Ειδήσεις

24 Μαΐ 2008

Ένωση Γιατρών Ρεθύμνου: ούτε νέο ωράριο, ούτε νέοι μισθοί

Μήνυμα αναγνώστη
.................

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου , οι Υπουργοί Υγείας και Οικονομικών αποφάσισαν «νέες συνθήκες εργασίας και νέο μισθολόγιο για τους νοσοκομειακούς γιατρούς».
Η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο !
Όλα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν αποτελούν επανάληψη του γνωστού «πακέτου» Αβραμόπουλου που εδώ και 2 χρόνια εξαγγέλλεται και δεν υλοποιείται.
Η κυβέρνηση δεν έχει εξασφαλίσει καμιά προϋπόθεση για την εφαρμογή των ρυθμίσεων που διατυμπανίζει. Ούτε περισσότερους γιατρούς φρόντισε να διοριστούν στο ΕΣΥ , ούτε τις απαραίτητες πιστώσεις στον προϋπολογισμό εξασφάλισε.
Απλώς η κυβέρνηση προσπαθεί απεγνωσμένα να «εξευμενίσει» το Ελεγκτικό Συνέδριο , του οποίου η Ολομέλεια συνεδριάζει προσεχώς με αρνητική εισήγηση για τη νομιμότητα της πληρωμής των εφημεριών από 1/1/2008 .
Μπροστά στον ορατό κίνδυνο να κριθούν παράνομες όλες οι πληρωμές για εφημερίες από τον Ιανουάριο του 2008 και να τιναχτεί στο αέρα η λειτουργία των νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας , η κυβέρνηση είναι έτοιμη να υποσχεθεί τα πάντα.
Αποδεικνύεται περίτρανα πόσο δίκιο είχαν οι νοσοκομειακοί γιατροί όταν έλεγαν ότι με τη νομοθετική ρύθμιση που έκανε ο Υπουργός Υγείας δεν έλυσε αλλά απλώς μετέθεσε χρονικά το πρόβλημα της αναμόρφωσης του συστήματος εφημερίας των νοσοκομείων.
Οι Υπουργοί Υγείας και Οικονομικών κάνουν λοιπόν δηλώσεις σκοπιμότητας χωρίς κανένα αντίκρισμα.
Ας φροντίσει ο κ.Αβραμόπουλος να αποκεντρωθούν τα Συμβούλια Επιλογής Γιατρών ΕΣΥ για να επιταχυνθεί η διαδικασία κρίσης των χιλιάδων ιατρικών θέσεων που εκκρεμούν εδώ και 3-5 χρόνια και ας αφήσει τον εμπαιγμό για 4500 προσλήψεις ως το τέλος του 2009. Μόνο στο Νοσοκομείο και τα Κ.Υ. του Ρεθύμνου έχουν προκηρυχθεί πάνω από 20 θέσεις γιατρών τα τελευταία χρόνια και , παρά τις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν , δεν αναμένεται να διοριστούν πέραν των 2 ή 3 εντός του 2008.
Το πρόβλημα με τις εφημερίες των νοσοκομειακών γιατρών δεν πρόκειται να λυθεί χωρίς σοβαρή ενίσχυση του ΕΣΥ με γιατρούς ( ιδιαίτερα στα Νοσοκομεία και Κ.Υ. της επαρχίας) , χωρίς σημαντική αύξηση των θέσεων για ειδικότητα, χωρίς τη λειτουργία αυτόνομων Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών στα Νοσοκομεία και ανάπτυξη της ΠΦΥ στα αστικά κέντρα, και τελικά χωρίς τη γενναία χρηματοδότηση και τη συνολική αναβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.
Οι νοσοκομειακοί γιατροί στις 6-7 Ιουνίου πραγματοποιούν έκτακτο συνέδριο για να συζητήσουν και να επικαιροποιήσουν τη δική τους πρόταση για την αλλαγή του εργασιακού και μισθολογικού καθεστώτος των γιατρών ΕΣΥ.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ.
....................
ΤΟ Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι γιατροί του «Βενιζέλειου» & των Κέντρων Υγείας αναγκάζονται να κινητοποιηθούν ξανά

Μήνυμα αναγνώστη
.................

Οι γιατροί του Βενιζέλειου Νοσοκομείου & των Κέντρων Υγείας αντιδρώντας στον εμπαιγμό, την κοροϊδία & την εκμετάλλευση εκ μέρους της Διοίκησης του Βενιζέλειου & του Υπουργού Υγείας αναγκάζονται να κινητοποιηθούν για άλλη μια φορά.
Παρά τις κατηγορηματικές δεσμεύσεις του Διοικητή & τις εντολές του Υπουργείου Υγείας περί πληρωμής των γιατρών για δεδουλευμένες εφημερίες μηνών Μαρτίου – Απριλίου , η διοίκηση αρνήθηκε το αυτονόητο : την καταβολή χρημάτων για εργασία που παρασχέθηκε κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.
Κατόπιν τούτου η Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα αποφάσισε τα εξής :
· Επίσχεση εργασίας από 26/05/08 & μέχρι καταβολής των δεδουλευμένων.
· Μηνυτήρια αναφορά & ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοίκησης
· Πρόταση για πανελλήνιες απεργιακές κινητοποιήσεις στο Γ.Σ της ΟΕΝΓΕ κατά την περίοδο του συνεδρίου
· Κατάθεση προγραμμάτων εφημέρευσης για τον Ιούνιο με κάλυψη μόνο του πρώτου 10ημέρου
Το Υπουργείο Υγείας & η Διοίκηση μας εξαναγκάζουν σε απλήρωτη εργασία κάτω από συνθήκες τριτοκοσμικές με μισθούς πείνας που θέτουν σε κίνδυνο
τόσο τη δικιά μας υγεία όσο & των πολιτών που καλούμαστε να περιθάλψουμε.
Καταδικάζουμε τις συνειδητές πολιτικές επιλογές που διαιωνίζουν ένα ελεεινό καθεστώς εργασίας & καλούμε τους πολίτες σε συστράτευση για την ανατροπή της πολιτικής που διαλύει & απαξιώνει το ΕΣΥ.
......................
Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ηρακλείου

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σε μια ανάρτησή μας αποκαταστήσαμε τη… βλάβη της ελληνικής γλώσσας!

Σε μια από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας γράψαμε: «ο οποίος κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης βλάβης σε μετασχηματιστή…» και λάβαμε το παρακάτω μήνυμα:
"Δεν υπάρχει βρε παιδιά αποκατάσταση της βλάβης! Τι Ελληνικά θα μάθουν τα παιδιά μας; Τα «καταστρέφουμε» κάθε μέρα. Δεν διατείνομαι ότι πρέπει να μιλάμε στημένα, αλλά να καταλαβαίνουμε το νόημα της κάθε φράσης, της κάθε λέξης που χρησιμοποιούμε. Αν δηλαδή δεν την ξέρουμε υπάρχουν τα συνώνυμα, υπάρχει και η περίφραση που να πάρει η ευχή!
Αποκατάσταση σημαίνει επαναφορά στην πρότερη, στην προηγούμενη κατάσταση. Άρα, «αποκατάσταση της βλάβης» σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Δηλαδή, λειτουργούσε, χάλασε, επισκευάστηκε και μετά πήγε ο μ… της παρέας να το ξαναχαλάσει αποκαθιστώντας τη βλάβη!
Όχι την κυκλοφορία για παράδειγμα, όχι την ρευματοδότηση, όχι να επισκευάσει το κύκλωμα, τη συσκευή, τη διάταξη. Πήγε να επαναφέρει τη βλάβη! Στην πρότερη μάλιστα κατάσταση!"


Ο αναγνώστης έχει δίκιο και εμάς μας αρέσουν τέτοιου είδους σχόλια.
Και επειδή η φράση «αποκατάσταση της βλάβης» χρησιμοποιείται συχνά, ελπίζουμε όπως και κάποιοι από εμάς, έτσι και κάποιοι από τους αναγνώστες να καταλάβουν το λάθος που κάνουν λέγοντάς την ή γράφοντάς την.
Εμείς τη διορθώσαμε γράφοντας: «ο οποίος κατά τη διάρκεια εργασιών για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας σε μετασχηματιστή που είχε υποστεί βλάβη…».

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το ηλιέλαιο έχει αποσυρθεί από τα ράφια. Όμως, σάλτσες με ηλιέλαιο βρίσκετε όσες θέλετε…




Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το ηλιέλαιο έχει αποσυρθεί από τα ράφια. Όμως, πατατάκια με ηλιέλαιο βρίσκετε όσα θέλετε…




Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το ηλιέλαιο έχει αποσυρθεί από τα ράφια. Όμως, τόνο με ηλιέλαιο βρίσκετε όσο θέλετε...







Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το "υπουργείο" πολιτισμού της Καλύμνου εκπέμπει σήμα κινδύνου.

Εσείς τι θα λέγατε βλέποντας την εικόνα αυτή; Ότι πρόκειται για:
1. Εγκαταλελειμμένα δίκτυα κοντά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο;
2. Δίχτυα που τα έχει αφήσει εκεί ψαράς να στεγνώσουν για τα επισκευάσει κοντά σε κτίριο που "μπαλώνεται" προσωρινά ωσάν τα δίχτυα;
3. Ένα κτίριο που έχει... "μπαλωθεί' όπως πρόκειται να μπαλωθούν και τα δίχτυα;
Τελικά, πρόκειται για το κτίριο που στεγάζει το Ναυτικό Μουσείο της Καλύμνου! Καιρός δεν είναι, να δρομολογηθεί μια ευπρεπής λύση για το κτίριο και το τόσο πλούσιο σε υλικό, μουσείο που στεγάζει;
....................
Από: kalymnos.wordpress.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις... Η μοναξιά του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό...

Πήγα και έκανα ένα φωτορεπορτάζ στην περιοχή του παλιού αεροδρομίου που εκατομμύρια τετραγωνικά έχουν αφεθεί στην τύχη τους να σαπίζουν και να γίνονται εστίες μόλυνσης και σκουπιδιών.
Τις πήρα λοιπόν τις φωτογραφίες και τις πήγα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Τις έδωσα μάλιστα στον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα, τον κύριο Δουβή. Μας υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί.
Μετά από λίγες μέρες με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι δυστυχώς, στο παλαιό αεροδρόμιο εμπλέκεται και το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. επομένως, δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Τόμπολα....
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό και πλήρες κείμενο στο: http:/billiard.bloggreece.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Νεκροταφείο αυτοκινήτων και χωματερή το "Μητροπολιτικό Πάρκο"

Επτά χρόνια μετά το «λουκέτο» στο πρώην διεθνές αεροδρόμιο Ελληνικού, οι ελπίδες των κατοίκων της πρωτεύουσας για τη δημιουργία ενός από τα μεγαλύτερα πάρκα της Ευρώπης στην περιοχή χάνονται ανάμεσα σε τεράστιους όγκους σκουπιδιών. Μια έκταση χιλιάδων στρεμμάτων, που σύμφωνα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες πρόκειται να λειτουργήσει σαν μάσκα οξυγόνου για την Αττική, αποτελεί σήμερα κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Περισσότερα: http://www.e-tipos.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η Ε.Ε. επέτρεψε από το 2004 να μπορούν να μεταφέρουν τα τάνκερ πρώτα λευκό ορυκτέλαιο και μετά έλαια για ανθρώπινη κατανάλωση

Με τη βούλα της ΕΕ τα τάνκερ μπορούν από το 2004 να μεταφέρουν πρώτα ορυκτέλαιο, καθώς και άλλα υγρά τοξικά προϊόντα και μετά να μεταφέρουν υγρά έλαια και λίπη που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση.
Μέχρι τότε απαγορευόταν η μεταφορά υγρών ελαίων, όπως το ηλιέλαιο δηλαδή, σε πλοία που μετέφεραν λευκό ορυκτέλαιο!
.............
Από την εφημερίδα "Ριζοσπάστης". Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Αϊβαλιώτη ντυμένο στα χακί. Υπηρετεί στη Θήβα, στο Πυροβολικό.

"Να του ευχηθούμε "καλός πολίτης" αν και αυτό στην πράξη έχει συμβεί προ πολλού" γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας...
..................
("κλικ" για μεγέθυνση)
...............
Από την εφημερίδα "'ΑλφαΕΝΑ"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

BBC: Μια πόλη που υπάρχει στις ΗΠΑ και ονομάζεται Αθήνα, πρέπει και αυτή να μετονομαστεί;

Μήνυμα αναγνώστη
.............
Υπό τον τίτλο "Πυροβολήστε τους ανθρώπους της διπλανής σας πόρτας" ο Άγγλος δημοσιογράφος Μαρκ Μαντέλ αναφέρεται στο ελληνικό βέτο που εξόργισε τους αμερικανούς και αναρωτιέται εάν μια πόλη που υπάρχει στις ΗΠΑ και ονομάζεται Αθήνα, πρέπει και αυτή να μετονομαστεί.
..............
Διαβάστε το άρθρο εδώ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το πετρέλαιο τελειώνει και το ίντερνετ νωρίτερα!

Μήνυμα αναγνώστη
...............
Οι φοβικοί αρχομανείς για να καθυστερήσουν την ολική κατάρρευσή τους και να αποσπάσουν την προσοχή μας από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ και τη δοκιμασμένη ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ, μας ενοχοποιούν συλλογικά για την ανικανότητά τους και τις φυσικές αλλαγές στο κλίμα και πουλάνε πολυτελείς "εναλλακτικές" ολιγόχρονες μπλόφες: βι-αι-οκαύσιμα, τοξικά πάνελ, πανάκριβες ανεμογεννήτριες, "ακίνδυνα" ραδιενεργά κλπ.Όσοι φίλοι θέλετε, από τους εκατοντάδες που είδατε το βιντεάκι για την κατάρρευση των φοβικών Μάγια (λόγω ξηρασιών μετά από ΨΥΞΗ των ωκεανών και λιγότερες βροχές, όπως ακριβώς συμβαίνει ΣΗΜΕΡΑ), και τις σημερινές προοπτικές, η διεύθυνσή του για να το διαδώσετε είναι: http://www.youtube.com/watch?v=dXSHtsOztRk και
Το μέλλον μας εξαρτάται κυρίως από μας κι όχι από τα σκιάχτρα! Είμαστε ευγνώμονες στους ιστοχώρους που φιλοξενούν παρόμοιες φιλειρηνικές προτάσεις, τις οποίες τα ιερατεία και τα ΜΜΕ τους αποσιωπούν εγκληματικά, αν και όχι αιώνια!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πώς αγόρασε ο Νίκος Κακαουνάκης το τρίκυκλο του Γκοτζαμάνη

"Εν Θεσ/νίκης 13/5/83


ο ηπογεγραμένος Σπύρος Κοτζαμάνης κάτοικος Θεσσαλονίκης ελάβα από τον Νικόλαο Κακαουνη κάτηκως Αθηνόν το ποσον ‘‘25.000’’ χιλιαδες για την πουλιση ενός αχριστου παλεο τρικικλου χορις αριθμον κικλοφοριας ουτε και για καμίαν χρισην μόνον παλεα σιδερα’’.
...........
Περισσότερα: http://digital.stokarfi.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ρέθυμνο 2008: Ο σώζων εαυτόν σωθήτω...

Δεν είναι τυχαίο ότι από το συγκεκριμένο μαγαζί στο Ρέθυμνο, στο οποίο πριν μια εβδομάδα, ο πρόσφατα αποφυλακισμένος σκότωσε χωρίς λόγο τον 21χρονο φοιτητή, Μανώλη Χορευτάκη,
έχουν γίνει αλλά δυο μαχαιρώματα, το ένα μάλιστα, εναντίον αστυνομικού.
Προχτές στη πορεία διαμαρτυρίας που κάναμε στην πόλη υπήρχε πάνω που έγραφε:
ΡΕΘΥΜΝΟ 2008: Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ…
....................
Ένας από τους πολλούς αγανακτισμένους Ρεθυμνιώτες

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έδινε πανελλαδικές εξετάσεις σε ειδική κατηγορία γιατί «κουραζόταν» ο αντίχειράς της!

Μήνυμα αναγνώστη

....................
Το παιδί μου, από τα οκτώ του χρόνια, το «χτύπησε» άσχημα η μοίρα. Μια σπάνια ασθένεια στα μάτια της έσβησε όλο το φως της ζωής της.Ο αγώνας της, η θέληση για να παλέψει για αυτό που της πήρε απότομα η ζωή αλλά και ο αγώνας του γιατρού της, της έδωσαν το κουράγιο και τη δύναμη να βρει λίγο από το χαμένο φως της.
Σήμερα λοιπόν, η Δήμητρα είναι 17 χρονών και δίνει Πανελλήνιες, ο αγώνας της είναι αντίξοος, με έναν μεγεθυντικό φακό προσπαθεί να παλέψει, να δώσει έναν μεγαλύτερο αγώνα από αυτόν που δίνουν τα άλλα παιδιά, δε θέλησε να μπει σε ειδική κατηγορία γιατί πολύ απλά το θεωρούσε προσβολή απέναντι στους συμμαθητές της που έδινε μαζί τους την ίδια μάχη, τα τρία χρόνια του Λυκείου. Προχθές λοιπόν, είδα σε κάποιο εξεταστικό κέντρο παιδιά κάποιων γνωστών και βέβαια και τους ίδιους τους γνωστούς, να δίνουν σε ειδική κατηγορία. Παιδιά τα όποια δεν είχαν κανένα πρόβλημα, ο ένας μάλιστα μου είπε όταν τον ρώτησα τι πρόβλημα είχε η κόρη του, ότι κουραζόταν ο αντίχειρας και δεν μπορούσε να γράψει.Τρελάθηκα κι από εκείνη τη στιγμή έχω γεμίσει ενοχές απέναντι στην κόρη μου. Τι θα πω σε αυτό το παιδί αν αποτύχει; Να πω ότι ζούμε στη χώρα των τυχάρπαστων; Ντρέπομαι που ζω σε αυτό το κράτος.
Καμιά αξία, κανένας θεσμός, όλα είναι ένα όμορφα σκαλισμένο μηδέν.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αυτό το λάχανο ήταν μισό μέσα στο ψυγείο και φύτρωσε!

Μήνυμα αναγνώστη
.................
Αυτό το λάχανο ήταν μισό μέσα στο ψυγείο και φύτρωσε. Μια που μιλάτε για νοθείες σκεφτείτε τι "βιολογικό" προϊόν είναι αυτό.
Το άλλο μισό που φάγαμε θα φυτρώσει από τα αυτιά μας;
Ο κύριος υπουργός που θα έτρωγε πολύ ηλιέλαιο θα έτρωγε και από αυτό το λάχανο; Απλώς, ρωτάω...
..............
Κωνσταντίνος Κ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Kinder -έκπληξη από τα Ζωνιανά

Μήνυμα αναγνώστη
.................
Βασίλης

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Επείγουσα ανακοίνωση!

Μήνυμα αναγνώστη

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Παρκάρουν όπου βρουν...

Μήνυμα αναγνώστη

.............
Είμαι οδηγός αστικών συγκοινωνιών και ειδικά στον δήμο Καλλιθέας η κατάσταση είναι ό,τι το χειρότερο, όλη η λεωφόρος Θησέως είναι ένα απέραντο πάρκινγκ αυτοκινήτων που απαρτίζεται από διπλοπαρκαρισμένα και τριπλοπαρκαρισμενα αυτοκίνητα και όλες οι στάσεις είναι κατειλημμένες από ΙΧ.
Το γέλιο το μεγάλο είναι όμως όταν συχνά, για να μην πω καθημερινά, στην πλατεία Δαβάκη και στο ρεύμα ανόδου και στο ρεύμα καθόδου κάνουν μπλόκο καθημερινά για μηχανάκια και για κράνη και δίπλα από αυτούς τους αστυνομικούς είναι παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα…
Όταν παίρνουμε τηλέφωνο το «100» και λέμε, ρε παιδιά, πάρτε από εκεί τα αστυνομικά όργανα, αυτό που κάνετε είναι σκέτη πρόκληση, η απάντησή τους είναι ότι δεν είναι της Τροχαίας αυτοί οι αστυνομικοί, Θα ήθελα ακόμα, να σας πληροφορήσω ότι στη λεωφόρο Θησέως βρίσκεται ο «Οίκος Τυφλών» και αρκετά από αυτά τα άτομα κυκλοφορούν στην περιοχή, ενώ το αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας και η Τροχαία Καλλιθέας με χρησιμοποιούν συγκοινωνίες, ακόμα ήθελα να πω ότι το αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας και η τροχαία Καλλιθέας βρίσκονται ένα στενό πίσω από τη Θησέως.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Προβλέψεις για τη Eurovision

Πρώτη η Ρωσία, δεύτερη η Ουκρανία και τρίτη η Ελλάδα ή η Σερβία στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της 53ης Eurovision. Αυτές, τουλάχιστον είναι οι προβλέψεις της αυστραλιανής εταιρίας στοιχημάτων "Lasseters Sportsbook" που δέχεται και στοιχήματα.
Ο εκπρόσωπος της εταιρίας Τζεράρντ Ντάφι, με μεγάλη πείρα στα στοιχήματα αθλητικών αγώνων και ψυχαγωγικών διαγωνισμών λέει ότι η εταιρία του δέχεται στοιχήματα για τους τελευταίους δώδεκα διαγωνισμούς της Eurovision και σπάνια πέφτει έξω. Ο ίδιος εκτιμά ότι οι κριτές δεν έχουν και μεγάλη μνήμη και οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται μετά το διάλειμμα και προς το τέλος του διαγωνισμού έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.
Σύμφωνα με τα στοιχήματα της εταιρίας του η Καλομοίρα πιθανότατα θα τερματίσεi" τρίτη. Ο ίδιος πάντως δεν αποκλείει ακόμα και την πρωτιά αν και θεωρεί επικρατέστερη την Ρωσία με δεύτερη την Ουκρανία, τρίτη την Ελλάδα ή την Σερβία και πέμπτες την Αρμενία και την Σουηδία. Όσοι στοιχηματίσουν την Ρωσία θα εισπράξουν 3.50 δολάρια Αυστραλίας για κάθε δολάριο που θα παίξουν, την Ουκρανία $4.50 και την Ελλάδα και την Σερβία $9.00.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έργα της ΔΕΗ έχουν μετατρέψει μια περιοχή σε... εμπόλεμη ζώνη



Με τον τίτλο: "Έργα ΔΕΗ" ένας αναγνώστης του www.zougla.gr έστειλε αυτό το βίντεο στο portal του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε σε ποια περιοχή γίνονται αυτά τα έργα, το θέμα είναι ότι η περιοχή έχει μετατραπεί σε... εμπόλεμη ζώνη.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...