί δεκάδες χρόνια, κάθε αλλαγή στο όνομα του θα πυροδοτήσει εσωτερική κρίση.Αυτά τα βαφτίσια με το ζόρι είναι πράξη πολεμική.


Την αφίσα βρήκαμε σε ελληνική ιστοσελίδα της οποίας «η ιδρυτική πράξη έγινε τον Ιούνιο 2000 με βάση τον νόμο 59/1974 που επιτρέπει την αυτοδίκαιη σύσταση πολιτικών οργανώσεων με προϋπόθεση την κατάθεση Δήλωσης Συνταγματικής πειθαρχίας προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η δήλωση κατατέθηκε την 1η Ιουνίου 2000, έγινε δεκτή και πρωτοκολλήθηκε με στοιχεία 1776 στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Αντίγραφο εστάλη στην Βουλή των Ελλήνων (αριθ. πρωτ.1557) και στο Υπουργείο Εσωτερικών (αριθ. πρωτ. 577/26649) όπου και καταχωρήθηκε στο βιβλίο πολιτικών κομμάτων».

http://www.bulgarmak.org/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Έλληνας" προτείνει στα ταχυδρομεία των Σκοπίων να επιστρέφουν επιστολές που αναγράφουν τη λέξη FYROM ως προορισμό!

Ένα από τα προτεινόμενα αντίμετρα κατά της Ελλάδας είναι η επιστροφή ταχυδρομικών επιστολών που αναγράφουν προορισμό FYROM ως αντίμετρο του ότι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παραλλάσσουν επιστολές που αναγράφουν προορισμό Μακεδονία.


Κι όμως πρόκειται για ελληνική ιστοσελίδα της οποίας «η ιδρυτική πράξη έγινε τον Ιούνιο 2000 με βάση τον νόμο 59/1974 που επιτρέπει την αυτοδίκαιη σύσταση πολιτικών οργανώσεων με προϋπόθεση την κατάθεση Δήλωσης Συνταγματικής πειθαρχίας προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η δήλωση κατατέθηκε την 1η Ιουνίου 2000, έγινε δεκτή και πρωτοκολλήθηκε με στοιχεία 1776 στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Αντίγραφο εστάλη στην Βουλή των Ελλήνων (αριθ. πρωτ.1557) και στο Υπουργείο Εσωτερικών (αριθ. πρωτ. 577/26649) όπου και καταχωρήθηκε στο βιβλίο πολιτικών κομμάτων».

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κι όμως πρόκειται για ελληνική ιστοσελίδα!

Κι όμως πρόκειται για ελληνική ιστοσελίδα της πολιτικής οργάνωσης "Βουλγαρικά Ανθρώπινα Δικαιώματα" της οποίας

«η ιδρυτική πράξη έγινε τον Ιούνιο 2000 με βάση τον νόμο 59/1974 που επιτρέπει την αυτοδίκαιη σύσταση πολιτικών οργανώσεων με προϋπόθεση την κατάθεση Δήλωσης Συνταγματικής πειθαρχίας προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η δήλωση κατατέθηκε την 1η Ιουνίου 2000, έγινε δεκτή και πρωτοκολλήθηκε με στοιχεία 1776 στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Αντίγραφο εστάλη στην Βουλή των Ελλήνων (αριθ. πρωτ.1557) και στο Υπουργείο Εσωτερικών (αριθ. πρωτ. 577/26649) όπου και καταχωρήθηκε στο βιβλίο πολιτικών κομμάτων».

ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
1ο ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ: ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΧΙΤΛΕΡ
.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σκότωσε την κόρη του για το... "Facebook"

Ο λόγος για έναν σαουδάραβα ο οποίος έδειρε την κόρη του μέχρι να πονέσουν τα χέρια του και στη συνέχεια την πυροβόλησε στο κεφάλι και την σκότωσε.

Ο λόγος; Η κοπέλα επικοινωνούσε με έναν άνδρα μεσω της γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης "Facebook"!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Salonica" αποκαλεί το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης γνωστή αεροπορική εταιρεία

Για κατάφωρη παράβαση των διεθνών κανόνων ICAO καταγγέλλει, με επιστολές του και προς τον αερολιμένα αλλά και με δελτία τύπου, ο πρόεδρος της πανποντιακής ομοσπονδίας κ.Χαράλαμπος Αποστολίδης, την αεροπορική εταιρεία «Alitalia».
Συγκεκριμένα με επιστολή του προς τον αερολιμένα Θεσσαλονίκης "Μακεδονία" και τον αερολιμενάρχη τονίζει :
« Ήμουν επιβάτης της πτήσεως ΑΖΟ734 της «Alitalia», στις 26 Μαρτίου, από Ρώμη για Θεσσαλονίκη.
Όλες οι αναγγελίες που έγιναν μέσα στο αεροπλάνο, τόσο από τον κυβερνήτη όσο και από τις αεροσυνοδούς αναφερόταν στο αεροδρόμιο "Salonico". Ειδοποίησα εγγράφως δια της προϊσταμένης αεροσυνοδού τον κυβερνήτη ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα αεροδρόμιο το οποίο σύμφωνα με την ICAO και τις διεθνείς συμβάσεις ονομάζεται " Μακεδονία" και ότι ως προορισμό έχουμε το αεροδρόμιο "Μακεδονία" και του ζήτησα να κάνει τις αναγκαίες διορθώσεις.
Δυστυχώς, με αγνόησαν παντελώς, αγνοώντας προκλητικά την επωνυμία του αεροδρομίου μας "Μακεδονία".
Δε γνωρίζω αν το εν λόγω πλήρωμα κάλεσε το approach ή τον tower ως "Salonico". Υποθέτω πως όχι , γιατί αν από την διερεύνηση που θα κάνετε η επικοινωνία δεν ήταν ως οι διεθνείς συνθήκες ορίζουν, θα λυπηθώ ιδιαιτέρως που μας αφήσατε να προσγειωθούμε.
Παρακαλώ, να διερευνήσετε το θέμα και αναμένω το αποτέλεσμα της έρευνας».
Από την πλευρά του ο αερολιμενάρχης του «Μακεδονία» στις 28 Μαρτίου, έστειλε επιστολή προς την αεροπορική εταιρεία «Alitalia», κάνοντας συστάσεις και ζητώντας εξηγήσεις ορμώμενος απο την καταγγελία του κ.Αποστολίδη.

Αφροδίτη Σπηλιώτη

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πότε θα κάνει εγκαίνια το zougla.gr.

Από τα στατιστικά στοιχεία του counter που υπάρχει στο ιστολόγιο βλέπουμε ότι οι αναγνώστες μας παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τις αναρτήσεις που αφορούν στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και στην ηλεκτρονική εφημερίδα που ετοιμάζει. Έτσι κι εμείς "μεταφέρουμε" εδώ ό,τι "πέφτει" στην αντίληψή μας.


Λέει ο tileorasakias:
Ασφαλείς πληροφορίες που έχω θέλουν το portal να είναι πανέτοιμο με μόνη λεπτομέρεια την εξοικείωση των "χρηστών-δημοσιογράφων" με τον τρόπο καταχώρησης κειμένων-άρθρων-μαγντοσκοπημένων αλλά και... live ρεπορτάζ με ήχο και εικόνα.
Επιμένω στο... 6 και σήμερα! Τώρα αν θα είναι Δεύτερα ή Τρίτη; Κάτι λιγότερο ή περισσότερο; (Τον ξέρετε το Μάκη πώς είναι σ΄αυτά).
Το σίγουρο είναι ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και είναι... μονοψήφια(!).

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Θα με κρεμούσαν γιατί είμαι ομοφυλόφιλος»

Με μια απόφαση - σταθμό για τις περισσότερες χώρες της Ε.Ε., η Ελλάδα χορήγησε πολιτικό άσυλο στον Ιρανό ομοφυλόφιλο Άλεξ, ο οποίος σε περίπτωση απέλασής του στην πατρίδα του αντιμετώπιζε την ποινή του θανάτου.
O Άλεξ, όνομα με το οποίο συστήνεται στην Ελλάδα, κατάγεται από πλούσια ιρανική οικογένεια και είχε συλληφθεί πριν από εννέα χρόνια από τη θρησκευτική αστυνομία του Ιράν.
Η φυλάκισή του, την οποία θυμάται ως την πιο οδυνηρή εμπειρία της ζωής του, κράτησε 45 ημέρες.
Κάθε μέρα ήταν γεμάτη βασανιστήρια, αφού η ομοφυλοφιλία είναι ποινικό αδίκημα στο Ιράν και τιμωρείται με τη θανατική ποινή.
Επί 45 ημέρες η καθημερινότητα του Άλεξ περιλάμβανε χτυπήματα με ραβδιά και μαστίγιο, ενώ στη συνέχεια οι φύλακες έριχναν αλάτι στις ανοικτές πληγές του.
Η άλλη διασκέδαση των βασανιστών του ήταν να του κάνουν φάλαγγα και να τον βιάζουν. Δύο φορές τον οδήγησαν σε εικονική εκτέλεση δι΄ απαγχονισμού, όπως είναι η τιμωρία για τους ομοφυλοφίλους. Η οικογένεια του κατέβαλε ένα πολύ μεγάλο ποσό προκειμένου ο Άλεξ να παραβρεθεί στην κηδεία της μητέρας του και εκείνη τη μέρα κατάφεραν να τον φυγαδεύσουν.
Βρέθηκε αρχικά στην Τουρκία και στη συνέχεια στην Ελλάδα.

Περισσότερα: http://www.tanea.gr/Article.aspx?d=20080401&nid=8037827&sn=&spid=876

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απόστολος Βαβύλης: "Αισθάνομαι δικαιωμένος για την απόφαση"

Φορώντας το ράσο και τα... γνωστά σανδάλια, ελαφρώς πιο παχύς και κρατώντας μόνο το αποφυλακιστήριο στα χέρια του βγήκε χθες, λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι, από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Απόστολος Βαβύλης.

Δύο χρόνια, σχεδόν, από την έκδοσή του στην Ελλάδα και τον εγκλεισμό του στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, ο «άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα», όπως είχε χαρακτηριστεί, είναι και πάλι ελεύθερος.
Όπως δήλωσε διά στόματος του πληρεξούσιου δικηγόρου του Γιάννη Βλάχου, αισθάνεται δικαιωμένος για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στην ελληνική δικαιοσύνη και την απόφασή του να τεθεί στη διάθεση των αρχών.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εργατολόγος: Πρέπει να αυτοκτονήσω για να αποδειχθεί ότι πάσχω από βαριά κατάθλιψη;

«Είμαι βαριά άρρωστος... Εκτός αν έπρεπε ή πρέπει οπωσδήποτε να αυτοκτονήσω για να αποδειχθεί ότι πάσχω από βαριά κατάθλιψη. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι επιθυμητό από λειτουργούς της Δικαιοσύνης».
Αυτή τη φράση χρησιμοποιεί ως υπέρτατο υπερασπιστικό μέσο ο εργατολόγος που εμπλέκεται στην υπόθεση Ζαχόπουλου, στην προσφυγή του προς τους δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών προκειμένου να πετύχει την αποφυλάκισή του.

Περισσότερα: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=1&catid=1&artid=656283&pg=2

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εξιτήριο για τη Μαριέττα Γιαννάκου - Βγαίνει από το νοσοκομείο μετά από τρεις μήνες αδυνατισμένη και πιο μαχητική από ποτέ

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η σουίτα 509-10 στον 5ο όροφο του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" έχει μετατραπεί σε... γραφείο.

«Θα τη δείτε πιο “σικάτη” από ποτέ. Εχει χάσει πολλά κιλά και περιμένει με μεγάλη αγωνία να πάει στο σπίτι της!», λέει στην «Espresso» ο στενός συνεργάτης της πρώην υπουργού, Χάρης Καλούδης.
«Είναι πιο ζωηρή από ποτέ. Κάνει καθημερινά τις φυσικοθεραπείες της και, με τη βοήθεια των νοσοκόμων, αρχίζει σιγά-σιγά να σηκώνεται από το κρεβάτι και να κάθεται στην καρέκλα. Μάλιστα, έχει φορέσει και ένα υποτυπώδες τεχνητό μέλος, για ψυχολογικούς λόγους. Είναι πολύ νωρίς για να σταθεί στο ρομποτικό μέλος, το οποίο, άλλωστε, δεν έχει παραγγελθεί ακόμη. Η πληγή στο πόδι δεν έχει επουλωθεί πλήρως», είπε στην «Espresso» ο πρόεδρος του νοσοκομείου, Ανδρέας Μαρτίνης.
Κατά πληροφορίες, μάλιστα, υπήρχε σκέψη να πάρει εξιτήριο το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν, τελικά, να παρατείνουν για λίγο ακόμη τη νοσηλεία της, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί υπό επιτήρηση ο πρώτος κύκλος φυσικοθεραπειών.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...