Ειδήσεις

14 Μαΐ 2008

Πρόστιμο ύψους 9.636 ευρώ την ημέρα, με αναδρομική ισχύ από 26/10/06 εισηγείται η Κομισιόν για την απαγόρευση ηλεκτρονικών παιχνιδιών στην Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εισηγήθηκε στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων την επιβολή προστίμου ύψους 9.636 ευρώ την ημέρα, με αναδρομική ισχύ από τις 26/10/06, για μη συμμόρφωση της Ελλάδας στην απόφαση για άρση της απαγόρευσης των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.Σύμφωνα με την απόφαση της 26ης Οκτωβρίου 2006 του ΔΕΚ η απαγόρευση όλων των ηλεκτρονικών παιγνίων σε κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο, εκτός των καζίνων, στην Ελλάδα είναι αντίθετη προς την κοινοτική νομοθεσία.
.
Περισσότερα: Lawnet.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Για υπεύθυνη και επίκαιρη ενημέρωση σχετικά με τα επικίνδυνα για την ύπαρξη ορυκτέλαιων προϊόντα - 14 Μαΐου

Για το σύνολο των προϊόντων που έχουν ανακληθεί μέχρι σήμερα, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται από τη σχετικό κατάλογο στην ιστοσελίδα του ΕΦΕΤ (πατήστε εδώ) ο οποίος ενημερώνεται καθημερινά.

.

Studioa-blog: Μέχρι αυτήν τη στιγμή πάντως, δεν έχει ανανεωθεί η ιστοσελίδα. Να υποθέσουμε όπτι δε βρέθηκε τίποτα από τους σημερινούς ελέγχους;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το 1/3 του νοθευμένου ηλιέλαιου είναι ακόμα ελεύθερο

Περισσότερα από τα δύο τρίτα του εισαχθέντος, από την Ουκρανία, νοθευμένου ηλιελαίου έχουν δεσμευτεί, δήλωσε στη Βουλή ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γιώργος Βλάχος, στο πλαίσιο συζήτησης του νομοσχεδίου για τον aγορανομικό έλεγχο από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αστυνομικός πυροβόλησε 24χρονο γιατί του ζήτησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο

Αστυνομικός κατηγορείται ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε 24χρονο Βούλγαρο επειδή ο τελευταίος μαζί με τέσσερις ομοεθνείς του τού ζήτησαν να μετακινήσει το αυτοκίνητό του γιατί παρεμπόδιζε τη διέλευση προς τα σπίτια τους.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σφαίρα από το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού πυροδοτήθηκε ενώ ο ίδιος βρισκόταν στη θέση του οδηγού, προκαλώντας στον Βούλγαρο διαμπερές τραύμα στα μάγουλα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο όγκος στην κοιλιά 9χρονης από τη Θεσσαλία ήταν το δίδυμο αδερφάκι της!

Ένας όγκος στην κοιλιά εννιάχρονου κοριτσιού από την Θεσσαλία, αποδείχτηκε ότι έκρυβε ένα σπάνιο ιατρικό περιστατικό Εκ πρώτης όψεως ο όγκος που είχε το 9χρονο κοριτσάκι δημιουργούσε την εικόνα... προχωρημένης κύησης -γεγονός απίθανο για ένα παιδί της ηλικίας αυτής- τελικά όμως αποδείχθηκε ότι έκρυβε ένα έμβρυο, που σύμφωνα με την εξήγηση των γιατρών, αφομοιώθηκε από την κύηση της μητέρας πριν από 10 χρόνια. Δηλαδή επρόκειτο για το δίδυμο αδελφάκι της μικρής!
Το έμβρυο που αφαιρέθηκε μετά από σχετική επέμβαση ήταν μήκους 6 εκατοστών, έφερε κεφάλι με μακριά μαλλιά, σπονδυλική στήλη, οφθαλμούς. Δηλαδή επρόκειτο για ένα κανονικό έμβρυο.
Η μικρή μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη Παιδοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας χαίρει άκρας υγείας.
.
Από www.madata.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Εμφύλιο» δικηγόρων προκαλεί η απόφαση διαγραφής του Αλέξη Κούγια από το Δ.Σ.Α. - Κόντρες, αλλά και συμμαχίες ανάμεσα σε μεγαλοδικηγόρους

Γνωστοί στο ευρύ κοινό δικηγόροι έκαναν βαριές καταγγελίες στον «Alpha» και έκαναν λόγο για «δύο μέτρα και δύο σταθμά», με επιλεκτικές διώξεις από τη μία και καραμπινάτες περιπτώσεις ατιμωρησίας από την άλλη. Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε απαράδεκτη την απόφαση, επισημαίνοντας ότι την ώρα που τιμωρείται ο ίδιος, συνεχίζουν να δικηγορούν οι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Σάκης Κεχαγιόγλου, μολονότι σε βάρος του μεν πρώτου έχουν επιβληθεί – όπως είπε - περιοριστικοί όροι για ποινικά αδικήματα σε βαθμός κακουργήματος και σε βάρος του δεύτερου εκκρεμεί η δίκη για την εμπλοκή του στο παραδικαστικό κύκλωμα.
Ο ποινικολόγος απέδωσε τη βαριά «καμπάνα» του Πειθαρχικού Συμβουλίου, στη χρόνια αντιδικία του με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και κατ' επέκταση στην κόντρα του με την πρώην σύζυγό του.
Η πιο βαριά τιμωρία σε έναν από τους πλέον γνωστούς στο ευρύ κοινό ποινικολόγους της χώρας, κάνει πολλούς συναδέλφους του να μιλούν για επιλεκτική αντιμετώπιση των επωνύμων δικηγόρων από το Σύλλογο τους.
Ο Βασίλης Καπερνάρος χαρακτήρισε «υπερβολική» την απόφαση, τονίζοντας ότι ακόμη και κατηγορούμενος για κακουργήματα δικηγόρος δεν διαγράφεται από τον Σύλλογο που ανήκει, αν δεν τελεσιδικήσει δικαστική απόφαση εναντίον του.
Στο ίδιο «μήκος κύματος» η Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία έκανε λόγο ακόμη και για «για κατάχρηση εξουσίας».
Το μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Δημήτρης Χατζημιχάλης δήλωσε ότι «είναι από τις σπάνιες ποινές, επιβάλλονται όμως, όταν δικηγόρος υποτροπιάζει και κάνει συνεχώς πειθαρχικά παραπτώματα».
Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο αποφάσισε με οριακή πλειοψηφία την διαγραφή του Αλέξη Κούγια μετά από τρεις προσωρινές παύσεις και πιο συγκεκριμένα για την εισβολή του στα πλατό της εκπομπής του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, το επεισόδιο με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο και δημόσιες δηλώσεις του για εκκρεμή υπόθεσή του.
Ο κ. Κούγιας μιλώντας την Τρίτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Alpha» υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «έναν δικηγόρο σαν και μένα, με αυτήν την διαδρομή και το ήθος, δεν μπορεί να τον διαγράψει κανένας». Χαρακτήρισε δε τη δημοσιοποίηση της απόφασης παράνομη, τονίζοντας ότι δεν υφίσταται έτσι κι αλλιώς η επιβληθείσα ποινή, αν δεν τελεσιδικήσει.
Η πρωτοβάθμια απόφαση θα κριθεί από το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο και εάν επικυρωθεί η οριστική διαγραφή, ο Αλέξης Κούγιας θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ποιοι θα απεργήσουν την Πέμπτη 15 Μαΐου

  • 24ωρη απεργία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα λιμάνια Πειραιά και Θεσσαλονίκης
  • 24ωρη απεργία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ
  • 24ωρη απεργία κήρυξε η ΟΤΟΕ σε 11 τράπεζες, που δεν έχουν χορηγήσει εξουσιοδοτήσεις για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
  • Για δεύτερη ημέρα απεργούν αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί σε όλη τη χώρα.
  • Τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε ΔΕΗ, ΕΛ.ΤΑ., Ολυμπιακές Αερογραμμές και ΕΥΔΑΠ.
  • Λόγω των κινητοποιήσεων αλλαγές θα υπάρξουν στο πρόγραμμα πτήσεων της Aegean Airlines και των Ολυμπιακών Αερογραμμών, αφού συνεχίζεται η «λευκή απεργία» των πιλότων των ελικοφόρων αεροσκαφών.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, λόγω της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών, αντί για επιβάτες μετέφερε εμπορεύματα

Η κάμερα του «Alpha» κατέγραψε αποκλειστικά, πώς ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης «επιστρατεύτηκε» για να «σπάσει» η απεργία.
Οι απεργοί μεταφορείς έκαναν μπλόκο στο λεωφορείο που κατευθυνόταν από την Αθήνα προς την Θεσσαλονίκη λίγο πριν την Κατερίνη και ανακάλυψαν ότι αντί για επιβάτες μετέφερε εμπορεύματα.
Εξοργισμένοι οι απεργοί καταγγέλλουν ότι εδώ και μέρες τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ λειτουργούν ουσιαστικά σαν φορτηγά και εξυπηρετούν ιδιώτες για τις μεταφορές τους.
Η Τροχαία ενημέρωσε τον εισαγγελέα, ο οποιος δεν διαπίστωσε ποινικές ευθύνες, αλλά διοικητική παράβαση, για την οποία αναμένεται να επιβληθεί στην διοίκηση του ΚΤΕΛ και τον οδηγό χρηματικό πρόστιμο.
Η διοίκηση του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης υποστηρίζει, ότι τα οχήματα τους έχουν το δικαίωμα από τον νόμο να μεταφέρουν δεματά μέχρι 15 κιλά με κόστος 1 ευρώ το κιλό. Στο συγκεκριμένο λεωφορείο δεν υπήρχαν όμως επιβάτες, για να δικαιολογούν προγραμματισμένο δρομολόγιο.
Ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Νομού Θεσσαλονίκης Νίκος Μαργαριτόπουλος μιλώντας στον «Alpha» υποστήριξε ότι «ο οδηγός πήγε δρομολόγιο στην Αθήνα και για να μην γυρίσει άδειος, φόρτωσε εμπορεύματα».
Το πρωί το λεωφορείο οδηγήθηκε συνοδεία ανδρών της Τροχαίας στον σταθμό «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όπου και ξεφορτώθηκαν τα εμπορεύματα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Συνεδρίασε από τις 8 έως τις 11 Μαΐου η λέσχη Μπίλντερμπεργκ στη Βουλιαγμένη;

Στην Ελλάδα (σε ξενοδοχείο της Bουλιαγμένης), πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, το παγκόσμιο Συνέδριο της μυστικής Λέσχης "Μπιλντερμπεργκ", η οποία φέρεται να προαποφασίζει για τις τύχες του κόσμου, αλλά και για την ανακήρυξη των εκάστοτε πρωθυπουργών.
Πρέπει να τονιστεί, πως σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από την λέσχη Μπίλντερμπεργκ, αυτή διαδραματίζει κατά κάποιο λόγο, ρόλο άτυπης παγκόσμιας κυβέρνησης.
Εικάζεται μάλιστα, πως οτιδήποτε αντιδραστικό έχει συμβεί στον πλανήτη τα τελευταία 51 χρόνια, έχει συζητηθεί και προκαθοριστεί σε συνεδριάσεις της.
Η Λέσχη, συνεδριάζει για ένα τετραήμερο κάθε χρόνο σε διαφορετικές πόλεις, χώρες και στις εργασίες της συμμετέχουν 120 πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και άλλοι από 30 έως 35 επιλεγμένες χώρες.
Οι συμμετέχοντες απαγορεύεται να μιλήσουν σε ΜΜΕ ή σε ιδιώτες και αποφεύγουν οποιαδήποτε αναφορά σε ότι έχει σχέση με τις συνεδριάσεις, ενώ "αρνούνται" έστω και την συμμετοχή τους στη συνεδρίαση. Απαγορεύεται παράλληλα να ενημερώσουν τα Κοινοβούλια των χωρών τους, αν είναι πολιτικοί.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Παρκάρουν σε «οδηγούς» τυφλών έξω από το ΣΕΦ, όπου σε δυο μέρες θα διεξαχθεί η «Autonomia Expo», μια έκθεση για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες

Απίστευτη η αδιαφορία της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης! Συνεχίζει να επιτρέπει σε ασυνείδητους να παρκάρουν σε «οδηγούς» τυφλών ( στις ειδικές πλάκες που είναι τοποθετημένες πάνω στα πεζοδρόμια για να τους καθοδηγούν) ακόμα και στο ΣΕΦ, όπου σε ελάχιστες μέρες θα διεξαχθεί η "Αutonomia Εxpo", μια έκθεση με χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες που απευθύνονται στους ανθρώπους με αναπηρίες και με ειδικές καταναλωτικές ανάγκες.
Η τόσο αντιφατική εικόνα δείχνει σε όλο το μεγαλείο την αδιαφορία όλων μας για τους συνανθρώπους μας με προβλήματα όρασης. Αλήθεια γιατί αδιαφορεί η Τροχαία και η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά;
.
Περισσότερα: www.katagelies.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αναστέλλουν την απεργία οι βυτιοφορείς - Από αύριο στις 6:00 το πρωί αρχίζει ο εφοδιασμός των πρατηρίων βενζίνης

Με αίσθημα ευθύνης αναστέλλουμε την απεργία μας χωρίς να μειωθεί στο ελάχιστο η αγωνιστική μας δυνατότητα, είπε πριν από λίγο ο πρόεδρος των Βυτιοφορέων, κ. Τσιάμος και έτσι, από αύριο στις 6:00 το πρωί αρχίζει ο εφοδιασμός των πρατηρίων.
Οι φορτηγατζήδες όμως συνεχίζουν την απεργία τους και το ενδεχόμενο επίταξης ή η χρήση ευρωπαϊκών φορτηγών είναι μέσα στις λύσεις που μπορεί να δοθούν από την κυβέρνηση.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πατριαρχείο και εθνικά θέματα

Μήνυμα αναγνώστη

..
Με αφορμή μία ανάρτηση του αγωνιστικού «Macedonia-Greece» σχετικά με τη στάση του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και του Πατριαρχείου στο Σκοπιανό, θα αναφερθούμε και εμείς στο ρόλο και τη θέση τους στην ελληνική πραγματικότητα.
Καταρχάς, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διαθέτει πολλές δυνατότητες παρέμβασης και δύναται να διαδραματίσει το ρόλο του κοινού σημείου αναφοράς όλων των Ελλήνων πολιτών ενισχύοντας το κλίμα συναίνεσης γύρω από το Σκοπιανό. Είναι πανίσχυρος εντός Ελλάδος και άρα δεν υπάρχει δικαιολογία για τυχόν "αδιαφορία" του.
Αντίθετα, το Πατριαρχείο βρίσκεται αβοήθητο πρακτικά από την ελληνική πολιτεία και πρέπει καθημερινά να αντιμετωπίσει την τουρκική αδιαλλαξία και εχθρική διάθεση. Αγωνίζεται για να επιβιώσει και να είναι δυνατή η λειτουργία του και στο μέλλον. Έτσι, και οι όποιες άστοχες ενέργειες ή παραλείψεις θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυτά τα δεδομένα και να θεωρούνται ως υποχρεωτικές υποχωρήσεις προς την τουρκική πλευρά, ιδίως σε ό,τι αφορά στα εθνικά θέματα. Πρώτα πρέπει το ελληνικό κράτος να στηρίξει το Πατριαρχείο πραγματικά, επιβάλλοντας να γίνεται σεβαστό από την Τουρκία, και μετά θα δούμε και τον πατριάρχη να δύναται να μιλήσει ελεύθερα.
.
.
oramapolis-gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η CIA άυξησε τα σύνορά μας με τα Σκόπια κατά 18 χιλιόμετρα

Δεν τα λέμε εμείς αυτά.
Η CIA τα λέει...
Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε:

2008 εδώ
.




2001 εδώ

.
.
............................7
......................
Βλέποντας τη σελίδα της χώρας μας για το 2008 από το γνωστό World Fact Book της CIA και συγκρίνοντάς το με το αντίστοιχο του 2001 (με τη βοήθεια του web.archive.org) βγαίνει το εξής συμπέρασμα:
  • Πρώτον το "the Former Yugoslav Republic of Macedonia" έγινε απλά..."Macedonia". Αυτό βέβαια δεν είναι και τόσο περίεργο καθώς γνωρίζουμε το δώρο του φίλτατου "κυρίου" Μπούς αμέσως μετά την τελευταία εκλογή του...
  • Δεύτερον, σύμφωνα με αυτά που γράφει η επίσημη ιστοσελίδα της CIA μεγάλωσαν και τα σύνορα μας με τα Σκόπια κατά… 18 χιλιόμετρα!

Αυτό τώρα πώς έγινε; Σίγουρα θα υπάρχει κάποια εξήγηση, αλλά... άντε να τη βρεις....

Και άλλη μία ανακάλυψη που δέχεται πολλές ερμηνείες. Οι Αλβανοί μετανάστες παραμένουν πρόβλημα, δεν το λέμε εμείς... οι Αμερικάνοι το λένε!
Στην σύγκριση των δύο σελίδων βρήκαμε και κάτι άλλο που δεν μπορούμε να μην το επισημάνουμε... Στο κομμάτι που αναφέρει τις διεθνείς διαφορές (Disputes - international) εκτός από τα Ελληνοτουρκικά, την Κύπρο και τα Σκόπια.. αναφέρει ως πρόβλημα την μετανάστευση των Αλβανών! Ναι, καλά διαβάσατε, των Αλβανών.

Δε γράφει γενικά για μετανάστες, δεν αναφέρει άλλες εθνικότητες, αλλά εξειδικεύει ως πρόβλημα, τη συνεχιζόμενη μετανάστευση των Αλβανών προς την Ελλάδα!
Δεν αναφέρεται σε ένα νέο πρόβλημα, αλλά σε ένα πρόβλημα που υπήρχε και παραμένει ακόμη (still remains)!
Εύλογες οι απορίες:

  • Γιατί άραγε οι Αμερικάνοι να κάνουν αυτή την ειδική αναφορά; Γνωρίζουν κάτι που δεν γνωρίζουμε εμείς στο Ελλάντα;
  • Γιατί οι Αμερικάνοι, με γνωστές τις πολύ καλές σχέσεις με τους Αλβανούς, ξαφνικά προβάλουν ως πρόβλημα την μετανάστευση των Αλβανών στην Ελλάδα;
  • Ρώτησε καμιά ελληνική επίσημη υπηρεσία ή οργανισμός σε τι αναφέρεται η έκθεση τους και με τι επιχειρήματα γράφτηκε;
  • Πού στηρίζονται και γιατί «φωτογραφίζουν» ειδικά τους Αλβανούς ως πρόβλημα;

    Τα σχόλια δικά σας...
    Για του λόγου το αληθές:

    2001 (Διεθνείς Διαφορές) Ελλάδα
    Disputes - international: complex maritime, air, and territorial disputes with Turkey in Aegean Sea; Cyprus question with Turkey; dispute with The Former Yugoslav Republic of Macedonia over its name.

    2008 (Διεθνείς Διαφορές) Ελλάδα
    Greece and Turkey continue discussions to resolve their complex maritime, air, territorial, and boundary disputes in the Aegean Sea; Cyprus question with Turkey; Greece rejects the use of the name Macedonia or Republic of Macedonia; the mass migration of unemployed Albanians still remains a problem for developed countries, chiefly Greece and Italy.

Χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους που σας δώσαμε στην αρχή του άρθρου, μπορείτε να βρείτε τις συγκεκριμένες αναφορές στο τέλος των σελίδων.
Το έναυσμα για την ανάρτηση μας έδωσε παλιότερη αναφορά του ιντερνετάκια
στην παράξενη επιμήκυνση των συνόρων... ...................................................................

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η Πολεοδομία μειώνει το ωράριο υποδοχής του κοινού για να γίνει... ηλεκτρονική

Το ωράριο υποδοχής του κοινού που θα ισχύσει στη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δυτικού Τομέα (Μιλτιάδου 4, Πλατεία Δαβάκη, Αιγάλεω) της Νομαρχίας Αθηνών, από τη Δευτέρα 19/05/2008 μέχρι και την Παρασκευή 30/05/2008 είναι: 09:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ., λόγω εγκατάστασης και λειτουργίας του προγράμματος Ηλεκτρονικής Πολεοδομίας.
Από τη Δευτέρα 02/06/08, η συγκεκριμένη Διεύθυνση Πολεοδομίας θα υποδέχεται το κοινό κατά τη διάρκεια του κανονικού ωραρίου, δηλαδή από τις 09:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Παρουσίαζεται αύριο στη Θήβα για να υπηρετήσει στο Πυροβολικό, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης

Ο πολιτικός του ΛΑΟΣ τελικώς θα υπηρετήσει θητεία 45 ημερών κατά πάσα πιθανότητα, στη Θήβα όπου θα παρουσιαστεί αύριο το μεσημέρι.
Και λέμε κατά πάσα πιθανότητα γιατί, όπως μας είπε, ενώ έχει ζητήσει εγγράφως από τη Στρατολογία να ενημερωθεί για το χρονικό διάστημα που θα υπηρετήσει, ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση και συμπλήρωσε πώς δε θέλει καμία διάκριση, θα υπηρετήσει όπως όλοι.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Για την Deutsche Telekom

Μήνυμα αναγνώστη
.
Διαβάστε στην ιστοσελίδα της Deutshe Telekom:
.
Deutsche Telekom
Shareholder structure:
67.30 percent free float,
14.83 percent owned by the Federal Republic of Germany,
16.87 percent owned by the KfW banking group (September 30, 2007)
.
Ενημερώστε λοιπόν τον κόσμο ότι το γερμανικό κράτος συμμετέχει με 16,87% μόνο και ας σταματήσουν οι λαϊκισμοί.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έλεγχοι από τη Νομαρχία Αθηνών - Σε ποια καταστήματα επιβλήθηκαν πρόστιμα

Εκτεταμένους ελέγχους σε super-markets, κρεοπωλεία, εστιατόρια, αναψυκτήρια, ψητοπωλεία και αρτοποιεία, πραγματοποίησαν κλιμάκια των Διευθύνσεων Προστασίας του Καταναλωτή, Δημόσιας Υγείας και Κτηνιατρικής της Νομαρχίας Αθηνών, κατά το διάστημα των τελευταίων δυο μηνών.
Συνολικά, κατατέθηκαν 46 Μηνυτήριες Αναφορές στον Εισαγγελέα, με την πλειονότητα των περιπτώσεων να αφορά στη μη τήρηση των υγειονομικών διατάξεων και στη δημιουργία ανθυγιεινών καταστάσεων.
Επίσης, μετά από εκτεταμένους ελέγχους, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος επέβαλε πρόστιμα, συνολικού ποσού € 9.400, για παραβίαση των περιβαλλοντικών όρων.
Διαβάστε ποια καταστήματα ελέγχθηκαν και κρίθηκαν ακατάλληλα, εδώ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στατιστικά καταγγελιών που έγιναν στην Τηλεφωνική Γραμμή SOS και αφορούν σε κακοποιήσεις παιδιών, για το πρώτο εξάμηνο του 2008

("κλικ" για μεγέθυνση)

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η γιορτή του πατέρα από φέτος θα πραγματοποιείται κάθε πρώτη Κυριακή του Ιουνίου

Μήνυμα αναγνώστη
.

Η γιορτή του πατέρα από φέτος θα πραγματοποιείται κάθε πρώτη Κυριακή του Ιούνη. Φέτος, πρώτη Κυριακή είναι η 1 Ιουνίου 2008.
Τα σχολεία θα είναι ανοικτά και οι δάσκαλοι, ευελπιστούμε να ενημερώσουν τα παιδιά και να κάνουν ένα δώρο στο μπαμπά τους.
Σκεφτείτε τους ταλαιπωρημένους πατεράδες, τους αδικημένους, τους καταπιεσμένους, τους συκοφαντημένους, τους διωγμένους, τους τους απατημένους.
Καλείστε να παρευρεθείτε στην κεντρική εκδήλωσή μας, την Κυριακή 1η Ιουνίου 2008, στις 11.00 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλού, Γρ. Λαμπράκη & Καρύταινης 4.
Θέμα: Υπάρχει Νομικό Δίκαιο για τον Πατέρα;
Ομιλητές: Μουτσοπούλου Ε., δικηγόρος, Παπαρηγόπουλος Ι., δικηγόρος, Δεμερτζής Κ., δικηγόρος.
Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ζητούν πίσω "Τα Ματωμένα Χώματα" της Διδώς Σωτηρίου από τους μαθητές του Δημοτικού

Μήνυμα αναγνώστη
.

Τόση φασαρία έγινε στην αρχή της σχολικής χρονιάς για το βιβλίο της ιστορίας της έκτης Δημοτικού. Το υπουργείο απέσυρε το εν λόγω βιβλίο και το αντικατέστησε με το παλιό. Επίσης, είπαν ότι θα δώσουν στα παιδιά και «Τα Ματωμένα Χώματα».
Πράγματι, το έδωσαν περίπου πριν το Πάσχα. Η μόνη διαφορά είναι ότι είπαν στα παιδιά πως στο τέλος της σχολικής χρονιάς πρέπει να το επιστρέψουν. Ένα βιβλίο αξίζει να μείνει στη βιβλιοθήκη των παιδιών τελειώνοντας από το Δημοτικό και το ζητάνε πίσω.
Τόσες σπατάλες κάνουν, σε αυτό βρήκαν να κάνουν οικονομία;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εδώ και χρόνια έχουν "τυλίξει" φθαρμένη κολώνα της ΔΕΗ σε σακούλες σκουπιδιών

Μήνυμα αναγνώστη
.
Οι φωτογραφία δείχνει την προχειρότητα της ΔΕΗ που αντί να αντικαταστήσει κατεστραμμένη κολώνα φωτισμού δρόμου (έχουν φανεί τα σίδερα αφού το μπετόν που την κάλυπτε έχει σπάσει σε πολλά σημεία) φρόντισε να την τυλίξει με πλαστικές σακούλες σκουπιδιών.
Η κολώνα αυτή βρίσκεται επί της οδού Σικελιανού που συνδέει την Κηφισιάς με την πλατεία Αγίας Σοφίας του Νέου Ψυχικού. Από τον συγκεκριμένο δρόμο περνούν και οι γραμμές 13 και 14 του τρόλεϊ και βεβαίως, πλήθος αυτοκινήτων και πεζών.
Από το χρώμα που έχουν οι σακούλες μπορείτε να καταλάβει ότι έχουν τυλίξει την κολώνα πριν από τρία, μπορεί και τέσσερα χρόνια. Να δούμε λοιπόν, ποτέ θα την αλλάξουν.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μαθήματα εκλογικής νοθείας – Οδηγία από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για αλλοίωση των αποτελεσμάτων των φοιτητικών εκλογών

Βεβαίως πρόκειται για έγγραφο του οποίου η γνησιότητα ελέγχεται αν και στην εφημερίδα "Τα Νέα" διαβάζουμε ότι πρόκειται για "οργανωτική οδηγία που αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια "ευαγγέλιο" της παράταξης".
Οι ανώνυμοι συντάκτες του εγγράφου προτείνουν: "Επίσης, εφόσον είναι εφικτό και δεν γίνεται αντιληπτό από τις άλλες παρατάξεις, καλό είναι να αποφεύγουμε "διακριτικά" τη μονογραφή φακέλων που σίγουρα περιέχουν ψηφοδέλτιο άλλης παράταξης ώστε εάν είναι δυνατόν να ακυρωθούν στην καταμέτρηση".
.
Περισσότερα στην εφημερίδα "Τα Νέα".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βενζινάδικα ανοιχτά σήμερα 14 Μαΐου

Δυο βεζινάδικα στην Αττική Οδό, ανάμεσα στις εξόδους Κάντζας και Σπάτων.
Τιμή βενζίνης 1,29 ευρώ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Πρωτομάστορες» των ιδιωτικών ΑΕΙ ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Διαβάζουμε στη σημερινή «Απογευματινή» ότι ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης αναφέρθηκε χθες στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος, στο νόμο 2413 του 1996 ο οποίος προβλέπει την ίδρυση Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελληνικών Σπουδών με έδρα την Αρχαία Ολυμπία.
Το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο σύμφωνα με το συγκεκριμένο νόμο τον οποίον ο Γιώργος Παπανδρέου υπογράφει ως υπουργός Παιδείας και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως υπουργός Δικαιοσύνης, είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και η φοίτηση σε αυτό θα προϋπέθετε την καταβολή διδάκτρων που θα καθορίζονταν με απόφαση του υπουργού Παιδείας.
("κλικ" στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...